Boots bekrefter to store endringer i lojalitetsordningen med Advantage Card

Støvler Storbritannia

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boots har bekreftet en rekke nye endringer i Advantage -kortordningen i et trekk som vil påvirke millioner av kunder - inkludert mange nye foreldre.



Apotekskjeden har kunngjort en overhaling av sin lojalitetsklubb - noe som for mange vil resultere i et betydelig kutt i poengene.



Fra mars vil forhandleren kutte sine foreldreklubb- og over 60 -tallsordninger med 20%, til stor forakt for den lojale kundebasen.



clive owen yorkshire bonde alder

Personer som er registrert i de gratis poengbesparende ordningene får for øyeblikket ti poeng (verdt 1p hver) for hver £ 1 brukt på visse Boots-produkter.

I henhold til nye planer, som kommer til å spille inn 16. mars, vil kundene tjene bare åtte poeng for hver £ 1 som brukes.

Kunder med normale fordelskort får for øyeblikket fire poeng for hver £ 1 som brukes på bestemte produkter. Den gode nyheten er at dette kommer til å forbli det samme og ikke vil bli påvirket av 20% kutt.



Endringene starter senere i år (Bilde: PA)

Endringen ble først kunngjort av Boots i en e -post til kunder som lød: 'Vi endrer poengene du får i Parenting Club, fra 10 poeng per £ 1 du bruker i Baby, til 8 poeng.



'Imidlertid er det fortsatt 4 poeng mer enn standardfordelskortbelønningen på 4 poeng per £ 1. Og siden denne endringen ikke er på grunn til 16. mars, kan du fremdeles få mest mulig ut av 10 poeng for hver 1 kr på Baby de neste 2 månedene.

'I tillegg har vi nylig utvidet aldersspennet fra 3-5 år - slik at du får glede deg over ytterligere to år med 8 poeng!'

En talskvinne sa til NEWSAM Money at endringene blir introdusert for å investere ytterligere i belønninger for kundene.

Vi kan bekrefte at vi gjør noen endringer i lojalitetsprogrammene våre Boots Advantage Card Parenting Club og Over 60s Rewards fra 16. mars 2020.

'Kunder som er en del av Over 60s Rewards vil nå tjene 8 poeng for hver £ 1 brukt på Boots eget merke og eksklusive produkter.

som spiller trosdingle

'Boots Parenting Club -kunder får 8 poeng per £ 1 brukt på babybutikken sin. Foreldreklubbmedlemmer vil fortsette å få gratis gaver i viktige stadier av reisen og personlige spesialtilbud.

Boots Advantage -kortet er fortsatt et av de mest sjenerøse lojalitetsordningene i Storbritannia, med medlemmer som tjener 4 poeng for hver £ 1 som brukes. Hvert punkt er verdt 1p. Vi gjør endringer slik at vi kan investere ytterligere i det vi tilbyr våre medlemmer. Vi ønsker å fortsette å gi dem stor verdi på produktene vi vet at de vil elske.

Hva er foreldreklubben?

Fra det øyeblikket du finner ut at du er gravid til den dagen barnet fyller fem år, kan du bli medlem i Boots Parenting Club og få ekstra poeng på babyprodukter, ekspertråd om foreldre.

Du får også en gratis Child's Farm -gave når du registrerer deg.

& apos; Over 60 -talls belønninger & apos; forklart

ps4 utgivelsesdato uk

Hvis du er over 60 år og har en Advantage -kortholder, kan du registrere deg hos forhandlerens belønningsprogram for 60 -tallet for å få tilgang til ekstra poeng på Boots egne merker og eksklusive No7 -produkter.

(Bilde: LightRocket via Getty Images)

Boots, som eies av den amerikanske legemiddelgiganten Walgreens Boots Alliance (WBA), har gjort en rekke endringer i sin detaljhandelsmodell det siste året.

phil jones man utd

Det kom etter advarsler om at 200 butikker kunne bli tvunget til å stenge under omstillingsplaner.

I juni i fjor åpnet forhandleren sin første & apos; fremtidens butikk & apos; i Covent Garden, London, og økte plastposer fra dusinvis av butikker i en krig mot avfall.

Papirposer er nå tilgjengelige på 53 av sine 2485 filialer, med planer om at alle utsalgssteder skal bruke papir innen begynnelsen av 2020.

Posene koster 5p, 7p og 10p - de nåværende plastene kommer i to 5p og 10p størrelser.

Butikkens oppussing ble ledet av Boots -sjef Sebastian James, som tidligere hadde snakket om mål om å gjenoppfinne kjeden.

'Vår nye Covent Garden -butikk starter en reise med å gjenoppfinne støvler for fremtiden,' forklarte James.

'Butikken er full av spennende skjønnhetsmerker, ideer for å leve godt og tjenester for å hjelpe deg med å bli bedre, alt med den store omsorgen som Boots -kolleger gir. Vi vil lære hva folk liker og vil ha fra denne butikken, og dette vil hjelpe oss med å lage en plan for hele 2500 butikkfeltet vårt. '

Se Også: