Beste Samsung -telefoner for 2020 for enhver smak og budsjett

Samsung Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du er ute etter en smarttelefon, men foretrekker Android -operativsystemet fremfor Apple, er en Samsung et glimrende valg.



De beste Samsung -telefonene for 2020 for deg vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert selvfølgelig budsjett. Du vil også tenke på skjermkvalitet, batterilevetid, skjermstørrelse og kamerafunksjoner.



Den nye S20 -serien er strålende for lukker, mens fjorårets S10 pluss vil gjøre susen for lavere budsjetter.



A -serien er utmerket for mindre budsjetter, og A70 tilbyr til og med et trippel bakkamera til en rimelig pris.

Vi har avrundet de beste Samsung -telefonene for 2020 nedenfor, slik at du kan finne din perfekte passform.

kveldens vinnende lotto-tall

Beste Samsung -telefoner for 2020

1. Samsung Galaxy S20

Flaggskipsmodellen for 2020, dette er oppfølgingen fra S10 i 2019. Den har en 6,2-tommers skjerm, 5G nedlastningshastigheter, et stort batteri og hi-spec-kameraer.



Det er et flott alternativ hvis du vil prøve den nye spesifikasjonen, men leter etter en mindre skjerm enn S20 plus eller S20 Ultra (og vil bruke litt mindre). Den har mindre lagringsplass enn Ultra, men nok for de fleste.

Dette er det beste generelle valget for daglig bruk.



svart fredag ​​2020 dato

Pris: £ 730, Amazon - kjøp her nå

2. Samsung Galaxy S20 Plus

Du kan ikke gå galt med Samsung Galaxy S20 Plus- hvis du er glad for å betale for det du får, altså.

Den er bredt ansett for å være den beste i S20 -serien, og har mer batterilevetid og større skjerm enn sine mindre søsken, men den er ikke så stor eller så dyr som Ultra.

Den har 5G -kompatibilitet, 30x digital zoom og 8k video. Frontkameraet er 10MP (ikke 40MP på Ultra), men gjør fremdeles trikset.

Pris: £ 973,97, Amazon - kjøp her nå

3. Samsung Galaxy S20 Ultra

Stor sjefen i S20 -serien, Samsung Galaxy S20 Ultra handler om å gå stort; stor kamerazoom, stor skjerm (6,9 tommer) og raske 5G -hastigheter bekreftet.

100xzoom er det beste festtrikset, et batteri som varer hele dagen, 8k video, 40MP selfies og 108MP bilder.

maur mcpartlin ble skilt fra kona

Men hvis du ikke er bekymret for det nyeste og glitrende (eller utmerket zoom), kan du gjerne holde deg til S20 eller S20 pluss.

Pris: £ 1099, John Lewis - kjøp her nå

Fire. Samsung Galaxy A21s

Hvis du vil ha en pålitelig smarttelefon og ikke vil bruke topp dollar, vil Samsung Galaxy A21s gjøre trikset veldig bra.

Den beste verdien Samsung, den tilbyr en strålende firekameraer på 6,5 tommer, ergonomisk, grep med et bredt skjermforhold som er flott for å se på videoer eller chatte med venner og fyller skjermen med innhold fra kant til kant.

Det innebygde 2MP-kameraet er strålende for å fange nærbilder og detaljer (dele de gode rettene på Insta?), Og det er et front-selfie-kamera for klare, flatterende bilder.

Pris: £ 149, John Lewis - kjøp her nå

5. Samsung Galaxy S10 pluss

En opp fra flaggskipet i 2019 (S10) fikk en slank oppgradering og er fortsatt et strålende valg hvis du ikke vil bruke på de nyeste toppmodellene.

Den har moderne funksjoner som fingeravtrykksskanning, en stor 6,4-tommers skjerm, et trippelobjektivkamera som kan ta ultrabredde bilder, slik at du får plass til mer av det du har foran deg, og trådløs powerhare.

alan 0 stephen hero

Absolutt verdt å se på hvis du ikke vil bruke priser på S20 -serien.

Pris: £ 609, Amazon - kjøp her nå

6. Samsung Galaxy A70

Vil du beholde utgiften under £ 400? A70 er et flott alternativ som fortsatt tilbyr noen flotte funksjoner.

Det har et trippel bakkamera for å ta skarpe selfies, en fingeravtrykkssensor, elegant design og et kraftig batteri. En rimelig verdi, mellombudsjettkjøp.

se england vs montenegro

Pris: £ 379, Amazon - kjøp her nå

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Samsung har avduket sitt siste utvalg av smarttelefoner i Galaxy Note -serien, samt forhåndsvisninger av den neste sammenleggbare enheten.

De nye Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G -telefonene kommer med serien & apos; Signatur S Pen stylus innebygd, med økt lydhørhet for å bedre etterligne ved hjelp av en ekte penn og papir.

Se Også: