Hvilken kanal er Arsenal vs Newcastle? Oppstartstid, TV-kanal og livestream

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kieran Tierney med utstrakte armer mens han spilte for Arsenal

Kieran Tierney kan være tilbake i aksjon for Arsenal i kveld etter å ha savnet uavgjort forrige uke med Crystal Palace(Bilde: Getty Images)



Arsenals seierløp tok slutt torsdag med en ganske trist målløs uavgjort hjemme mot Crystal Palace.



Dette resultatet betydde at de fremdeles ikke klarte å bryte seg inn i den øverste halvdelen av Premier League -tabellen.



debra stephenson bradley walsh

En seier over Newcastle i kveld, som tok dem til forlengelse forrige helg i FA -cupens tredje runde, ville imidlertid få dem til å klatre inn i topp 10, om enn på bekostning av Aston Villa som har spilt fire kamper færre.

Arsenal trengte ekstra streik fra Emile Smith Row og Pierre-Emerick Aubameyang for å se av Magpies for ni dager siden.

De tegnet tomt torsdag kveld hjemme mot Palace, mens Newcastles siste resultat var et trist 1-0-nederlag mot Sheffield United, et resultat som ga Blades sin første ligaseier for sesongen.



Når er Arsenal vs Newcastle?

Kick-off på Emirates blir klokken 20.00 i kveld.

engel nummer 311 betydning

Arsenal mot Newcastle er den eneste Premier League -kampen som spilles på mandag, selv om kamper som Leicester vs Chelsea og Fulham mot Manchester United følger senere i uken henholdsvis tirsdag og onsdag.



Arsenal mot Newcastle TV -kanal og livestream

Newcastles siste tur til Emiratene ble vist av BBC, men siden dette er et Premier League -møte vil fans trenge Himmel Idrett denne gangen.

Dekningen begynner på Sky Sports Main Event og Sky Sports Premier League klokken 19.00. Som alltid kan alle med et abonnement streame spillet gjennom Sky Go- eller NOW TV -appen, avhengig av hvilken tjeneste de bruker til å betale for Sky Sports.

Nyheter fra Arsenal mot Newcastle

Gabriel Martinelli varmer opp for Arsenal

Gabriel Martinelli ble skadet i oppvarmingen da Newcastle sist besøkte Arsenal for ni dager siden (Bilde: Getty Images)

Kieran Tierney har kommet tilbake til trening for Gunners etter å ha savnet torsdagens trekning med Palace som en forhåndsregel med en kalvklage.

Angriperen Gabriel Martinelli kan også være tilbake i aksjon etter å ha skadet ankelen i oppvarmingen før sist helges oppgjør med Newcastle, men Pablo Mari forblir ute.

lenge tapte familiefunnbarn

Newcastle vil være uten Ryan Fraser, som ble utvist i forrige uke mot Sheffield United, og Allan Saint-Maximin som fortsatt er på bedring etter Covid-19 til tross for at han kom tilbake til lett trening.

Kaptein Jamaal Lascelles bør også være tilbake i hjertet av Magpies & apos; forsvar.

Se Også: