Rylan Clark-Neal og ektemannen Dan har et følelsesmessig møte med den første mannen som noensinne har et sivil partnerskap

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rylan Clark-Neal og ektemannen Dan har et følelsesmessig møte med den første mannen som noensinne har et sivil partnerskap(Bilde: XPOSUREPHOTOS.COM)



jeremy clarkson mot piers morgan

Nygifte Ryan Clark-Neal ble emosjonell under et intervju med den første mannen i Storbritannia som hadde et sivilpartership.



Celebrity Big Brother spin-off-programleder tok med seg ektemannen Dan Neal til et felles intervju med Christopher Cramp, som for ti år siden skapte historie ved å være den første personen som hadde et sivil partnerskap, og det var en følelsesmessig affære.



Rylan forklarte hvorfor han ønsket å intervjue Chris, og sa: 'Dan og jeg har snakket med Chris i omtrent et år nå.

'Da vi først forlovet oss, begynte vi å se mer på sivile partnerskap og ekteskap - for det var bare et år siden ekteskapet ble legalisert - og det er nå for ti år siden at det ble legalisert for sivile partnerskap, og vi var ivrig etter å snakke med Chris om det.

'Lytte til Chris & apos; historien, det var ikke mange som skjønte at partneren hans var dødssyk, og de klarte å vike den femten dagers lovlige perioden for å bli det første paret i dette landet som hadde et sivilt partnerskap, noe som var fantastisk, men dessverre døde partneren hans Matthew dagen etter.



'Selv om han fikk sitt døende ønske om å være gift med partneren hans som han hadde vært sammen med i mange år.'

Rylan snakket om hvor følelsesladet møtet var, og la til: 'Det var virkelig emosjonelt og med tanke på at jeg og Dan nettopp har giftet oss, føltes det godt å møte Chris og markere tiårsdagen og lære om historien hans ... på grunn av omstendighetene var veldig triste, men vi klarte å gi Chris en liten overraskelse som han ønsket seg de siste ti årene, så det var fantastisk. Det var så emosjonelt.



Matthew Roche og Christopher Cramp før deres sivile partnerskap

'Han var glad for utviklingen [for homofile rettigheter] de siste ti årene, men følte seg mer interessert i å se hva som vil skje de neste ti årene.

'Hvis noe som å legalisere ekteskap kan endre seg om ti år, vet du, Dan og jeg klarte å ha et ekteskap, ikke et sivil partnerskap, akkurat som alle andre par ... men for ti år siden kjempet to gutter for å få kjærligheten anerkjent og heldigvis fikk de kjærligheten anerkjent, akkurat i tide. '

'Da Dan og jeg giftet oss tenkte vi på Chris og snakket om ham den dagen og sa hvor heldige vi var.

Rylan og Dan var følelsesladet etter å ha hørt Chris & apos; historie (Bilde: ITV)

'Folk har giftet seg i tusenvis av år, og mange tar det for gitt at de bare kan gå og gifte seg, men bare for ti år siden kunne homofile menn og kvinner ikke gjøre det på grunn av en lov som i dag virker bisarr. '

Han la til: 'Da vi forlovet oss for et år siden, ble ekteskapet bare legalisert da ... så vi er veldig heldige at vi klarte å gifte oss og møtte hverandre på den tiden, slik at vi kunne gjøre det.

'Det var mye lettere for oss, men når du hører Chris & apos; historien og om partneren hans Matthew, den treffer virkelig hvem som helst, enten du har utsikt eller ikke. '

Rylan Clarks bryllupsbilder Se galleri

Da han jobbet med den nye mannen Dan for dette, sa Rylan: 'Det var rart! Vi følte oss som Ruth og Eamonn! Det var virkelig rart, åpenbart at jeg og Dan jobber mye sammen borte fra TV på utviklingssiden, så vi er vant til å gjøre sånne ting, men å gjøre ting på kamera sammen var litt rart.

'Men jeg likte det veldig godt ... det var veldig hyggelig og det føltes enkelt fordi det var noe vi begge ville snakke om.'

Rylan var også full av ros for sine This Morning-medstjerner, Eamonn Holmes og Ruth Langsford, og sa: 'Jeg er så heldig med menneskene jeg jobber med, og det er så mange mennesker i denne bransjen som er så raske til å fortelle deg det når du har gjort noe galt, og faktisk går Eamonn og Ruth alltid ut av veien for å fortelle meg når jeg har gjort noe riktig, og uten slike mennesker, som er så profesjonelle og slike legender på jobben deres - det er jeg kanskje ikke har gjort det selv. '

* Intervjuet med all air på This Morning fredag ​​4. desember kl. 10.30

Se Også: