Sir Alex Ferguson ble sett på Old Trafford da den første avgjørelsen i den nye rollen i Man Utd er tatt

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sir Alex Ferguson er tilbake på Old Trafford as Manchester United forberede seg på enda en Premier League årstid.



billige alternative boligideer uk

Ferguson er ikke lenger i det varme setet, og nå kan han ta sin plass på tribunen og se på på avstand. Og kampen mot Brighton vil markere starten på en ny æra - og den siste manageren som forsøkte å gjenskape hans legendariske bragder.



Men hvor David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær har mislyktes, vil Erik ten Hag håpe å være mannen som endelig lever opp til skottens opprørende standarder.



Ferguson ble utelatt fra prosessen med å ansette nederlenderen, med fotballdirektør John Murtough og teknisk direktør Darren Fletcher som bestemte seg for å utnevne den høyt rangerte nederlandske taktikeren. Nå, 80 år gammel, har Ferguson vært i en ikke-utøvende direktørrolle siden hans 26 år lange stilling som sjef tok slutt i 2013.

Hans råd har noen ganger blitt bedt om bak kulissene i nesten tiåret siden han gikk av, inkludert da han var konsulent for Solskjær i de første dagene av hans regjeringstid. Og det forstås at han nå har fått en stilling i det som blir kjent som et 'rådgivningsråd'.

rapporterte at Ferguson – sammen med administrerende direktør Richard Arnold, tidligere sjef David Gill, eks-skipper Bryan Robson og John Murtough – vil være en del av en tenketank for å hjelpe med fotballsiden av operasjonen.



SI DIN MENING! Hvor avslutter Man Utd denne sesongen? Gi oss beskjed i kommentarene

  Sir Alex Ferguson ble sett på Old Trafford før Man Utd's clash with Brighton
Sir Alex Ferguson ble oppdaget på Old Trafford før Man Utds oppgjør med Brighton ( Bilde: Twitter@https://twitter.com/footballdaily/status/1556247897771065344)

Fergie var tilbake på Uniteds treningsbase i Carrington i slutten av forrige måned, for det som var det første møtet i den nye komiteen. Den ankomsten falt sammen med Cristiano Ronaldo sine krisesamtaler med de røde djevlenes sjefer.



37-åringens fremtid har vært en kilde til konstante spekulasjoner denne sommeren etter at han gjorde det klart at han ønsket å bli med på et lag i Champions League . United har vært standhaftige i sin posisjon om at Ronaldo ikke er til salgs og vil være en del av Ten Hags planer i sin første sesong.

Fergusons tilstedeværelse for Ronaldos samtaler - selv om det ble utpekt som en tilfeldighet av klubbkilder - indikerer desperasjonen det er etter å overtale ham til å bli. forstår at paret - som har opprettholdt et nært personlig forhold - har diskutert fremtiden hans ved flere anledninger i deres Cheshire luksushjem.

  Cristiano Ronaldo har hatt flere diskusjoner med Ferguson om hans Man Utd-fremtid
Cristiano Ronaldo har hatt flere diskusjoner med Ferguson om hans Man Utd-fremtid ( Bilde: Twitter@https://twitter.com/footballdaily/status/1556222069397807104)

Med litt over tre uker igjen av overgangsvinduet, er portugiseren fortsatt involvert i United og ble kåret til Ten Hags første Premier League-lag mot Seagulls.

Det er til tross for at Ronaldo bare spilte 45 minutter i løpet av pre-season, og den komoen kom i forrige helgs trekning med Rayo Vallecano. Ten Hag valgte å beholde Uniteds talisman på benken, og det vil være spennende å få en krone for sin gamle managers tanker.

I oktober i fjor ble Ferguson sett i en kampprat med UFC-legenden Khabib Nurmagomedov i kjølvannet av Solskjærs beslutning om å forlate sin gamle protesje på benken. 'Du bør alltid starte med dine beste spillere,' forklarte han.

Se Også: