Man Utd-spillere er 'lei' når de tydeliggjør følelsene i Cristiano Ronaldo-sagaen

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United stjerner er i ferd med å bli lei av Cristiano Ronaldo sine forsøk på å forlate klubben.



Ronaldo er fast bestemt på å forlate de røde djevlene denne sommeren etter bare én sesong tilbake på Old Trafford etter hans høyprofilert retur fra Juventus i fjor sommer etter 12 år borte . Han har forsøkt å tvinge gjennom en exit i to måneder.



Den portugisiske superstjernen meldte seg ikke til klubbens pre-season-turné i Asia på grunn av 'familieårsaker' og kun gjorde sin første opptreden under ny sjef Erik ten Hag som Red Devils ble holdt til uavgjort 1-1 av Rayo Vallecano i en treningskamp på Old Trafford en uke før sesongen startet.



er Ole Brumm en jente

Ronaldo ble senere ansett for å ikke være i form nok til å starte inn Søndagens Premier League-tap mot Brighton på åpningsdagen , selv om han gikk inn i andre omgang som innbytter – hvor han ikke klarte å finne nettet.

Under sin første opptreden under Ten Hag mot Rayo var Ronaldo engasjert i en animert samtale med treneren på sidelinjen. Etter å ha blitt tatt av i pausen, Ronaldo ble deretter avbildet når han forlot Old Trafford før kampen var slutt hvilken vakte vrede til United-sjefen – som beskrev atferden som «uakseptabel».

Ten Hag sa rett ut: 'Definitivt ikke (akseptabelt). Jeg aksepterer absolutt ikke dette. Dette er uakseptabelt. For alle. Vi er et lag og du må bli til slutten.'



Si din mening ! Er Man Utd en sterkere eller svakere side med Ronaldo? Fortell oss hva du synes her.

  Cristiano Ronaldo har sendt inn en forespørsel om å forlate Man United
Cristiano Ronaldo har sendt inn en forespørsel om å forlate Man United ( Bilde: Getty Images)

Det har nå blitt detaljert hvordan et økende antall United-spillere nå er lei av Ronaldos krumspring med en økende konsensus som foretrekker at han forlater klubben denne sommeren. Det er skissert av en rapport i Solen , som sier at stemningen i garderoben har endret seg.



hva betyr 34

Ronaldos agent Jorge Mendes presser hardt på for at spilleren skal forlate klubben denne måneden og sies å ha et tilbud på bordet fra en ikke navngitt klubb. United skifter imidlertid ikke – i det minste offentlig – fra holdningen om at 37-åringen ikke er til salgs.

Det har ført til noe av en kamp mellom de to partene, men realiteten er at det allerede har påvirket Uniteds sesong, med Ten Hag tvunget til å spille Christian Eriksen som en 'falsk nier' i tapet mot Brighton på grunn av Anthony Martials fravær og Ronaldos mangel på kampkondisjon.

Ten Hag var ordknapp da han ble bedt om å belyse Uniteds planer om å styrke sin spisslinje i de siste tre ukene av overgangsvindu om sommeren . 'Jeg går ikke inn på navn fordi jeg tror, ​​i denne pre-season, 250 spillere er involvert eller knyttet til Man United,' den tidligere Ajax fortalte manageren etter kampen. «Vi har to spisser, kanskje en tredje med [Marcus] Rashford i tillegg kan du se ham som en spiss.

Datoer for pavebesøk til Irland 2018

'Han hadde en veldig god pre-season på venstre side og hadde også i dag to gode sjanser, som kom inn fra venstre side, så jeg tror det var den riktige avgjørelsen å gjøre det slik. Men vi hadde ikke typisk ni. Han var ikke tilgjengelig i dag.'

Se Også: