EastEnders 'Nick Cotton -skuespiller sier at han og June Brown' ikke var fornøyd 'med omarbeidingen av Dotty

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidligere EastEnders -skuespiller John Altman har tilstått at han og June Brown ikke var glade for at Dotty var omarbeidet.



John, som spilte ekkel Nick Cotton fra 1985 til 2015, sa at han 'ikke ante hva som skjer i [såpebosser] hjerner noen ganger' da han snakket om omarbeidelsen.



Blant mange av Nicks retur til Albert Square var han sammen med sin syv år gamle datter Dotty i 2008, spilt av Molly Conlin.



Hun forlot BBC -såpen to år senere, men i 2019 ble hun omarbeidet som Milly Zero i 2019.

John Altman var ikke glad for at datteren hans på skjermen, Molly Conlin, hadde blitt omarbeidet (Bilde: BBC)

Snakker til Underholdning daglig , Sa John: 'June var ikke fornøyd, og det var jeg heller ikke fordi den tidligere skuespilleren, Molly Conlin, var ganske i stand til å spille den rollen.



'Jeg aner ikke på Guds jord hvorfor de omarbeider den. Jeg aner ikke hva som skjer i hjernen deres der oppe noen ganger.

Milly Zero overtok rollen som Dotty i 2019 (Bilde: BBC)



macdonald kjører gjennom nær meg
EastEnders & apos; Dot Branning

June Brown skal også være misfornøyd med omarbeidelsen (Bilde: BBC)

Han spøkte også med såpeavslutningen sin i 2015, som han ønsket kunne ha vært mer actionfylt.

- Jeg skulle ønske at han hadde vært på toppen av huset med et maskingevær og helikoptre som fløy overhead og at han ble hentet av en politiskytter, sa han. «Men de sa at de ikke hadde råd, så det var en overdose med heroin - mye billigere.

Les mer

EastEnders
Siste nytt Spoilere Såper

Når han snakket om vennen Ian Bartholomew som spilte skurken Geoff i Corrie, innrømmet han at han roper på TV -en hver gang han er på.

'Jeg gjorde det folk gjør mot meg og ropte på skjermen til ham: & apos; You b * d! & apos; Jeg ble hekta, sa han. 'Nå vil jeg se hans komme.'

John innrømmet også at han var glad i Gillian Taylforth, som spiller Kathy Beale, da de spilte hovedrollen i EastEnders sammen.

12 12 12 engeltall

'Tilbake på dagen likte jeg alltid Gilly,' sa han. 'Vi ga sannsynligvis hverandre, hva skal vi si, et lite glimt i øyet innimellom.'

*EastEnders sender mandager kl. 20.05, tirsdager og torsdager kl. 19.35 og fredager kl. 20.30 på BBC One

Se Også: