Man Utd-spillere buet av ved pause da trioen taper besittelse 25 ganger mot Brighton

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det skulle være starten på en lys ny æra - men bare 45 minutter inn i Erik ten Hags æra kl. Manchester United , regnet buord ned fra Old Trafford-tribunen.



Ten Hag hadde hatt en enormt positiv pre-season, etter å ha blitt utnevnt på baksiden av klubbens verste noensinne Premier League årstid. Selv om han bare har hentet inn to spillere, hadde det gjennom sommeren vært tegn på at den nåværende avlingen av underpresterende stjerner var i ferd med å tilpasse seg stilen hans.



Imidlertid ble den forsiktige optimismen raskt erstattet med frustrasjon i løpet av få minutter etter hans første konkurranseansvarlige. Brighton sin 4-0 rivingsjobb var et av lavpunktene i Lasr-sesongen, og åpningsdagen representerte den perfekte sjansen til å vise hvor langt de hadde kommet siden mai.



Men det viste seg raskt at måkene - briljant boret av Graham Potter var en større oppgave enn noen forventet. Den tidligere United-spissen Danny Welbeck kom forbi vertens siste linje ved flere anledninger, men advarselen ble ikke fulgt.

Etter en målløs ball fremover fra David de Gea, vant Brighton ballbesittelse og spilte inn Welbeck på venstre side av feltet, som igjen fant Pascal Gross for å banke inn et tomt mål i det 30. minutt.

Og før Ten Hag hadde en sjanse til å gjøre endringer var det to, med Gross igjen på hånden for å stryke ballen i nettet for sitt andre før pause.



Og da gjestene strøk ballen uanstrengt og fløyta gikk til pause, ble hjemmespillerne buet nedover tunnelen etter nok en elendig toppvisning.

 Pascal Gross scoret to mål i første omgang for Brighton mot Man Utd
Pascal Gross scoret to mål i første omgang for Brighton mot Man Utd

Statistikken ga heller ikke god lesning. Til tross for at de hadde mer ballbesittelse enn gjestene, var deres første omgangs xG bare på 0,29 sammenlignet med Brightons på 1,31. Mye av kampen deres stammet fra å bli overkjørt på midtbanen, med Fred, Scott McTominay og Bruno Fernandes miste ballen hele 25 ganger mellom dem.



groves v eubank tv

Store deler av sommeren har vært dominert av koblinger med nye midtbanespillere, ingen mer enn Barcelona 's Frenkie de Jong. United-sjefer hadde håpet å få den avtalen fullført i god tid før gjenopptakelsen av den nye sesongen, men samtalene er nå i en blindgate.

Det betydde at det mye utskjelte partnerskapet til Fred og McTominay igjen ble utplassert. ‘McFred’-duoen ble en lynavleder for kritikk underveis Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnicks respektive funksjoner i graven.

Men til tross for alt snakk om revolusjon under den nye mannen som hadde ansvaret, var det den samme aksen som presterte så svakt under de standardene som kreves. Fra McTominays side var han heldig som fortsatt var på banen da første omgang gikk mot slutten, og han fikk kun et gult kort for en tung takling på Moises Caicedo.

Se Også: