Frontmann for rockebandet The View forlot 'pengeløs' etter å ha blitt pålagt å betale 25 000 pund etter beruset raseri på Jet 2 -flyging

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En rockestjerne som kvadrerte seg opp til en passasjer på et fly og utlignet en homofobisk fornærmelse mot en flyvert i et beruset raseri, ble etterlatt uten penger etter en rettsavgjørelse.



Kyle Falconer, som fronter The View, fikk et fly til å omdirigere til Frankrike da han protesterte mot å ikke få sitte ved siden av forloveden, Laura Wylde.



29-åringen slo inn i kvinnen ved siden av ham, sølte drikken hans over henne og kvadrerte deretter til mannen sin på et Jet 2-fly fra Spania til Skottland i juni i fjor.



Han ble landet med en regning på 25 000 pund, Daglig rekord rapporter.

Kyle Falconer, frontmann i The View, ble bøtelagt med 25 000 pund for det berusede utbruddet (Bilde: Redferns)

Han ropte og sverget da han ble bedt om å oppføre seg, og kalte deretter kabinbesetningsmedlemmet en ***.



Flyet måtte viderekobles til Frankrike for å få ham fjernet - og kostet ham 14 000 pund for ekstra drivstoff, flyplassavgifter og kompensasjon for passasjerer som savnet tilkoblingsfly.

natasha kaplinsky justin bower

På toppen av det ble Falconer ilagt en bot på 1000 pund ved Paisley Sheriff Court i går og måtte betale nesten 9000 pund i advokatkostnader etter at han innrømmet truende eller krenkende oppførsel 17. juni 2016.



Advokaten hans fortalte i retten at sangeren fra Lochee i Dundee hadde stått nesten uten penger til tross for en vellykket musikkarriere.

Falconer, sentrum, ble landet med en regning på 25 000 pund for beruset raseri på et fly (Bilde: Daily Record WS)

Detaljer om hendelsen kom fram i går etter at påstander om at Falconer hadde truet andre passasjerer mens de var i besittelse av to flasker ble slettet fra siktelsen som en del av en taushetsavtale.

Margaret McCallum, påtalemyndighet, sa til retten at Falconer ble bedt om å oppføre seg etter å ha støtt på en kvinne og spilt drikke på henne.

Den stedfortredende finanspolitikken forklarte: Siktede tok seg av på denne forespørselen og sto opp på det som beskrives som 'en aggressiv måte' og begynte å rope og banne på den mannlige passasjeren.

hva betyr å se 222

Da han brukte ordet 'f ***'. Et medlem av kabinpersonalet ble klar over oppstyret og ba tiltalte roe seg, slutte å rope og sette seg ned, noe tiltalte nektet å gjøre.

Overhørt av et av vitnene var uttrykket: 'Er det riktig, du ***?'

Et annet medlem av kabinpersonalet ble bekymret og trodde handlingene til de anklagede kan være en sikkerhetsrisiko.

Flyet måtte omdirigeres til en flyplass i Frankrike for store kostnader (Bilde: Daily Record WS)

Hun informerte piloten og piloten hadde bestemt seg for å omdirigere flyet til Nantes.

Tiltalte slo seg ned og forble stille til flyet landet i Frankrike, der flyet ble møtt av fransk politi.

Ian Houston, som forsvarte, sa om Falconer - hvis band hadde et britisk nummer 1 -album med utgivelsen Hats Off to the Buskers i 2007: Bandet har pådratt seg betydelig gjeld i den grad medlemmene betales en ukelønn på 350 pund.

Han har en forlovede og en åtte måneder gammel datter-et barn han elsker.

åndelig betydning av 212

Hele arrangementet har kostet ham 25 000 pund - penger han ikke har og må jobbe hardt for å betale tilbake.

De eier ikke et hjem, de bor i en leid leilighet i Dundee.

Han har ingen eiendeler. Jeg kan ikke si, og det kan han heller ikke, hva som skjedde med pengene han må ha tjent.

Han skammer seg dypt over dette, spesielt den homofobe bemerkningen, siden han har venner og slektninger som er homofile.

Han vil bare fortsette med resten av livet. På den tiden han drakk tungt - var han en overdådig drikker.

Han hadde drukket for mye, og han reagerte negativt på situasjonen.

Retten hørte at venner og familie hadde hjulpet Falconer med å betale Jet2s avledningsregning på 14 000 pund.

rachel peters ryan mason

Lensmannen David Pender ble fortalt at Falconer tidligere har dømt for å ha kokain, en gang tilbrakte tre måneder på rehab i Thailand for å ha drukket alkohol og skal støtte Liam Gallagher på turné i Amerika neste år.

I fengsel av ham 1000 pund, sa lensmannen: Et lovbrudd av denne typen i en flykabines ramme må være veldig, veldig plagsomt for de som er berørt av det.

Se Også: