Beste britiske SIM -tilbud bare for april inkludert ubegrenset dataplan redusert til £ 9 i måneden

Mobiltelefon Tilbud

Horoskopet Ditt For I Morgen

Et SIM -kort på telefonen

Å bytte til en telefonabonnement som bare er SIM-kort kan spare deg for mye penger(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Med den eneste største faktoren som påvirker kostnadene ved at telefonkontrakter betaler seg for selve telefonen, er det ingen overraskelse at SIM-bare planer er betydelig billigere.



er nick cotton på vei tilbake til eastenders

Hvis du ønsker å spare på telefonregningen, er det mange anstendig SIM-avtaler tilgjengelig i alle de store nettverkene-og noen inkluderer til og med fordeler som cashback og gratis tillegg som Disney+ eller Amazon Prime-abonnement.

Med de fleste av de store nettverkene som tilbyr ubegrensede planer, trenger ikke alle som trenger mye data fra månedsplanen å se langt. ID Mobile har en fantastisk ubegrenset dataplan som bare er £ 9 for de tre første månedene og inkluderer også ubegrensede samtaler og tekster.

Mobiles.co.uk tilbyr for øyeblikket 100 GB data (5G) plan med ubegrenset hastighet for £ 11 per måned etter tilbakebetaling ved innløsning, mens nyere mobilnettverk SMARTY tilbyr en storverdi med 50 GB data for £ 15 i måneden .



Så hvis du allerede har en grei telefon som du er fornøyd med, har vi avrundet de aller beste SIM-tilbudene nedenfor for denne måneden.

tesco påskeegg 2014

Hva er en sim-only-avtale?

En SIM-avtale er en mobiltelefonkontrakt der du betaler en standard månedlig avgift for dataene dine, samtaler og tekster, men du betaler ikke ut for telefonen din hver måned på toppen.



SIM-bare kontrakter er betydelig billigere enn alternativer som inkluderer kostnadene for et håndsett, og det er et godt alternativ hvis du er glad for å beholde din eksisterende smarttelefon.

Mange kontrakter spenner fra en 30-dagers løpende kontrakt til 12-måneders planer, så det er mye mer fleksibilitet i forhold til hvor lenge du er låst til en avtale sammenlignet med tradisjonelle telefonkontrakter.

8 beste SIM-tilbudene denne måneden

  1. Tre: 8 GB, ubegrensede samtaler og tekster for £ 5 (de første seks månedene)
  2. SMARTY: 50 GB data, ubegrensede samtaler og tekster for £ 15 i måneden
  3. ID Mobile: 10 GB data (5G), ubegrensede samtaler og tekster for £ 6 per måned (etter cashback)
  4. O2: 150 GB data, ubegrensede samtaler og tekster = £ 20 i måneden
  5. Vodafone: 100 GB data, ubegrensede samtaler og tekster = £ 16 i måneden
  6. giffgaff: 80 GB data, ubegrensede samtaler og tekster = £ 20 i måneden
  7. EE: 200 GB data, ubegrensede samtaler og tekster = £ 23 i måneden
  8. Tre: Ubegrenset data (5G) anrop og tekst = £ 10 i måneden

Beste verdi -SIM -avtaler bare på hvert nettverk

Kvinne, 44 år, Tyskland, Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, blond, stue, sofa, baklys,

Fra bonusdatatilbud til den billigste månedlige kostnaden, det er mange andre alternativer i SIM -frie markedet akkurat nå.

Carphone Warehouse

Et sted hvor mobiltelefonbrukere kan sammenligne alle nettverkene for å finne den billigste avtalen og se tillegg og ekstra freebies inkludert i utvalgte planer.

Tesco Mobile

Selv om Tesco ikke tilbyr mye når det gjelder tilleggstillegg, foretrekker supermarkedgiganten å tildele kunder som legger til mer enn én kontrakt på kontoen sin med fordeler som Clubcard Plus-abonnementer i stedet. Nettverksleverandøren kjører for øyeblikket en rekke doble datatilbud, inkludert den nedenfor.

beste samsung-telefoner 2020

Vodafone

I likhet med O2 og EE kan Vodafone -kunder bruke VeryMe -appen til å kreve ukentlige fordeler og fordeler som gratis kaffe og billige teaterbilletter.

EE

EE-nettverket hevder å gi kundene trippelhastighetsinternett med alle sine dataplaner. Du får også tre måneders gratis tilgang til BT sport -appen.

O2

Telefonbrukere med O2 SIM -bare kontrakter kan laste ned Priority -appen for å dra nytte av alle freebies og rabatter, inkludert tidlig tilgang til musikk og festivalbilletter, gratis kaffe og rabatterte kinobilletter.

Tre

Tre er det eneste britiske nettverket som tilbyr ubegrensede dataplaner, så avtalen nedenfor er perfekt for de som er avhengige av telefondata for å holde kontakten. Kunder får også tilgang til fordeler og rabatter med telefonleverandørens Wuntu -plattform.

Tekst for å bytte - bytter til SIM -bare

Det ble enda enklere å bytte mobiltelefonleverandør, ettersom du nå kan slippe dyre telefonabonnementer med en enkel tekst .

Ofcom -regulatorer har hentet inn de nye reglene, som nå betyr at alle som ønsker å bytte - og beholde nummeret sitt - vil kunne gjøre det ved å sende en gratis melding til nettverket sitt.

Trinnvis veiledning hvis du vil bytte tekst til:

  1. Forbrukerne sender PAC gratis til 65075
  2. Forbrukerne mottar sin PAC -kode innen så lite som et minutt, pluss kontodetaljer som de kan dele med sin nye leverandør
  3. Innen en arbeidsdag slutter forbrukernes gamle tjeneste og den nye begynner

    natalie dormer game of thrones karakter

Hvem kontakter jeg hvis jeg vil beholde nummeret mitt?

Hvis du vil beholde det eksisterende nummeret ditt, trenger du en PAC -kode fra din nåværende telefonleverandør, slik at nummeret ditt kan overføres til den nye leverandøren.

Hver kode er normalt gyldig i en måned. Du kan til og med sende SWITCH til 65075 fra telefonen, og du vil umiddelbart motta en svarmelding med koden.

Hvis du heller vil snakke med noen, er det tallene du kan ringe til alle de store nettverksleverandørene:

  • EE - ring 079 5396 6250
  • Tre - ring 033 3338 1001
  • O2 - ring 034 4809 0222
  • Virgin Mobile - ring 034 5600 0789
  • Vodafone - ring 033 3304 0191
  • Ring 191 fra en Vodafone -telefon
  • BT Mobile - ring 0800 800 150
  • ID Mobile - ring 033 3003 7777
  • Tesco Mobile - ring 034 5301 4455
  • Sky Mobile - ring 033 0041 2639

Se Også: