Topp 10 barneleker til julen 2014 inkluderer dukke synkronisert med smarttelefon og 3D -skriver

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Topp 10 må-ha leker til jul 2014 Cayla Doll Se galleri

Årets julegaver kommer til å bli mer høyteknologiske enn noensinne ettersom barn velger toppmoderne gaver.



Selv de mest kunnskapsrike foreldrene vil klø seg i hodet og strekke seg etter instruksjonene, hvis den årlige Top Ten Toys -listen som Hamleys forutsier er noe å gå etter.



Denne må-havesen fra 2014 spenner fra en dukke ved navn Cayla som bruker tale-til-tekst Google-programvare for å finne svar på spørsmål på nettet, til Doh Vinci 3D Deluxe Styler som etterligner prinsippene for 3D-utskrift, sa den berømte butikken i London.



My £ Cayla på £ 75 kan svare på spørsmål som spenner fra hennes liker og misliker til generell kunnskap og sportsresultater, heldigvis bare etter at hun har blitt synkronisert med en smarttelefon eller nettbrett.

Cayla, som passer for barn i alderen fire og eldre, kommer med 'nydelig hår og et kult antrekk', mens Googles SafeSearch -teknologi betyr at det ikke blir eksperimentert med 'dårlige ord' og uegnet innhold.

Med £ 25 Doh Vinci Style og Store Vanity kan barn bli en 3D-designer, mens den siste Kiddizoom Smart Watch kommer med en berøringsskjerm i farger og bevegelsessensor, kan ta bilder og redigere dem, spille inn videoer og spille tre innebygde spill, alt for £ 50.



Til og med Barbie omfavner 'toppmoderne teknologi' med fargeskiftposen på £ 40, som lar ungene holde den mot ethvert plagg og trykke på en knapp for å matche mer enn 100 forskjellige nyanser.

For de med litt mindre sofistikerte interesser går Teksta T-Rex bakover og fremover, beveger hodet fra side til side, mens han snuser og tygger på favorittbenet sitt, og spytter det ut med et 'gigantisk burp' når han har fått nok .



Det dyreste leketøyet på listen er Leapfrog LeapTV på £ 135, et spillsystem for tre til åtteåringer som har Wi-Fi og et kamera som fanger bevegelse “for perfekte førskolespill og aktiviteter” som dekker lesing og skriving , matematikk, naturfag og samfunnsfag.

Transformers Chomp og Stomp Grimlock på £ 115 er en 20-tommers robot med et mektig sverd for å ta imot fiender, og BoomCo Rapid Madness-blasteren på £ 65 har ett skudd for nøyaktighet eller 20 dart på sekunder som skyter opp til 50 fot.

Unge fans av Disney -filmen Frozen kan se frem til dukkene Ice Skating Anna og Ice Skating Elsa, mens Xeno på 100 pund er et 'søtt monster' som samhandler med en dedikert app for å 'oppmuntre til timevis med' åtte berøringssensorer og lyd innganger.

Hamleys sa: 'Denne julen blir leker virkelig et 21. århundre og for første gang positivt reflekterer den fantastiske verden vi lever i.

'De spenner fra Cayla, dukken som bruker tale-til-tekst-teknologi for å finne svar på spørsmål på nettet, til den toppmoderne Barbie Color Change Bag som gjør at den bokstavelig talt kan blandes med ethvert antrekk barnet har på seg .

'Det er også Doh Vinci 3D Deluxe Styler som etterligner prinsippene for 3D -utskrift for å inspirere barns kreativitet.

'Årets topp 10 vil overgå selv de mest kunnskapsrike barns forventninger.'

Se Også: