Roy Keane står på side med Cristiano Ronaldo og leverer brutal Anthony Martial reality-sjekk

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Roy Keane har hevdet Manchester United ikke kan tillate Cristiano Ronaldo å forlate klubben - hvis Anthony Martial er deres eneste mulighet til å erstatte ham.



United var endelig i stand til å legge måneder med spekulasjoner bak seg på søndag, da de sparket i gang Premier League kampanje hjemme til Brighton . Dessverre for nye manager Erik ten Hag dominerte fortsatt avgjørelsen om han startet Ronaldo eller ikke diskursen før avspark på Old Trafford.



Ronaldo er fortsatt en Manchester United spiller for begynnelsen av kampanjen. Men om det er tilfelle om en måned gjenstår å se. 37-åringen rystet United-sjefene tidligere i sommer, da han gjorde det klart at han ville forlate - mindre enn ett år etter at han kom tilbake.



Canary Wharf bombeskrekk

En mangel av Champions League fotball, sammen med det han mener er et lag som ikke er i stand til å utfordre store æresbevisninger, har ledet Ronaldos forsøk på å legge til rette for en exit.

Han valgte å sitte ute på Uniteds sommerturné i Asia og Australia på grunn av personlige årsaker og har bare dukket opp én gang gjennom deres pre-season-program. I Ronaldos fravær har Martial ledet linjen i de nye ukene av Ten Hag-regjeringa, og fanget øyet med en rekke imponerende show.

Han var i kø for å starte mot Seagulls, bare for skade for å utelukke ham. Martials United-karriere så ut til å ta slutt før Ten Hags utnevnelse, og Keane er fast på at han gang på gang har bevist at han ikke er klar til å tre inn for Ronaldo på lang sikt.



  Anthony Martial likte en god pre-season, men Roy Keane er fast bestemt på at han ikke er det't the answer for Man Utd
Anthony Martial likte en god pre-season, men Roy Keane er fast bestemt på at han ikke er svaret for Man Utd ( Bilde: via REUTERS)

'Du kan ikke la Ronaldo gå ut døren og tro at Martial kommer til å være svaret,' sa han til Sky Sports. 'Martial har bevist det. Han har hatt en grei pre-season? Stor avtale.

'De har ikke nok alternativer for øyeblikket. Det kan endre seg i løpet av de neste ukene, men fra et fotballsynspunkt må du holde på Ronaldo. Du kan ikke la ham gå når du ikke har støtten bak ham.»



Ten Hag valgte å ikke starte Ronaldo for sesongåpningen, i stedet stilte han opp med en angrepsenhet som inkluderte slike som Christian Eriksen, Bruno Fernandes og Marcus Rashford. Og Keane følte at beslutningen om å beholde veteranspissen på benken var lett å ta.

'Det er en ganske grei samtale fra manageren,' la Keane til. «Så briljant som Ronaldo er, han har bare 45 minutter av pre-season. Jeg bryr meg ikke om hvor godt du tar vare på deg selv - du trenger mer enn det.

alan barnes (cricketspiller)
  Keane hevdet avgjørelsen om å forlate Cristiano Ronaldo ute av XI var en grei en
Keane hevdet avgjørelsen om å forlate Cristiano Ronaldo ute av XI var en grei en ( Bilde: Getty Images)

'Jeg tror han ser på spillerne han har - Brighton hjemme - og tror nok han liker sjansene sine uten Ronaldo.'

På spørsmål om Ronaldos utelatelse fra startende XI sendte en melding om ledelsen til laget under den nye manageren, svarte Keane: «Ikke egentlig. Det er åpenbart problemer i bakgrunnen, vi har noen uker til å se på det før vinduet lukkes. Men jeg tror i dag - fra et fotballsynspunkt - det var en grei oppfordring for manageren på grunn av mangel på minutter.

«Jeg så kampen forrige uke, han satte seg ikke akkurat rundt, så han trenger absolutt flere minutter under beltet før han går inn i en Premier League-kamp. Jeg tror samtalen fra manageren bare var sunn fornuft.»

hvem er mine lokale kandidater

Se Også: