Hva skjer her da? The Voice's Bo og Danny drikker en sen kveld sammen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bo Bruce og Danny fra The Script: Bare en vennlig drink, ingenting å se her ...(Bilde: IF)



Helt siden Bo Bruce ble nummer to i The Voice, har det ryktes at det er litt mer enn sangråd mellom Bo og hennes mentor, Danny O & apos; Donoghue.



Spesielt da Danny-from-The-Script (som han er bedre kjent) skilte seg fra sin langsiktige kjæreste, modellen Irma Mali, like etter å ha trent Bo på showet. På den tiden var Danny & apos; s folk & apos; sa 'Han har ikke en affære med Bo', og 'Danny og Bo er definitivt bare venner', men vi kunne ikke la være å legge merke til hvor nære de var. De kysset nesten i den siste duetten! Nesten.



beste isa overføringshastigheter 2016

Bo røyker de samme sigarettene som vår gran: Camel. Du vil tro at nå hun er en kjendis, kan hun oppgradere litt. (Bilde: IF)

'Ingen vet om han og Bo er sammen, men ryktene sirkulerer som en galning,' sa en innsider den gangen. 'Alle vil at det skal være sant fordi vi alle elsker en romantikk og de virker så glade.

I går kveld var & apos; venner & apos; var ute sammen igjen - på Groucho Club i London. Bare røyker, henger og drikker noen drinker, akkurat som alle vanlige & apos; venner & apos; ville gjort.



Etter drikken måtte Danny jobbe sin andre jobb som et viktoriansk skorsteinsfeier (Bilde: IF)

Bo hadde vært på Britain Creates Gala på Old Selfridges Hotel, hvor hun hadde chattet med prinsesse Beatrice. Vel, Bo er en ikke så hemmelig posh person-hennes virkelige navn er Lady Catherine Anna Brudenell-Bruce. Beatrice er offisielt prinsesse Beatrice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor fra York, så kanskje de ble sammen om å gå tom for plass mens de fylte ut skjemaer?



speil fotball man utd

Etter veldedighetsarrangementet foretok Bo en spesiell tur over byen for å se Danny, som bare var på de kjente favorittmedlemmene Groucho Club i Soho. Bo og Danny ble oppdaget å røyke ute og ser på hverandre. Øyekontakt! De er SÅ dating! Hardt bevis der.

Vi vet ikke hvorfor dette bildet plutselig har fått oss til å ønske oss calzone pizza. (Bilde: IF)

Uansett hva som skjer mellom Danny og Bo, har han åpenbart mer interesse for karrieren enn Jessie J har tatt i sin kategori. 'Jeg var ekte om det på showet. Jeg har en karriere og det har de også. Jeg kan ikke holde hånden deres nå, sa hun denne uken. 'Jeg er så opptatt at jeg noen ganger nesten ikke har tid til å veilede meg selv. Jeg kommer ikke til å late som om jeg kommer til å være deres ledelse eller kreative direktører. '

Hun fortalte også Radio 1's Newsbeat at det er bra at The Voice -turen er avlyst. 'Personlig burde jeg kanskje ikke si dette ... men jeg synes faktisk det er bra, ikke at det er blitt kansellert, men at de nå har muligheten til å gjøre sine egne ting,' sa Jessie. 'Nå har de muligheten til å ... lære håndverket sitt. Ellers kan det være en boble å gå på tur. '

kandidater til europavalg i mitt område

Det er definitivt et mannskjørt, ikke sant? Vi er enige, Danny: 3 av ti. (Bilde: IF)

Vi er sikre på at Vince Kidd også er like over månen ... Mens Will.I.Am allerede spiller inn med sine handlinger Tyler James og Jaz Ellington, har Tom Jones sannsynligvis allerede glemt navnet til Leanne. Så ikke bekymre deg Jessie, det er ikke bare deg som ikke er interessert.

Danny og Bo på The Voice: lukk. (Bilde: BBC)

n-dubz-ran

Lurer du på hva andre kjendispar er, og kanskje er en slags dating? Johnny Depp og Amber Heard - og nå er hun splittet med kjæresten sin.

Se Også: