Beste billige Android -mobiltelefoner for 2019, og hvor du kan kjøpe dem for mindre

Mobiltelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dyrt er ikke alltid eksepsjonelt



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



I motsetning til for noen få år siden da det ganske enkelt var høye priser på høyteknologiske telefoner, har teknologien nå blitt mye rimeligere, noe som betyr at smarttelefonmarkedet er mettet med mange rimelige modeller.



Du vil bli overrasket over hvor mye du kan få for pengene dine i disse dager, med mange av de rimeligere alternativene som fortsatt har noen veldig greie spesifikasjoner for prislappen.

Så hvis en iPhone er litt utenfor din prisklasse (eller hvis du ikke har lyst til å hoste de store pengene for en telefon du ikke er helt overbevist om), har vi sporet de beste mobiltelefonavtalene på de beste Android -telefonene - og det er til og med noen få under £ 200 hvis du vil kjøpe direkte.

tyson fury vs wilder 2 dato klokkeslett

I tillegg har vi også sett på hvem som tilbyr den beste månedlige kontrakten, med fem tips om hvordan du betaler mindre for kontrakten din, fra å velge fleksible tariffer til å bruke cashback for å spare ekstra.



Under £ 200

Smarttelefonteknologi har kommet med sprang og grenser de siste årene, og mange av de siste innovasjonene begynner å sive ned til budsjettmaskiner. Her er noen av de beste Android -modellene under £ 200.

Huawei P Smart

P Smart er kjent for sin lave pris og gode spesifikasjoner (Bilde: Carphone Warehouse)



For det første har dette alternativet en fancy stor skjerm, med nesten ingen ramme som gjør at den ser like fancy ut som sine high-end rivaler. Den har også 3 GB RAM og et 13 megapikslers kamera - solide spesifikasjoner for en telefon med en slik prislapp.

Så det er ikke overraskende at Huawei P Smart kanskje er en av de mest kjente budsjett -smarttelefonene.

Få den for £ 149,95 SIM gratis fra Amazon.

Xiaomi Redmi Note 7

Kineserne gjør flotte smarttelefoner til veldig billige priser

Ingenting kommer i nærheten av dette høyteknologiske stykke kinesisk magi i det britiske budsjetttelefonmarkedet, med en glassdesign og et objektivkamera på 48 MP.

Selv om store skjermer vanligvis er mer forbundet med dyrere telefoner, er telefonens imponerende batterilevetid hele dagen en rimelig telefonfunksjon, noen av de store merkenavnene som ennå ikke må mestres.

Få den for £ 174,90 SIM gratis fra Amazon.

Honor 10 Lite

En risikabel på grunn av nylige Android -endringer

Selv om det er unektelig plast, liker noen brukere en slitesterk telefon som ikke kommer til å sprekke så snart den treffer kjøkkengulvet. I tillegg er resten av designet perfekt.

Så lenge du har god belysning, er kameraene ganske greie også, i tillegg til å ha en drepende skjerm, solid batterilevetid og heftig lagring.

Få det fra Amazon for £ 169,95

Moto G7 Power

Kostnadsbesparende, men fortsatt med noen solide gullfunksjoner

Den største attraksjonen til Moto G7 Power er den utpressende batterilevetiden, som måler 5000 mAh og kan vare opptil tre dager om nødvendig.

Veldig lik den vanlige G7 (hvis navnet ikke allerede ga det bort), er det noen kostnadsbesparende metoder som for eksempel en plastside og ingen vannavvisende belegg, samt en litt mindre skjerm. Men bortsett fra det, får du fortsatt mye for pengene.

Få den fra Amazon for £ 179

Moto E5

Kjent - og med god grunn

Et annet Moto -nummer, dette er veldig annerledes enn G7 i den forstand at mens G7 presser så mye som mulig til et budsjetthåndsett, er E5 mye mer forenklet, men også kanskje den billigste smarttelefonen der ute som ikke gir du sint problemer etter et par dager med å prøve å bruke det.

Selv om den ikke har mange flotte funksjoner, er skjermen, kameraet, fingeravtrykkskanneren og batterilevetiden imponerende, og for noen mennesker er det omtrent så mye du trenger.

Få det fra £ 113,97 fra Amazon

Les mer

iPhone -alternativer
Samsung Galaxy S8 LG G6 Huawei P10 Beste billige Android -telefoner

Beste Android -telefontilbud for de beste Android -telefonene

iPhones møter sterk konkurranse fra Android -markedet, som gradvis har forbedret legitimasjonen sin de siste årene.

Hvis du har litt mer ekstra penger å bruke, har vi listet opp noen av de beste Android -telefonene som finnes akkurat nå.

Samsung Galaxy S10 Plus

Creme de la creme til Android -telefoner. Få det fra £ 38 per måned for 30 GB data og en £ 149,99 forhåndskostnad.

Huawei P30 Pro

Prisene starter fra £ 43 per måned, med en forhåndskostnad på £ 75. Eller £ 899 SIM gratis fra Mobiles.co.uk

Google Pixel 3 XL

O2 lar deg velge dine egne tariffer, inkludert lengde, datamengde og forhåndspris. Få det fra O2 fra £ 31,28 i måneden .

Les mer

Apple -tilbud
Macbook Pro iPad MacBook Air Beste Apple januar -salgstilbud

5 tips om hvordan du reduserer prisen på kontrakten din

I tillegg til å få en god avtale på telefonkontrakten din (tross alt, du sitter fast i den i to hele år), her er fem ting du må vite før du bytter for å sikre at du sparer så mye penger som mulig på mobilen din .

1. Les faktisk den nåværende regningen

I følge uSwitch.com , Briter bruker rundt £ 885million på datatakster utenom tariff hvert år, med en av fire av oss som regelmessig overskrider dataene våre. Er du en av dem?

Sjekk din nåværende regning og databruk for å finne ut hvor mye du realistisk trenger å ha i din neste kontrakt.

2. Sjekk om du har betalt av telefonen

De fleste av oss velger mobilavtaler som kommer med 'gratis' telefoner i stedet for å gi hundrevis for en telefon på forhånd.

Å spre kostnadene for en ny telefon over flere måneder er vel og bra, men når kontrakten din er slutt, hvis du ikke bytter til en ny avtale, betaler du faktisk fortsatt for et håndsett du allerede har betalt ned i sin helhet. Ditt mobilnett vil ikke automatisk rabattere regningen, så det er opp til deg å finne en ny avtale.

3. Vurder kun SIM-kort.

Hvis du har betalt av telefonen, eller er så heldig å få tak i et håndsett, er det enkle svaret å bytte til en SIM-avtale. Du vil ikke få en skinnende ny telefon, men du vil ikke bruke to år på å betale den. Prøv gode SIM-tilbud idmobile.co.uk , hvis nåværende avtaler inkluderer:

  • £ 4 for 250 MB data, ubegrensede tekster og 250 minutter.
  • £ 5 for 1 GB data, ubegrensede tekster og 250 minutter.
  • £ 7,50 for 2 GB data, ubegrensede tekster og 500 minutter.
  • £ 10 for 4 GB data, ubegrensede tekster og 500 minutter.

4. Få en fleksibel tariff

En mer fleksibel tariff lar deg betale for telefonen separat til tariffen din. Når du er ferdig med å betale av telefonen, reduseres den månedlige kostnaden etter hvert som du bare betaler for sendetiden din. Flere mobiltelefonleverandører tilbyr dette som f.eks o2's Refresh , Virgin Media's Freestyle og også Sky's nylig lanserte mobiltjeneste.

anakondas sexstilling

5. Tjen cashback når du kjøper

Få penger tilbake for hva du bruker ved å registrere deg på et cashback -nettsted som quidco eller Topp cashback . Hvis du allerede kjøper en telefon, kan du like godt tjene penger på den. Det er mye enklere enn du tror, ​​og det påvirker ikke kjøpet ditt på noen måte.

Se Også: