Bo Nickal nektet for UFC-kontrakt til tross for 62-sekunders seier

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Topp MMA-prospektet Bo Nickal ble ikke tildelt en UFC-kontrakt til tross for at han sendte inn motstanderen på bare 62 sekunder i Contender Series.



Nickal, 26, gjorde et raskt arbeid med Zachary Borrego på tirsdag kvelds utgave av Contender Series, og tok motstanderen ned og sendte ham med en naken choke bare over ett minutt inn i kampen. En tre ganger mester i bryting i det høyeste nivået av interkollegial friidrett, noen oddsmakere hadde Nickal som en 35/1 favoritt i kampen.



Til tross for sin ensidige seier, ble ikke Nickal tildelt en UFC-avtale med Jamal Pogues, Erik Silva og Clayton Carpenter ble i stedet dømt til opprykk etter å ha vunnet sine respektive kamper. UFC-sjef Dana White forklarte sin beslutning om å ikke signere Nickal ennå, og uttalte: 'Han er fantastisk, han er en av de hotteste prospektene i sporten. Han har 2-0, så det vi ønsker å gjøre er å tilby ham en ny kamp i Contender Series. Hvis han vinner den, vil vi gjerne invitere ham til UFC.»



Synes du UFC burde ha signert Bo Nickal etter seieren? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under

Nickal kjempet ved Penn State University, hjemmet til flere tidligere brytingmestere i Cael Sanderson og David Taylor. Han ble også hentet inn for å hjelpe UFC-stjernen Jorge Masvidal med å forberede seg til sin siste kamp mot Colby Covington i mars. Nickal debuterte i MMA på Masvidals iKON FC-kampanje i juni, og vant på knockout på bare 33 sekunder.

White la til om Nickals prestasjon: 'Han fikk det til å se veldig enkelt ut. La oss gi ham en kamp til og la oss teste ham, hvis han kommer forbi det med glans, tar vi ham inn og gir ham en kamp i UFC. Jeg tror bare fyren har noen gang kommet inn på 1-0 og gjort noe, jeg tror det var Brock [Lesnar] jeg husker ikke. Han er en stud, vi har fortsatt åtte eller ni uker igjen av Contender Series, så vi skal gi ham en ny kamp om dette.



 Bo Nickal ble ikke tildelt en UFC-kontrakt til tross for sin ensidige seier
Bo Nickal ble ikke tildelt en UFC-kontrakt til tross for sin ensidige seier ( Bilde: Zuffa LLC)

'Hvis han ikke var den han er og han ikke var en 30/1-favoritt, ville jeg aldri signert ham på 1-0. Jeg ville ikke gjort det. Jeg vet ikke hva annet han kunne ha gjort for å se ut. enda bedre, den eneste grunnen til at jeg ikke signerte ham er fordi han står 2-0. Matchmakerne bestemmer hvem de liker, disse usignerte gutta som de vil hente inn. Etter at jeg har sett dem [kamp], bestemmer jeg om de kommer inn. eller de gjør det ikke. De hentet ham inn, de synes tydeligvis han ser klar ut. Han ser klar ut, men hvorfor ikke gi ham en kamp til?'



Se Også: