GIFT CORRIE STJERNES HEMMELIGE KJÆRLIGHET

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

GIFT Corrie -stjernene Bradley Walsh og Debra Stephenson har blitt forelsket, kan The People avsløre i dag.



yarde vs kovalev uk tid

Paret - som spiller ro -Weatherfield -paret Danny og Frankie Baldwin - har i hemmelighet delt romantiske datoer, kyss og tekster.



Deres dype hengivenhet for hverandre ble avslørt da Debras bedøvede ektemann James fant en tekst hun hadde sendt til medstjernen sin og sa: 'Savner deg. Vi sees så snart som mulig. Elsker deg.'



Debra, fire måneder gravid med sitt andre barn av byggherre James, tilsto overfor ham om hennes følelser for Bradley.

Overraskende ringte Bradley, 46, deretter James og innrømmet at han var forelsket i 35 år gamle Debra. Men han understreket at de ALDRI hadde hatt sex.

En innsider sa: 'Det er klart det er en kjemi mellom dem. Alle produksjonsmedarbeiderne la merke til det. Alle rundt gaten kan se hvor mye de føler for hverandre. De er veldig nære. '



Men i natt prøvde såpeparet - som ofte har erklært udødelig kjærlighet til sine virkelige partnere - desperat å redde ekteskapet.

Bradley avlyste en personlig opptreden i Yorkshire og fløy til Polen for å bli med kona Donna, 40, mor til hans åtte år gamle sønn. Paret giftet seg for ni år siden.



Den tidligere Bad Girls-stjernen Debra har allerede en tre år gammel sønn av sin 35 år gamle skotske ektemann. James har hatt hjerte-til-hjerte-samtaler med Debra, som fortalte ham at hun vil holde seg til ham.

Debra har beskrevet Bradleys kone som 'en nydelig dame'.

Ironisk nok er stjernene & apos; kjærligheten har kommet for dagen da Bradleys karakter, Cockney wide-boy Danny, er fremmedgjort fra den glade kona Frankie på grunn av hans bevegelige øye.

Kaos

Bradley og Debra innså først at det var 'noe spesielt' mellom dem etter å ha kysset i hemmelighet mens de filmet Corrie Christmas Panto Cinderella i fjor, og markerte ITV -såpens 50 -årsjubileum.

'Gnistene mellom dem var der for alle å se,' avslørte People's kilde.

'Etter det første kysset gikk Debra og Bradley tilbake til familiene sine bestemt på å prøve å legge den spirende romantikken bak seg.

«Men et par måneder senere endte de opp med å kysse igjen. De visste at det var galt, men følelsene deres for hverandre ble sterkere for hver uke.

'Ting avkjølte mellom dem en stund, men så begynte Debra og Bradley å sende tekstmeldinger til hverandre igjen.'

Insideren forklarte hvordan alt gikk på skinner, og forklarte: 'For noen dager siden sendte Debra en tekst til Bradley da hun kom sent tilbake til Manchester, hvor showet er filmet. Det var den som sa & apos; Savner deg ... & apos;

'James fant det og konfronterte Debra, som avslørte at hun hadde følelser for Bradley.

'Da ringte Bradley James og innrømmet at han var forelsket i henne, men insisterte på at de aldri hadde hatt sex.

'James er skikkelig urolig over alt dette. Han har gått fort.

'De prøver å gjøre vanlige familieting ved å ta med sønnen til parken sammen, men forholdet deres er under stor belastning. Da Debra også var gravid, har det lagt til et nytt press. James elsker henne og kan ikke vente med å bli pappa igjen, men han er usikker på alt.

Debra, som en gang erklærte at hun ville 'drepe' mannen sin hvis han noen gang hadde en affære, forlater Coronation Street i julen. Hun har sagt at hun vil tilbringe mer tid med familien sin og flytte tilbake til London, hvor de har et hjem.

Lovet mannen sin, skuespilleren som først fant TV -berømmelse som drapsmannen Shell Dockley i fengselsdramaet Bad Girls sa nylig: 'James har vært så støttende og tillatt meg å følge drømmene mine.

'Han solgte virksomheten sin sør og flyttet opp til Manchester slik at jeg kunne være i Corrie. Det var en felles beslutning for meg å forlate.

'Jeg må få balansen mellom jobb og liv tilbake, og relasjoner handler om å gi og ta. James er en virkelig støttende mann. De sier at bak hver stor mann er en flott kvinne, men jeg tror det fungerer også omvendt.

Tidligere Pontins Blue Coat Bradley ble med i Corrie-rollebesetningen for to og et halvt år siden som Jack-the-lad-sønnen til knickerfabrikksjef Mike Baldwin.

Siden har han vunnet en hær av fans med sin frekke sjarm og kvinnefulle krangler.

Populær

debenhams-butikker stenges

Skuespilleren vant den beste dramatiske forestillingskategorien ved årets British Soap Awards.

Bradley forlater showet neste måned for å forfølge andre prosjekter, men kommer tilbake fra tid til annen neste år.

Når han ikke bor i Manchester for filming, bor han i Chigwell, Essex, sammen med koreograf Donna og deres sønn. Han har også en 24 år gammel datter fra et tidligere forhold. Apropos Donna, sa han en gang: 'Vi har vært gift i ni år, men sammen siden 1992. Og du vet, jeg ville ikke bytte ut missen min for verden.

'Donna er ikke bare vakker, hun er den mest fantastiske kone og mor.

'Det er på grunn av henne at jeg signerte med Coronation Street. Det er hun som skjønte hva det kunne gjøre for meg, selv om det ville bety å være fra hverandre. '

På skjermen har Bradley og Debra blitt to av Corries favorittstjerner med skildringen av Baldwins & apos; brennende byster.

I en av de mest minneverdige sammenstøtene startet Frankie med Danny da hun fant ut om hans affære med sønnen Jamies kjæreste Leanne Battersby.

Debra sa om den dramatiske scenen: 'Det er ingen unnskyldning for utroskap, og jeg ville være like slitt som Frankie hvis noe slikt hadde skjedd meg. Jeg elsker James til biter. '

Bradley gjentok følelsene. 'Jeg er ingenting som Danny og ville aldri godta hans juksemåter,' sa han.

Begge stjernene har hyllet hverandre som profesjonelle partnere.

Bradley har sagt: 'I de 18 månedene karakterene våre har vært sammen, har vi ikke hatt ett argument.

'Vi har det så bra. Jeg kunne ikke be om en bedre kone på skjermen.

Latter

'Det er flott å spille overfor noen du er kompiser med. Jeg har aldri hatt problemer med å gjøre dramatiske eller vanskelig scener med Debra, ettersom hun er så lett å jobbe med. '

Han la til spøkende: 'Men hun bruker timer på sminke for å se så bra ut ...'

Debra har sagt: 'Jeg elsker å jobbe med Bradley. Han er en skikkelig profesjonell - mesteparten av tiden. Vi har hatt et godt samarbeidsforhold fra begynnelsen, vi trives veldig godt. Og jeg kjenner kona hans Donna, som er en nydelig dame

'Vi ler skikkelig sammen. Jeg tror ikke det er noen måte vi kan filme de følelsesmessige scenene vi har hvis vi ikke fortsatte.

'Det er hyggelig at når kameraene slutter å rulle og dere har ropt på hverandre kan dere ta en prat og fortsatt være gode venner.'

Stjernene & apos; talsmann Max Clifford sa i går kveld: 'Mine klienter Bradley Walsh og Debra Stephenson har ingenting å si om disse påstandene.

'Alle på Coronation Street vet at de har blitt veldig nære venner de siste årene, og naturligvis på grunn av showet tilbringer mye tid sammen.

'Selv om det er klart for alle som kjenner dem at de begge er ekstremt glad i hverandre, har de ikke en affære.'

James og Donna er vi ikke tilgjengelig for kommentar.

david.jeffs@people.co.uk

Se Også: