Hvordan Javine og MC Harveys datter, 12, ser ut nå - og hun er akkurat som moren sin

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når det gjelder kjærlighetstrekanter i barnehagen, var ingen så eksplosive som Alesha Dixon, MC Harvey og Javine Hylton -skandalen.



hva er galt med peter kay

Alesha ble knust da So Solid Crew -stjernen Harvey og Javine - som fyller 39 år i dag - innrømmet at de hadde hatt en affære i november 2006 - litt over et år etter at Alesha og Harvey knyttet knuten.



De hemmelige elskerne møttes mens de spilte hovedrollen i West End -musikalen Daddy Cool og ble tilsynelatende fanget da Javines eks Karl & KG & apos; Gordon oppdaget Harvey sin bil utenfor huset hennes og ringte Alesha.



Ødelagte, tidligere Mis-Teeq-rapper Alesha ventet hele dagen på at mannen hennes skulle komme hjem, slik at hun kunne spørre ham ansikt til ansikt-og han prøvde ikke å nekte det.

En gravid Javine Hylton og Harvey omfavner på den røde løperen

Javine Hylton og Harvey startet en affære bak Alesha Dixons rygg (Bilde: REX)

Etter to dager med følelsesmessige samtaler forlot Harvey ekteskapshuset sitt i Hertfordshire og innså at fremtiden hans var hos Javine. Året etter ble Javine gravid med datteren Angel, som ble født i februar 2008.



Javine og MC Harvey gikk ikke distansen, og delte seg i 2009 med at Javine fortalte bladet Now at hun visste at romantikken deres var dødsdømt fra starten.

'Jeg antar at forholdet vårt aldri ville vare, med press fra alt,' sa hun den gangen og la til at hun gjorde Alesha en tjeneste.



Harvey og Alesha skilles etter bare ett års ekteskap

Harvey og Alesha skilles etter bare ett års ekteskap (Bilde: PA)

Angel forblir imidlertid nær sin stolte pappa som jevnlig deler bilder og videoer av hans førstefødte på Instagram - og hun ligner på mammaen sin.

I tillegg til å lære henne å bokse, fortalte Harvey, 41, til fansen at han 'oppdrar datteren min til å være en dame', og brøt sammen i tårer over en inderlig bursdagsvideo hun laget for ham i lockdown og hyllet henne & respekt; & apos; pappa.

'Noen ting du gjør kommer virkelig frem på min måte og hvordan jeg respekterer folk fordi du er en virkelig respektfull person,' sa Angel i det søte klippet.

Instagram

'Du forstår hvordan folk har det. Du har vært fantastisk for hele familien ... Jeg elsker deg. '

Harvey har også datteren Persia, fire, med ekskona Ghamzeh Mahdizadeh og har en ung sønn og datter med nåværende partner, skuespilleren Elarica Johnson.

koralløy i brann

Og i 2013 fortalte Javine til magasinet Young Voices at hun har holdt på vennskapelige vilkår med sin eks for Angel sin skyld.

Engel

Angel ligner mammaen sin (Bilde: harveyofficial/Instagram)

Morskap har virkelig hjulpet meg de siste årene. Vi lærer så mye av barna våre, og hvis jeg noen gang har en dårlig dag, hjelper energien hennes meg med å komme meg ut av det, sier hun.

'Med barn er det ikke rom for det [selvmedlidenhet]. Du må bare fortsette med det, spesielt når du er alenemor.

Datteren min kjenner sin far; hun har et godt forhold til ham.

Se Også: