Chelsea tilbød Eden Hazard -overføring for å avslutte Real Madrid -marerittet

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eden Hazard har blitt tilbudt tidligere klubb Chelsea av mellomledere, ifølge rapporter i Spania.



Hazard tilbrakte syv suksessrike år på Stamford Bridge, og hjalp klubben med å vinne to Premier League -titler, før han dro til Real Madrid i en rapportert overføring på 89 millioner pund.



Belgieren har imidlertid slitt på Bernabeu, med skader som begrenset ham til bare 43 kamper i alle konkurranser over to sesonger.



Til sammenligning gjorde Hazard totalt 52 opptredener for Chelsea i sin siste sesong i klubben.

Nå, ifølge en rapport fra SOM , har ideen om Hazard tilbake til Stamford Bridge blitt foreslått for Blues.

Eden Hazard har blitt knyttet til en potensiell retur til Chelsea

Eden Hazard har blitt knyttet til en potensiell retur til Chelsea (Bilde: Getty Images)



Det opplyses at det er & apos; mellomledd & apos; som øker muligheten for et trekk, med den potensielle avtalen sies å være en & veldig vanskelig mulighet.

Madrid betaler fremdeles Hazards overføringsgebyr i form av 20 millioner euro amortiseringsbetalinger hver sommer, og de må betale minst 60 millioner euro (51 millioner pund) for å unngå å tape, et beløp Chelsea anser for å være veldig høy & apos ;.



Amazon Black Friday-tilbud 2019 Storbritannia

Chelsea, i mellomtiden, prioriterer et trekk for en midtstopper i sommer, med Erling Haaland som sitt beste overføringsmål.

Manager Thomas Tuchel har allerede slike som Christian Pulisic, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Hakim Ziyech, Kai Havertz og Timo Werner som kan operere i en lignende posisjon som Hazard.

Imidlertid opprettholder den belgiske internasjonale & apos; et veldig godt forhold & apos; med en rekke av hans tidligere lagkamerater og blir hevdet at selv om trekket er 'komplisert', så vil det ikke bli dårlig mottatt & apos; av Chelsea.

Ny Madrid -sjef Carlo Ancelotti har støttet Hazard for å gjenoppdage formen neste sesong, og sier til journalister: '[Hazard] er en spiller som ikke har oppnådd sitt fulle potensial, men kommer til å oppfylle det. Det kan være hans år å utnytte det, med tillit. '

Hazard har også sagt at han ser frem til å jobbe med Ancelotti og sa under Euro 2020: 'Alle i Real Madrid vet hva Ancelotti har brakt til klubben.

'Han vant Champions League med denne gruppen, og han kjenner mange av spillerne.

- Vi vet at han er en trener med mye erfaring. Han kjenner byen og fansen. Jeg tror vi kan gjøre store ting sammen.

'Jeg kjenner ham ikke personlig, men etter det jeg har hørt om ham er han en veldig hyggelig person som bare vil vinne, og det er det vi alle vil.

'Vi får sjansen til å jobbe sammen. Det er gode nyheter for meg. '

Se Også: