Inne i skremmende familiekulten som stjal barn og narkotika dem med LSD

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hamilton-Byrne oppdro 28 barn som om de var hennes



Hun hevdet at hun var reinkarnasjonen til Jesus Kristus og overbeviste tilhengerne om å gi henne alt - pengene sine, hjemmene og til og med barna deres.



Men Anne Hamilton-Byrne, lederen for Australias mest beryktede kult, døde som et menneske på palliativ avdeling på et sykehjem i Melbourne, en skrøpelig 98-åring som hadde lidd av demens i mange år.



Den ynkelige kvinnen som forlot verden, var veldig annerledes enn den som i løpet av sytti- og åttitallet utropte seg til en levende gud og samlet en tilhengerskare på nesten 500 hengivne til hennes dommedags -sekt kalt Familien.

Hun var den kontrollerende matriarken som stjal barn gjennom adopsjonssvindel eller hjernevasket sektmedlemmer for å overlate babyene sine, og oppdra dem som sine egne som en del av et såkalt 'mesterløp' som ville redde verden.

Hamilton-Byrne ønsket å lage et & apos; mesterløp & apos; som ville redde verden



Hamilton-Byrne fengslet 28 barn på kultens base i utkanten av Melbourne, der gruppen opererte i nesten total hemmelighold i over to tiår.

Barna var isolert fra omverdenen, kledd i matchende antrekk, håret ble farget i identisk platinablond og ble slått, sultet og injisert med LSD - mens de lærte at kontrollen med Hamilton -Byrne var både moren og Messias.



Da kulten endelig ble avslørt og barna ble reddet på grunn av en opprørsk tenåring, ble verden sjokkert over grusomheten de hadde lidd av en kvinne de trodde var deres biologiske mor.

Etter hvert som nyheten om hennes død ble bekreftet, sa den tidligere Victoria Police-detektiven Lex De Man, som ledet etterforskninger av kulten, at Hamilton-Byrne hadde etterlatt seg et spor av ødelagte liv og ødela mennesker.

Han la til: Den normale reaksjonen der du mottar nyheten om at noen er død, er tristhet. Det er tvert imot for meg.

Livene hun påvirket og hennes onde gjerninger, jeg feller ingen tåre. Ikke en dråpe.

Hun har aldri uttrykt anger for sine forbrytelser (Bilde: Fairfax Media via Getty Images)

Utrolig nok uttrykte imidlertid Hamilton-Byrne aldri anger for sine forbrytelser, og da hun en gang ble spurt om hvorfor hun startet kulten som utsatte barn for så sjokkerende psykiske og fysiske overgrep, svarte: Fordi jeg elsker barn.

Den unge Annes mor ble født som Evelyn Edwards i 1921, og døde i et asyl etter å ha blitt diagnostisert som paranoid schizofren.

Siden faren ikke klarte å holde på en jobb, tilbrakte hun store deler av barndommen sin inn og ut av barnehjem, og så snart hun kunne forlot hun hjemmet og byttet navn

Etter å ha født et enkelt barn og mistet mannen sin i en bilulykke, begynte Hamilton-Byrne på yoga og ble tiltrukket av forbindelsene til østlig religion.

Vakker og karismatisk begynte hun snart å vinne beundrere og bygde et rykte for seg selv blant Melbournes middelklasser, i en tid da interessen for New Age -mystikk vokste.

I 1961 møtte Hamilton-Byrne og hennes nye partner Bill fysikeren Dr. Raynor Johnson, som senere fortalte hvordan han ble betatt av en sjarm og skrev i sin journal at hun utvilsomt var den klokeste, roligste og mest nådige og sjenerøse sjelen Jeg har noen gang møtt.

Den karismatiske yogalæreren sjarmerte mange til å følge henne

De to eksperimenterte med LSD og Johnson introduserte henne for leger, sykepleiere og advokater som begynte å se til den sjarmerende yogalæreren for veiledning.

Johnson hjalp til med å rekruttere folk til kulten og tilbød til slutt eiendommen sin 'Santiniken' i utkanten av Melbourne, som hovedkvarter, og bygde en hytte på grunnlag av gruppemøter og diskusjoner.

barn som trenger antrekk

På ukentlige møter leverte Hamilton -Byrne sitt budskap - en blanding av hindu, buddhisme og kristendom - til sine etterfølgere.

Trollbundet av hennes påstander om at hun var på samme nivå som gudene Jesus Kristus, Buddha og Krishna, var de snart helt under hennes kontroll.

Senere, under påvirkning av LSD, hevdet Hamilton-Byrne at hun hadde en visjon, og erklærte sitt oppdrag å adoptere barn, slik at hun kunne skape et 'mesterløp' for å redde verden fra den kommende apokalypsen.

På begynnelsen av 1970 -tallet hadde gruppen begynt å skaffe ungdom.

peter crouch og abbey clancy

Noen var avkom til medlemmer av familien, men andre ble stjålet eller falskt adoptert, en oppgave som ble enklere fordi mange kultmedlemmer var leger, sykepleiere og advokater.

Totalt var 28 barn en del av The Family, og alle ble fortalt at Hamilton-Byrne var deres biologiske mor.

Identiteten deres ble endret, og de fikk falske fødselsattester.

Barnas etternavn ble endret til Hamilton-Byrne og håret ble farget blondt i et forsøk på å overbevise dem alle om at de faktisk var i slekt.

Men livet for barna var alt annet enn en normal, lykkelig barndom.

Hamilton-Byrne fortalte alle 28 barna at hun var deres biologiske mor

Sarah Moore, som ble født i kulten, husket hvordan kvinnelige medlemmer, kalt 'tanter', ville passe barna, og pleide dem for å få dem til å se så identiske ut som mulig.

Hun sa: Jeg tror en ting hun ønsket seg var mange små barn ... små perfekte små barn i perfekte små kjoler, med perfekt lite blondt hår.

Hvis et barn gikk ut av sted, ville det bli utsatt for juling, psykisk tortur eller sultet.

Og hvis Hamilton-Byrne ikke var i nærheten av å dele ut straffen selv, ville hun fortelle ‘tantene’ hva de skulle gjøre og lyttet over telefonen mens offeret ble slått, noen ganger av hælene på stilettene.

Når barna nådde ungdomsårene, gjennomgikk de en bisarr, narkotikadrevet initieringsseremoni, der de fikk en dose LSD og ble alene i et rom, og bare fikk besøk av Hamilton-Byrne eller en av kultens psykiatere.

Barna ble regelmessig behandlet med LSD og andre farlige stoffer, og de fikk også vanlige doser valium for å holde dem fulle til de fylte 14 år.

Kultens hemmelighetsfulle aktiviteter begynte imidlertid å løse seg i 1987, da Sarah, som hadde blitt oppvokst siden fødselen i forbindelsen, ble utvist fra gruppen for å krangle og opptre opprørsk.

14-åringen gikk til slutt til politiet, som raidet på sektens hovedkvarter og tok ungdommene i varetekt.

Uvitende om at deres liv var annerledes enn for andre barn, skrek de og prøvde å slå av redderne etter at politiet stormet komplekset.

Hamilton-Byrne og mannen hennes Bill flyktet fra landet og forble på flukt i seks år.

Hamilton-Byrne og mannen hennes Bill ble arrestert i New York (Bilde: US DEPT. AV RETTFERDIGHET)

I juni 1993 sporet politiet fra Australia, Storbritannia og USA, som jobbet sammen om Operation Forest, henne til byen Hurleyville i Catskill -fjellene i Upstate New York.

De ble arrestert, utlevert tilbake til Australia og siktet for sammensvergelse for bedrageri og for å begå mened ved falskt å registrere fødselen til tre ubeslektede barn som sine egne trillinger.

Overraskende, men de sonet nesten ingen fengsel, og ble bare dømt til å betale en bot på 2700 pund for å ha avgitt en falsk erklæring.

I 2009 mottok to av kultens ofre kompensasjon fra Hamilton-Byrne, men akkurat som noen av de andre ofrene forsøkte å forfølge henne gjennom domstolene, fikk hun diagnosen demens.

Da hun døde, hadde hun fortsatt en eiendom verdt så mye som £ 5 millioner, gjennom penger og eiendommer som ble gitt henne av kultmedlemmene.

Og selv om ofrene hennes aldri så rettferdighet, fikk den modige tenåringen som tok slutt på barnas lidelser, Sarah Moore, aldri dagen da kvinnen som ødela hennes liv, endelig døde og begravet.

Ms Moore døde i fjor, bare 46 år gammel, etter å ha hatt langvarige psykiske og helseproblemer forårsaket av overgrep, isolasjon og tvangsbruk av narkotika hun rømte før hun rømte.

Se Også: