Conor McGregor erter 'historiens største comeback' foran UFC-retur

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Conor McGregor har ertet det 'største sportscomebacket i historien' mens den tidligere tovekter UFC-mesteren forbereder seg på sin åttekantretur.



McGregor, 34, kom tilbake til full trening forrige måned før hans etterlengtede UFC-retur. Iren har ikke kjempet siden han brakk tibia mot Dustin Poirier i UFC 264-trilogikampen i fjor. McGregor ble operert for skaden sin, og hadde en metallstang montert i beinet før et intenst rehabiliteringsforløp.



Kampfremtiden hans ble satt i tvil da han nylig tvitret: 'MMA, I'll never forget you! Easy work'. Fansen var ikke overbevist om at McGregor skulle trekke seg fra MMA, og UFC-stjernen har nå lovet å gjøre en triumferende retur til sporten. 'Det største og største sportscomebacket i historien,' skrev McGregor ledsaget av en video av hans tidligere UFC-kamper. 'Vil du være et vitne?'



Noen fans har siden hånet McGregor for hans 'comeback'-påstand, med en bruker som skriver: 'Bro har snakket om et comeback siden 2020'. En annen sa at McGregor burde vurdere å komme tilbake i fjærvekt, og la til: 'Du vil aldri bli en mester på 155 eller 170. spesielt når Islam [Makhachev] og [Charles] Oliveira er i lettvekt. Kanskje prøve 145lb?'

McGregor kalte ut weltervektsmesteren Kamaru Usman for hans returkamp i håp om å bli UFCs første trevektsmester noensinne. Det er usannsynlig at ireren får viljen sin, med Usman som skal forsvare beltet sitt mot toppkonkurrenten Leon Edwards på UFC 278 20. august.

En tredje bruker tror McGregor aldri vil etterligne formen han en gang hadde i åttekanten, og kommenterer: 'Jeg beklager, men han har vært borte for lenge med mindre de gir ham en gimmie. Jeg pleide å elske Conor, men han er bare ikke den samme fyr. Alle rekvisitter i verden, men han har ikke drivkraften som han gjorde før han ble skitten rik. Helt forståelig hvorfor slåss hvis du ikke trenger eller virkelig vil.'



Hvem bør Conor McGregor møte i sin UFC-retur? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under

Det ble nylig annonsert at McGregor ville være med i en Hollywood-nyinnspilling av Road House ved siden av skuespiller Jake Gyllenhaal. Innspillingen av nyinnspillingen skal etter planen finne sted i Den dominikanske republikk senere denne måneden, noe som vil stille spørsmål når McGregor planlegger å returnere til UFC.



moise kean festvideo

McGregor har bare én seier de siste seks årene, en 40-sekunders knockout-seier mot Donald Cerrone i 2020 etter en ny pause fra buret. Iren ble slått to ganger av Poirier i fjor og ble sendt inn av bitter rival Khabib Nurmagomedov i sin siste kamp før det.

Se Også: