Michael Schumachers hus og eiendom som eies av F1 flott

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

29. desember markerer femårsjubileet for skiulykken som ødela livet til Formel 1-legenden Michael Schumacher.



Den syv ganger verdensmesteren pådro seg en alvorlig hjerneskade etter å ha falt på ski med sin 14 år gamle sønn på Meribel i de franske alpene i 2013.



Han ble brakt ut av et medisinsk indusert koma i april året etter, men har bare vist en langsom bedring, og en familieadvokat rapporterte i september 2016 at den tidligere mesteren fremdeles ikke var i stand til å gå eller snakke.



Siden han ble løslatt fra sykehuset, har han fortsatt sin restitusjon hjemme i Sveits, men familien har forståelig nok vært motvillig til å offentliggjøre detaljer om Schumachers helse i årene siden.

stephanie beacham kjendis storebror

Godset, bygget etter familiens spesifikasjoner i 2007, ligger ved bredden av Genfersjøen i byen Gland nær Nyon i den franske kantonen Vaud.

Han er basert i de sveitsiske alpene

Michael Schumacher pådro seg en ødeleggende hjerneskade som følge av en skiulykke i 2013 (Bilde: AFP/Getty Images)



Gland, Sveits

Michael Schumacher lot sitt herskapshus ved bredden av Genfersjøen spesielt bygge (Bilde: FOTOSPORTS INTERNATIONAL)

Planene for bygging av eiendommen sto i utgangspunktet mot hard motstand fra lokalbefolkningen i Nyon -byen - som også er vertskap for hovedkvarteret til World Wide Fund for Nature og International Union for Conservation of Nature - som var bekymret for effekten av bygningen arbeid på det 15 mål store området ville ha på miljøet.



Komplekset på fire etasjer, som heter Villa La Reserve, ligger like bak bredden av Genfersjøen med utsikt over de sveitsiske alpene, og ligger tilbaketrukket bak tungt skogbruk og et spesialbygd gjerde.

chris hughes i morges

Boet gjenspeiler Schumachers dype engasjement for personvern og ønske om å holde avstand til det offentlige blikket. Sjefen Sabine Kehm i 2016 sa: 'Da han var i Sveits, var det for eksempel klart at han var en privatperson.

& apos; Villa La Reserve & apos; med utsikt over de sveitsiske alper (Bilde: Getty Images)

112 engel nummer betydning

'En gang i en lang diskusjon sa Michael til meg: & apos; Du trenger ikke ringe meg neste år, jeg forsvinner. & Apos;

Han eier en ranch i Texas

Både Schumacher og kona Corinna er hestentusiaster, og har fasiliteter for stalling av dyr både i Gland og på en ranch som eies av paret i Texas.

Fasilitetene godtar en rekke eksterne hester i sitt treningsprogram, og den sveitsiske operasjonen - SVAG CS Classic Show - 'har gjort seg bemerket over hele Europa for å ha reining på sitt beste'.

Ranchen var vertskap for verdensmesterskapet i reining i 2016 etter å ha vært vert for en rekke utgaver av verdensmestrene for ungdom.

Corinna vant Europatittelen i 2010, mens datteren Gina, 18, på den tiden var europamester i junior.

Corinna Schumacher på & apos; CS Ranch & apos; Hesteshow

Corinna Schumacher er en ivrig hesteeier (Bilde: Rex)

Det ryktes at han skulle kjøpe hus på Mallorca

Ryktet dukket opp tidligere i år om at Schumacher skulle flyttes til et herskapshus på 27 millioner pund på den spanske øya Mallorca etter at familien kjøpte det av Real Madrids president Florentino Perez.

Imidlertid ble snakket om at den tidligere Ferrari -sjåføren fikk omsorgen byttet til Spania raskt opphevet av familien, til tross for at ordføreren på Mallorca, Katia Rouarch, har blitt sitert for å si: Jeg kan offisielt bekrefte at Michael Schumacher vil flytte inn i vår kommune og at alt er satt opp her for å ønske ham velkommen. '

Michael og Corinna Schumacher giftet seg i 1995 (Bilde: Getty Images)

adam lambert kommer strengt tatt dansende

Rouarchs kontor insisterte senere på at hun aldri hadde gitt tilbudet, og Schumachers manager Kehm bekreftet: 'Schumacher -familien planlegger ikke å flytte til Mallorca.'

Se Også: