Frenkie de Jong overvelder den raske Barcelona-lagkameraten Ousmane Dembele i sprintløp

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Frenkie de Jong leverte en imponerende prestasjon til Barcelona da de slo den meksikanske Pumas UNAM i Joan Gamper Trophy sist helg.



De Jong startet på benken, med Barca-sjefen Xavi i stedet velge en midtbane av Gavi, Pedri og Sergio Busquets for å starte kampen. Imidlertid ble De Jong introdusert i pausen og leverte en hovedrolle som de katalanske gigantene lettet til en 6-0-hamring av sine Liga MX-motstandere .



Den kommer midt i en langvarig saga om spillerens fremtid med begge Manchester United og Chelsea forfølge en overføring. United-sjef Erik ten Hag nylig instruert United forblir tålmodige med en avtale etter å ha holdt nye samtaler med spilleren, men Blues antas å bli stadig tryggere på å sikre seg signaturen hans.



Mens United har en startavgift på plass med den katalanske klubben over en overgang, som ville gjenforene De Jong med sin tidligere Ajax-sjef Ten Hag, ingen endelig avtale er ennå på plass for et trekk. Med forhandlinger om denne overgangen som nå strekker seg over tre måneder, har Chelsea registrert interesse for å se ethvert trekk. Blues-sjefer har tatt kontakt med Barca og holdt diskusjoner med De Jongs representanter og er nå sterke utfordrere til å signere ham under Uniteds nese.

De Jongs opptreden mot Pumas var en påminnelse til Barcelona-fansen, trenerteamet og ledelsen om hans enestående ferdigheter. Det var ett spesielt trekk i kampen – før De Jong fant nettet med et eget mål – som vakte stor ros for hans evner.

Etter å ha mottatt ballen på egen banehalvdel fra Jordi Alba, snudde nederlenderen og viste en enorm akselerasjon for å brise forbi to Pumas-motstandere og rykke inn på motstanderens banehalvdel. 25-åringen fortsatte å løpe, og kombinerte fart, smidighet og ynde, før han spilte en forsvarssplittende pasning med utsiden av støvelen for å finne Ansu Fati – hvis firkantede ball inn i feltet gikk så vidt utenfor.



Si din mening ! Hvem skal De Jong spille for denne sesongen – Barcelona, ​​Man Utd eller Chelsea? Fortell oss hva du synes her.

  De Jong tok imot Dembele i en rett sprint over 50m
De Jong tok imot Dembele i en rett sprint over 50m ( Bilde: INTERNETT BILDE)
  Ikke bare matchet De Jong franskmannen, men han overgikk ham på sluttmetrene
Ikke bare matchet De Jong franskmannen, men han overgikk ham på sluttmetrene ( Bilde: INTERNETT BILDE)

Videoopptak har siden dukket opp av en treningsøvelse utført av Barca-spillere i forkant av kampen, der De Jong stiller opp sammen med den notorisk fartsfylte Dembele for en direkte sprint over halvparten av Camp Nou-banen.



Overraskende nok holder ikke bare nederlenderen – kjent mer for sin tekniske evne og smarte bevegelser enn sin akselerasjon – tritt med Dembele, men han klarer å trekke seg unna ham på de siste meterne.

Det er ikke vanskelig å se fra disse høydepunktene hvorfor De Jong er så etterspurt denne sommeren – men kanskje fungerer dette som en påminnelse til de katalanske gigantene om hva de risikerer å tape hvis midtbanespilleren faktisk forlater klubben.

Se Også: