British Travel Awards 2013: NEWSAM støtter Storbritannias beste reisegonger som er stemt av forbrukerne

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

BTA 2013

BTA 2013



Har du hatt en perfekt pakkereise, vært på en fantastisk flytur eller hatt glede av å spre kundeservice når du bestilte en pause? Her har du sjansen til å belønne ypperlig service.



s morsforlag Trinity NEWSAM er den nye offisielle mediepartneren til de prestisjetunge British Travel Awards, det største forbrukerstemmede programmet i Storbritannia.



I fjor tiltrakk de ettertraktede prisene mer enn en million offentlige stemmer for å avgjøre hvem som var vinnerne i et bredt spekter av reisekategorier, inkludert fritidsattraksjoner, transport, destinasjoner, cruising, ski, kundeservice, tillegg, for eksempel parkering og forsikring og overnatting.

Så dette er din sjanse til å si hvem som er best av de beste i ferienæringen.

Og for å takke deg for at du tok deg tid til å bli med, vil alle som sender sin stemme bli trukket ut om et fantastisk utvalg av feriepriser.



groves v eubank tv

Samspillet med British Travel Awards inkluderer ikke bare , men også våre søster nasjonale aviser Sunday NEWSAM, Sunday People, Daily Record og Sunday Mail, pluss ledende regionale titler inkludert Liverpool Echo, Manchester Evening News, Newcastle Chronicle , Birmingham Mail, Wales on Sunday og Western Mail.

Du kan følge nyheter om British Travel Awards her i delen Speilreise - og på Twitter ved å følge @NEWSAMTravel og @BritTravAwrds.



Detaljer om hvor og hvordan du kan plassere din stemme blir kunngjort neste måned, og vinnerne blir hedret på en gallakveld i London til høsten.

Se Også: