Gift britisk stjerne for å bli avslørt i USA etter å ha ansatt Wayne Rooney -hooker - men britiske medier forblir kneblet

Forsøk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Helen Wood

Tidligere prostituert Helen Wood sier at hun hadde en kontakt med stjernen(Bilde: Rex)



En gift verdensberømt britisk skuespiller skal avsløres i USA for å ha ansatt Wayne Rooneys tidligere hooker Helen Wood.



Stjernen kommer til å bli navngitt i Amerika - selv om britiske medier har blitt forhindret fra å gjøre det etter at han ble innvilget påbud fra High Court i 2011.



Wood, som senere dukket opp Celebrity Big Brother, antas å ha beskrevet forbindelsen hennes i et intervju i USA som skulle dukke opp i dag.

27-åringen, fra Bolton, Stor-Manchester, sa til tross for at han så ut til å være en familiemann som han lå hos henne mens hun jobbet som eskorte.

storebror rollebesetning 2013

Stjernen ble innvilget en gaggingordre på avsløringene i april 2011, og den ble senere forlenget i juli 2011.



Big Brother -stjernen Helen ble opprinnelig omtalt som BDZ i saken, før en høyesterettsdommer opphevet et forbud mot å avsløre identiteten hennes.

Justice King bestemte imidlertid at ingenting skulle publiseres som ville identifisere skuespilleren.



King sa den gang at han ikke ville forby publisering av det faktum at Wood hadde et seksuelt forhold til en ledende skuespiller og/eller en verdensberømt kjendis, som er gift og er far.

Men mannen hevdet vellykket at det ville være en krenkelse av privatlivet hans hvis tiden hans med Wood skulle dukke opp. Han ble bare identifisert av initialene NEJ.

Med innrømmelsen av påbudet konkluderte King med at skuespilleren 'sannsynligvis ville fastslå at han har en rimelig forventning om at det han gjør i sitt private liv ved seksuelle møter, om enn med en prostituert, bør holdes privat'.

Wayne Rooney fra Manchester United U21 -er i aksjon

Wood hadde en trekant med Rooney og en annen jente i 2010 (Bilde: Getty)

Wood hadde en trekant med Rooney og en annen jente i 2010 foran Sør -Afrika -VM.

Mens hun dukket opp på Big Brother i 2014, sa hun om Rooney -ballet: Jeg angrer.

Saken vil være andre gang i løpet av de siste ukene at en mystisk kjendis har blitt navngitt i USA, men et påbud i England og Wales står fortsatt.

Et påbud om å forhindre navngivning av kjendis PJS og hans ektefelle YMA forblir på plass i påvente av resultatet av høyesterettsforhandlinger.

Se Også: