Hvorfor ble Charlotte Crosby og Stephen Bear skilt? Fra jukser til rykter til fauxmance -påstander og Gary Beadles engasjement

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephen Bear og Charlotte Crosby har bestemt seg etter en steinete uke - som hun gråt av på irsk TV.



beste babyerstatning uk

Reality -stjernene hadde et rystende øyeblikk onsdag 16. august da Charlotte hulket på Snapchat om å elske Bear 'så mye', men følte at hun ikke var det han ville og sa at de hadde sølt.



Hun unnskyldte dagen etter for å ha vært en 'drittsekk' og forklarte at de ikke hadde sluttet. Hele tiden ble Bear stille.



Så kom det ødeleggende slaget som Charlottes eks Gary Beadle ventet baby med kjæresten Emma McVey, noe Charlotte visste om før kunngjøringen tirsdag 22. august og kan ha referert til i sin fulle Snapchat -video.

Stephen Bear

Hun var i Dublin da nyheten brøt og hulket i frokostprogrammet Ireland AM onsdag 23. august om hvor hardt hun fant situasjonen, og la til at hun og Bear også hadde hatt en tøff uke, men nå var 'solide'.



Men Bear delte det siste slaget natten etter, etter å ha sprunget til Vegas for Mayweather/McGregor -kampen.

Han twitret for å bekrefte at de hadde delt seg etter et 'godt løp', og la til at de ikke var 'riktige for hverandre'.



Stephen Bear og Charlotte Crosby har gått fra hverandre (Bilde: stephen_bear/Twitter)

Og timer senere dukket han opp på Snapchat for å innrømme at fansen hans kan høre noen 'dårlige ting' som kommer ut om forholdet deres, men hevder at han har vært en 'god kjæreste'.

Så hva gikk egentlig galt? La oss ta en titt.

Tidslinjen til forholdet til Charlotte Crosby og Stephen Bear

De to begynte å date i desember 2016 etter å ha blitt sammen på settet til MTV -showet Just Tattoo Of Us. Rapporter om at de snogget på sett foran mannskapet, gjorde ingenting for å fjerne ryktene om at de var sammen, men Bear måtte deretter gå og filme Celebs Go Dating i januar.

På den tiden beskrev han Charlotte som den 'riktige jenta, [men] på feil tidspunkt', og la til: 'Charlotte merker av mange av boksene mine - hun er morsom, vittig, flink, hun har alle de riktige egenskapene, men som jeg filmer Celebs Go Dating, er det et tilfelle av riktig jente, feil tid.

'Men hvem vet hva som vil skje i fremtiden?' han la til.

Stephen Bear og Charlotte Crosby - Bare tatovering av oss

Det første parbildet av Stephen og Charlotte (Bilde: Instagram)

Stephen Bear og Charlotte Crosby - Bare tatovering av oss

De kom sammen på settet til Just Tattoo Of Us (Bilde: Instagram)

Stephen ble imidlertid sparket i gang Celebs Go Dating da datingekspertene - Nadia Essex og Eden Blackman - fant ut gjennom pressen at han så Charlotte.

I det øyeblikket han ble sparket fra showet ble det fanget på kamera og sendt i mars, da hadde Bear sluttet å protestere på singelen sin og fullt ut omfavnet Charlotte's kjæreste.

Bare fire måneder etter at de begynte å date, snakket Charlotte og Bear allerede forlovelse og babyer - noe som kan være der de gikk galt.

Her er alle teoriene rundt bruddet. Hvilken tror du er mest sannsynlig?

Bjørn lurte på Charlotte (eller omvendt)

Charlotte har sverget at Bear var trofast mot henne gjennom hele forholdet (Bilde: Rex -funksjoner)

marks og spencers bank

Dette er i det minste sannsynlige slutten på skalaen, gitt at Charlotte selv fortalte fansen på Snapchat at Bear hadde vært trofast gjennom hele forholdet.

Imidlertid innrømmet han på Celebs Go Dating tidligere i år at det kan ha vært andre da han ble grillet på sin sanne forholdsstatus.

'Du går på date, og samtidig er det bilder av deg i avisen med noen andre,' sa kroppsspråkekspert Judi James til ham.

'Du blir bare sett med en, men jeg kan kysse noen jenter,' skjøt han tilbake. 'Det er en hovedjente jeg ser utenfor byrået, og vi har det veldig bra.'

Bear har ikke alltid vært trofast tidligere - han lurte berømt på Lillie Lexie Gregg med Chloe Khan i loosene til Celebrity Big Brother -huset (fint), og med Chrysten Zenoni på Ex On The Beach (nydelig).

Han jukset også Jemma Lucy da de var sammen i fjor - og Jemma antydet i mai 2017 på Twitter at han ikke alltid var den pliktoppfyllende kjæresten til Charlotte.

Men vi må ta Charlottes ord om dette ... inntil videre.

Charlotte kunne ikke komme over Gary Beadle

Eksene har ikke hatt noe med hverandre å gjøre siden hennes ødeleggende ektopiske svangerskap i april 2016, som nesten kostet henne livet og etterlot henne med kompromittert fruktbarhet da leger måtte utføre akuttoperasjon på egglederen.

Gary hadde fløyet ut til Thailand for å filme Ex On The Beach bare fire dager før Charlotte ble innlagt på sykehus og hørte ingenting om nødssituasjonen før etter at hun hadde operert.

jesy nelson før operasjonen

Først lovet han å avslutte showet og fly hjem, så ombestemte han seg og ble der ute - sengetøy Jemma Lucy, Olivia Walsh og Charlotte Dawson mens han var der.

'Han vil alltid være min Gary' (Bilde: MTV)

Charlotte ble utslitt av oppførselen sin og sa at han tidligere hadde skadet henne mye, men det hadde vært det verste han noen gang hadde gjort mot henne.

Hun sluttet med Geordie Shore og lovte å aldri snakke med ham igjen.

Men nyheten om at han venter en baby med kjæresten Emma McVey må ha kuttet som en kniv, og resulterte i at hun brøt sammen på nasjonal fjernsyn 23. august - et døgn etter Gazas kunngjøring.

Kan dette være grunnen til at Bear bestemte seg for å avslutte ting?

De hadde rivaliserende realityprogrammer - og Bear nektet å være med i Charlotte

Kan kolliderende arbeidsforpliktelser ha lagt for stort press på forholdet deres? En kilde hevdet overfor Solen at de to jobber hver for seg med sine egne realityprogrammer - og Charlotte så rødt da Bear nektet å være en del av hennes.

'Charlotte jobber med The Crosby Show mens Bear har laget Being The Bears det siste året,' sa innsiden.

'Alt var bra til Bear nektet å vises i Charlottes show - hun ble ødelagt og bestemte seg for å dele med ham.'

leietakers rettigheter mold uk

Det virker usannsynlig, gitt at Charlotte har sagt at han har vært den 'beste kjæresten' for henne, men bare var litt tankeløs.

De hadde forskjellige langsiktige mål

La oss innse det, det faktum at de allerede snakket ekteskap bare måneder i romantikken, lovet ikke akkurat godt.

I mars hadde de gjort en stor, blank fotoshoot for OK! magasinet og avslørte at de planla å flytte sammen til sommeren.

'Neste desember vil jeg impregnere henne,' tilsto Bear. 'De kommer til å bli kalt Teddy enten det er en gutt eller en jente. Jeg vil være 29 når babyen er født - det er en god alder. '

Han snakket også om å bli forlovet, og avslørte at han allerede tenkte på ringer.

Charlotte viste frem diamantringen Bear kjøpte henne på deres første ferie sammen (Bilde: Snapchat)

'[Jeg vil bruke] en f ***** g mye. Mer enn 20 000 pund, sa han den gangen.

'Men hvis vi går fra hverandre, tar jeg det tilbake. Jeg gir ikke en f ** k. Beklager, baby, men det er 20 gees der, vi sees senere! '

Charlotte, nå 27, hadde sagt at hun ville ha en baby innen 30 år, etter å ha opplevd en ødeleggende ektopisk graviditet i april 2016 mens eksen til Geordie Shore Gary Beadle sprang av sted for å filme Ex On The Beach.

Men ombestemte hun eller Bear seg om forholdets mål?

Charlotte sa i en gråtende forklaring om bruddet at Bear var 'egoistisk', og la til at han alltid satte seg selv først.

'[Når noen ikke bryr seg om de små tingene du ber dem om å gjøre som er så viktige for deg, får det deg til å stille spørsmål om de bryr seg i det hele tatt,' hulket hun på Snapchat.

Kan dette ha vært å angre dem?

dermarulle 0,5 mm

Det hele var en stor fauxmance for publisitet

Var de bare sammen for å skape oppstyr for showet deres? (Bilde: Instagram/charlottegshore)

Eller var det den virkelige avtalen? (Bilde: Rex)

Dette ser ut til å være den mest populære fanteorien, gitt hvordan de begge er profesjonelle realitystjerner som vet akkurat hva de skal gjøre for å ta overskrifter.

La oss se på bevisene - de kom sammen akkurat som Just Tattoo Of Us pakket inn og forholdet deres spilte ut på samme måte som reklameturen for showet.

Bear var allerede godt bevandret i å tiltrekke seg oppmerksomhet - å kjøpe henne en diamantring på ferie, snapchatting toppløse bilder av dem i sengen - og ha vunnet Celebrity Big Brother, kan ha hatt øye med den neste realityprisen.

Måtte Charlotte ta baksetet til sine narrestreker? (Bilde: ITV)

Ryktene om at forholdet deres er falskt har plaget dem helt siden de ble offentliggjort, og fansen kaster skygge på måten romantikken deres blomstret på.

Men Charlotte virket genuint slitt i sin fulle Snapchat -video da hun trodde de slo opp en uke før den virkelige tingen.

Selv om det kan ta en stund for Charlotte og Bear å avsløre hele sannheten om deres splittelse, vil det være mange fans som allerede har bestemt seg.

meningsmåling

Hva er fansteorien din om Charlotte og Bear's splittelse?

500+ STEMMER SÅ LANGT

En av dem juksetDe kunne ikke være enige om hvor forholdet skulle gå?Det var alt for publisitet

NEWSAM Online har kontaktet representanter for Bear og Charlotte for kommentar.

Se Også: