UFC-stjernen Charles Oliveira erklærer at han er en 'stor fan' av Jake Paul

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidligere UFC-mester Charles Oliveira har sendt en tekstmelding til Jake Paul treneren erklærer at han er en 'stor fan' av YouTube-stjernen.



rette tenner direkte anmeldelser

Oliveira, som ble fratatt sin UFC lettvektstittel i mai, utvekslet nylig tekstmeldinger med Pauls trener BJ Flores. Det er uklart siden en del av meldingen er kuttet, men Flores sendte melding til Oliveira om UFC tungvektsmester Francis Ngannou og toppkandidat Blagoy Ivanov.



Den tidligere cruiservekt-verdensutfordreren la til: 'Mye respekt for det du har gjort og det du har oppnådd. Vi heier på deg Charles.' Oliveira svarte da til ham: 'Takk for kjærligheten jeg er en stor fan av Jake Paul takk for kjærligheten til gud velsigne deg,' mens Flores skrev tilbake: 'Vi er bare i gang. Sett pris på kjærligheten/respekten,' akkompagnert med en knyttneve-emoji.



Hva er dine tanker om at Charles Oliveira støtter Jake Paul? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

dødsstraff i japan

Paul har delt oppmerksomheten til kampsportverdenen siden han droppet sin YouTube-berømmelse for å satse på boksing på heltid. 'The Problem Child' har slått an hos mange UFC-krigere ved å utfordre Dana White til å forbedre minimumsvesken til 000, samtidig som den garanterer krigere langsiktig helsehjelp.

Tungvektsmesteren Ngannou har offentlig støttet Pauls utfordring med andre UFC-krigere som f.eks. Robert Whittaker og Anthony Smith støtte 25-åringen. Oliveira er den siste fighteren som har vist sin støtte til Paul, som etter planen skulle spille sin sjette bokseopptreden forrige helg, men kampen hans med Hasim Rahman Jr ble avlyst bare dager før arrangementet.



 Charles Oliveira har vist sin støtte til Jake Paul
Charles Oliveira har vist sin støtte til Jake Paul ( Bilde: Zuffa LLC)

Oliveira ser ut til å vinne beltet tilbake mot Khabib Nurmagomedovs protesje Islam Makhachev på UFC 280 22. oktober, med brasilianeren som nylig ga ut en advarsel til Makhachevs lag. «Det er én ting jeg må fortelle deg. Jeg vil fortelle deg. De er arrogante, og det er det som vil drepe dem. Arrogansen fra manageren deres, fra tidligere jagerfly vil drepe dem. Ingen vil noen gang slå meg hardere enn livet allerede har slått meg, sa han MMA i dag .

universell kreditt som skal fjernes

'Jeg er en fyr som slapp unna en hjerteblåsende tilstand. Revmatisme på beinene mine som til og med legen sa at jeg aldri ville slåss igjen. Jeg kommer hjem til deg, min venn, for å kjempe mot deg. For å lage historie og beholde min arv går som UFC lettvektsmester. Du snakker mye s***. Jeg har alltid respektert dere alle, men det er best å være oppmerksom, så ikke gråt over det senere. Det er alt jeg har å si. ”



Se Også: