Rik Mayalls familie står overfor en enorm skatteregning på skuespillerens eiendom på 1,2 millioner pund etter at han ikke klarte å lage testamente

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rik Mayall etterlater kona med en STOR skatteregning da han døde uten vilje



Komiker Rik Mayall klarte ikke å etterlate en gyldig testamente for å håndtere eiendommen hans på 1,2 millioner pund, noe som kan etterlate familien hans en stor arveavgift.



Skuespilleren, som spilte Tory MP Alan B & apos; Stard i ITV -komedien The New Statesman og mange andre komediefigurer, døde plutselig 56 år gammel i juni i fjor.



Men skifteregister viser at han ikke hadde noen vilje, selv om han pådro seg alvorlige hodeskader og nesten døde i en firhjulingsulykke i 1998, noe som førte til potensielle komplikasjoner for kona til 29 år Barbara og deres tre voksne barn.

Skuespiller Rik Mayall ankommer den britiske filmpremieren på den klassiske romanen av Jules Verne 'Around The World In 80 Days'. på Vue West End 22. juni 2004 i London

Rik Mayalls familie står overfor en enorm skatteregning (Bilde: Steve Finn/Getty Images)

Det kunne også ha resultert i en arveavgiftsregning som ikke ville ha blitt betalt hvis han hadde overlatt alt skattefritt til kona.



Advokater har alltid gitt råd om at folk bør ha en gyldig vilje til å unngå skattegruver og sikre at pengene går dit de vil.

Mayall som var en av de ledende & apos; alternative & apos; tegneserier på 1980 -tallet overrasket leger etter ulykken ved å komme seg godt og kom tilbake til jobb i 1999, men han ble epileptisk og måtte ta daglig medisin.



Coleen Nolan familiefeide

Mennesker som dør uten testamente, vil få boet sitt behandlet i henhold til regjeringsreglene, avhengig av om de er gift og har barn eller etterlatte.

I henhold til reglene for en gift far som Mayall som døde før oktober i fjor, ville kona hans ha arvet eiendelene hans, kjent som hans personlige løsøre og 250 000 pund.

Rik Mayall

Rik Mayall med kona Barbara (Bilde: PA)

Hun ville også ha fått renter på halvparten av resten av nettoboet hans på 1 192 701 pund etter begravelse og advokatutgifter med hovedstaden som gikk til deres to døtre og sønn ved hennes død.

Den andre halvparten av resten ville ha gått direkte til barna, men arveavgift på 40 prosent ville ha betalt på alt som skyldtes dem over £ 325 000 skattefri grense.

Det er ikke kjent om Mayall ikke klarte å skrive et testament eller hadde et testament som ikke var riktig utarbeidet eller ikke ble funnet.

Fru Mayall nektet å kommentere. Hun snakket hjemme i sørvest i London og sa: 'Jeg har ikke hørt noe fra advokatene mine ennå.'

Andrew Kidd, spesialistadvokatadvokat og partner i London advokatfirma Clintons, sa: 'Å skrive et testament er alltid å foretrekke, og denne saken illustrerer viktigheten av å ha en.

Rik Mayall og familie

Rik Mayall og familie (Bilde: Getty)

'Det kan forårsake en massiv økonomisk hodepine for familier hvis du ikke har en og har potensial til å skape dårlig følelse og harme blant kjære.

'Vi har en stolt tradisjon i dette landet for å kunne bestemme hvem som arver eiendelene våre når vi dør. Den eneste måten å dra nytte av den tradisjonen er å lage et testament.

'Uten en leder staten hvem som arver, så menneskene som betyr noe kan få ingenting, og en stor del av kapitalen kan ende opp med å bli bundet til ektefellen ikke kan bruke den. Det kan også skape en potensiell arveavgift som kan unngås med en god vilje og forsvarlig økonomisk planlegging. '

Kidd sa at beløpet for enhver skatt som måtte betales på Mayalls eiendom var uklart, ettersom det ville avhenge av verdien på løsøre som skulle skyldes kona hans og ville være fri for arveavgift.

Men han sa at skatt kunne vært unngått fullstendig hvis han hadde et testament som overlot mesteparten av boet til kona, ettersom alt som var overlatt til en ektefelle er skattefritt.

Rik Mayall

Rik Mayall døde plutselig i fjor

the durrells i det virkelige liv

Kidd sa at Mayalls kone og barn kunne ha utarbeidet et variasjonsbrev for å dele opp boet hans som de ønsket hvis de var enige, og redusere eventuelle beløp som var igjen til barna, så det var under skatteterskelen.

Men han la til: 'Dette medfører en potensiell juridisk utgift og krever at alle berørte parter er enige, så det bør ikke stole på. Koalisjonsregjeringen har også lovet å vurdere bruken av slike gjerninger for arveavgift. '

Intestate regler for dødsfall etter 1. oktober i fjor er nå endret.

De nye reglene betyr at ektefellen eller sivilpartneren til alle med barn som dør intramatisk, nå mottar de første 250 000 pund og halvparten av resten, i stedet for bare livsinteressen.

Den morsomme familien kan sitte igjen med en stor skatteregning

Mayalls eiendom ville bare ha bestått av hans personlige eiendeler, eiendeler og investeringer.

Eventuelle kontanter på felleskontoer, felleseide eiendeler eller eiendom som eies som en & leieboer & apos; med kona ville ha gått direkte til henne ved hans død og ville ikke ha blitt inkludert.

Mayall studerte drama ved Manchester University hvor han møtte sin komediepartner Adrian Edmondson.

Han fikk sitt skuespillende gjennombrudd i 1982 som angstfylt Rick i den anarkiske BBC slapstick-komedien The Young Ones, med studenter på brødlinjen.

Mayall og Edmondson spilte også hovedrollen i Channel 4 & # 39; s The Comic Strip Presents ... sammen med Peter Richardson, Nigel Planer, Alexei Sayle, Dawn French og Jennifer Saunders.

Han spilte videre den hensynsløse og korrupte Alan B & apos; Stard som stoppet med ingenting for å få makt i ITV -komedien The New Statesman i 1987 og var Lord Flashheart i Blackadder.

beste stedet å kjøpe gull

Mayall spilte en sexhungret ungkar i BBC2 sitcom Bottom som også spilte Edmondson hovedrollen mellom 1991 og 1995.

Enken hans avslørte etter hans død at han hadde dødd etter å ha lidd en akutt hjertehendelse & apos; hjemme hos dem i London da han kom tilbake fra sin vanlige løpetur.

På bilder: Rik Mayalls film- og TV -karakterer Rik Mayall som Richard Twat med Ade Edmondson i Guest House Paradiso 1999. Se galleri

Se Også: