Corrie Jenny skuespillerinne 'skjult medstjerne fetter, hemmelig talent og utgang for å' få respekt '

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter 22 år borte, gjorde Coronation Street -stjernen Sally Ann Matthews en triumferende retur i 2015.



Den høyt elskede skuespilleren var bare 15 år gammel da hun begynte å spille rollen som Jenny Bradley, datter av den skurkaktige Alan og fostermamma Rita Tanner.



Sally måtte balansere de normale traumer og usikkerhet som følger med å være en tenåringsjente med presset om å være et husnavn.



Til tider slet hun med å takle berømmelsen, og var den merkelige på skolen med sin & apos; stjernestatus & apos; og kjempet i hemmelighet mot bullimia på grunn av en hard 'liten pudding' -kommentar fra en stygg kritiker.

Romantikk var et no go -område, med Sally som avslørte i 2015: 'Jeg dro aldri engang til et nattklubb og snokket noen fordi jeg trodde de kunne selge en historie.'

Hun vinket farvel til brosteinene i 1993 etter syv år i rollen som prøvde å takle berømmelsen og vokse opp - og lovte å 'få respekt'.



Sally Ann Matthews med Corrie-legenden Barbara Knox og hennes far på skjermen Mark Eden

Sally Ann Matthews med Corrie-legenden Barbara Knox og hennes far på skjermen Mark Eden (Bilde: Granada Television)

'Da jeg først dro før, var jeg bare 21 og jeg begynte da jeg var 15. Jeg hadde ikke gått på dramaskole, jeg er nordlig og hadde vært i en såpe. Folk pleide å si at hun bare er en såpeskuespillerinne. og jeg vil tro at nei, hun er en skuespillerinne, forklarte hun i 2015.



'Jeg trodde jeg ville gå og gjøre mye regionalt teater for å tjene mine striper og få respekt som et resultat. Jeg gjorde ikke panto, og jeg takket nei til tilbudet om å lage en plate.

'Jeg er ikke interessert i å bli kjent - jeg ville være 70 og fortsatt opptre, og jeg tenkte at hvis jeg gjorde alt det, ville jeg ikke ha en sjanse.

'Jeg ville ha tjent penger i et par år, og det hadde vært slutten på meg, og jeg er ikke interessert i å gjøre det. Så jeg kjempet mot det [en retur] lenge. '

Sally kom kort tilbake i 1993, fordi hun fortsatt fikk 'opprørske tenåringsroller' og ønsket å bevise at hun hadde vokst opp som skuespiller.

charles bronson fangebilder

Hun fortsatte med å spille hovedrollen i The Bill, Doctors, Waterloo Road og som Sandra Briggs i en vanlig rolle på Emmerdale - men hun kunne ikke motstå å dra tilbake til der det hele begynte.

Sally nyter en pause med mannen Nick

Sally nyter en pause med mannen Nick (Bilde: Internett ukjent)

Sally bestemte seg for å vende tilbake til Corrie i 2015 - da Jenny startet et forhold til Kevin Webster før hun prøvde å kidnappe sønnen Jack.

I løpet av tiden hennes borte, giftet Sally seg med ektemannen Nick Rhodes og hadde deres to gutter, Louise og James.

Skuespilleren forklarte sin beslutning om å komme tilbake, og sa: 'Jeg tenkte:' Jeg kommer aldri til å komme unna det. Folk kjenner meg fortsatt fra det, jeg er død stolt over å ha vært i det, så jeg burde omfavne det & apos ;. Og det var da jeg begynte å tenke annerledes på det. '

Etter å ha kommet tilbake til brosteinene, oppdaget Sally at hun faktisk er i slekt med en av hennes tidligere medstjerner.

Under en spesiell episode med Corrie-tema med DNA-hemmeligheter tilbake i 2018, ble det avslørt at såpelegenden Amanda Barrie er hennes fetter.

Sally og Amanda oppdaget at de er i slekt

Sally og Amanda oppdaget at de er i slekt (Bilde: ITV)

Amanda, som spilte Alma Baldwin, var i Corrie med Sally i fire år, og paret forble nære venner gjennom årene - men hadde ingen anelse om familieforbindelsen for all den tiden.

Kjevene falt ned på gulvet da de fant ut det, og Amanda innrømmet: 'Jeg trodde jeg ville komme rundt hjørnet, og du ville gå' oh nei, ikke du! & Apos ;. '

Sally påpekte at de har den samme frekke sansen for humor, både som å danse og alltid følt seg nære.

Snakker i kveld til RadioTimes om sin oppdagelse sa hun: 'Å vente på at fetteren min til Corrie skulle komme rundt hjørnet var tortur - jeg ba om at det var noen jeg likte!

'Gleden da jeg så at det var Amanda var overveldende, og jeg tenkte:' Vel, selvfølgelig er det, at alt er fornuftig nå. '

'Vi hadde sjelden scener sammen, men på grunn av måten vi jobbet den gangen, var vi alle på øvingslokalet sammen og kjente alle veldig godt. Jeg tror vi deler en slem, litt sløv strek. '

Paret spilte begge hovedrollen i Corrie sammen i fire år

Paret spilte begge hovedrollen i Corrie sammen i fire år (Bilde: ITV)

måneformørkelse 2018 Storbritannia

En annen hemmelighet om Sally er hennes skjulte talent for å synge - da fansen ble bedøvet av hennes utrolige stemme i desember i fjor.

Hun avduket sin oppsiktsvekkende stemme da Jenny rengjorde barbordet i Rovers mens hun sang I Will Remember You av Sarah McLachlan.

Hennes karakter er nå involvert i en mørk historie som er i sentrum av denne ukens eksplosive episoder etter vannet.

Jenny begynner å avdekke sannheten om Sharon og hvorfor hun kommer tilbake til Cobbles - men tanten til den onde gangsteren Harvey vil ikke bli skremt.

Ertende på hva som kommer, sa Sally: 'Rita har overbevist henne om at alle trenger en ny sjanse og sier & Jenny, du hadde en, og det samme gjorde Gemma & apos; og Jenny har gått med det, og så støter hun på Sharon utenfor fengselet, og så er det det.

jenny corrie

Jenny vil være i sentrum av denne ukens eksplosive episoder (Bilde: ITV)

'Og Jenny blir til Weatherfields svar på at Angela Lansbury trekker halvliter og det er åpningstitlene i stedet for en skrivemaskin, på stien.

'Som Jenny fra Gogglebox med notater om hva Sharon har gjort.'

Sharon er klar over at Jenny er på vei til dem, så begynner å spørre Toyah om Leannes siste besøk.

Bekymret Jenny finner ut at Sharon leide varebilen som ble brukt i Sams kidnapping og forteller Toyah og Imran at hun mistenker at Sharon var involvert.

Imran buldrer deretter om at Sam ble tatt slik at Leanne kunne bli lokket ut av skjul i et forsøk på å stoppe henne vitne mot Harvey i retten.

Jenny er fast bestemt på å la Rita få vite sannheten og banker på døren hennes - men de står i fare når Sharon svarer.

*Coronation Street sendes på ITV klokken 21.00 denne uken

Se Også: