Anthony Joshua vs Alexander Povetkin underkortresultater inkludert Luke Campbell og David Price

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den etterlengtede omkampen mellom Luke Campbell og Yvan Mendy headlinet underkortet til Anthony Joshua mot Alexander Povetkin.



AJ forsvarer sine verdensvektititler på Wembley 22. september i det som forventes å være en mengde på 90 000.



Men Campbell vs Mendy ga tilstrekkelig støtte, med kampen utpekt til WBC Lightweight World tittel Final Eliminator.



kan du ta panadol når du er gravid

David Price var også i aksjon da han tok imot Sergey Kuzmin mens Matty Askin forsvarte sin britiske cruiservektittel mot ubeseirede Lawrence Okolie.

Vi tar igjen hovedhendelsene på underkortet før Joshua og Povetkin tok ringen foran 80 000 på Wembley ...



Luke Campbell har gjenoppbygd siden nederlaget til Jorge Linares (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Les mer



Joshua mot Povetkin
Siste nytt Fury reagerer på AJ seier AJ vil ha Wilder neste Handling som det skjedde

- Mendy har alltid stått på listen min, han har vunnet, og det blir en veldig tøff kamp. Han er en tøff konkurrent, sterk og holdbar.

Jeg er nå en helt annen person og en annen fighter all-round. Jeg er 10 ganger bedre enn jeg var da han slo meg for tre og et halvt år siden. Jeg er større, jeg er klokere, boksevnen min er 10 ganger det den var den gang.

Jeg har allerede inngått et godt forhold til Shane, og jeg er ikke i tvil om at han kommer til å ta meg til neste nivå. Jeg vil bli verdensmester, og Shane har et godt resultat for å oppnå det med sine jagerfly.

Yvan Mendy på vei til å slå Luke Campbell

Yvan Mendy på vei til å slå Luke Campbell (Bilde: Getty)

Underkort kjemper for fullt

Luke Campbell bt Yvan Mendy via UD

Luke Campbell tok hevn på Yvan Mendy med en poengseier for å tjene et verdensmesterskudd. Det var bredt på dommernes scorekort også, 119-109, 118-111 og 116-112 alt til Hull-mannen.

Campbell, som nå jobber med Shane McGuigan, viste disiplin for å holde seg til en plan fra begynnelsen, boksing og bevege seg mens han sirklet sin franske fiende.

'Cool Hand' ga et utmerket karosseri for å fange Mendy som kom inn, med 'The Lion' som gjerne marsjerte fremover.

Mendy klarte imidlertid ikke å endre taktikken, med Campbell i stand til å danse på utsiden, gjøre jobben sin og deretter komme utenfor rekkevidde. Mendy landet en stor rett i det 11. for å vekke mengden til live, men klarte ikke å dra nytte av den lille åpningen Hull -mannen tilbød.


En annen lettvektsmann og i mange fansens øyne verdens største fighter i pund-for-pund, Vasyl Lomachenko, tok notater fra ringside.

Og den nåværende innehaveren av WBC-tittelen, og en annen pund-for-pund jagerfly, er Mikey Garcia, men med snakk om amerikaneren som går opp i vekt, kan Campbells mulighet være for det ledige beltet.

kaiser chiefs ricky wilson kjæreste

(Bilde: Getty Images Europe)

Lawrence Neighborhood bt Matty Askin

Lawrence Okolie tok den britiske cruiserweight -tittelen i en rotete poengavgjørelse over Matty Askin. På underkortet til sin mentor, Anthony Joshua, ødela Okolie hele veien og lå dokket med tre poeng (i 5., 8. og 11.) på et fuktig Wembley.

Hans overlegne rekkevidde tillot ham å kaste mange skudd og deretter kvele arbeidet til 'The Assassin' når han kjente et skudd.

'The Sauce', som allerede hadde Commonwealth-tittelen, blir nå en britisk mester, og dommerne scoret det til fordel for ham 116-110, 114-112 og 114-113.

Askins hake holdt noen store Okolie -rettigheter da krigerne til slutt ble skilt fra hverandre av dommeren.

Men ettersom Okolie nektet å risikere å bli kontret og slå seg ned ved enhver anledning, slynget kampen seg til en glemmelig poengavgjørelse.

Det er usannsynlig at det blir krav om omkamp, ​​men Askin kan føle seg hardt utført, og kanskje på et mindre show ville han ha beholdt beltet sitt med Okolie diskvalifisert.

Men etter å ha unnlatt å imponere mot Isaac Chamberlain med lignende taktikk, må Okolie justere stilen for å unngå strengere straff i fremtiden.

Lawrence Okolie outpointed Matty Askin (Bilde: Getty Images Europe)

Sergey Kuzmin bt David Price

David Price led hjertesorg etter å ha blitt tvunget til å trekke seg etter fire runder fra hans slugfest med høyt rangerte russeren Sergey Kuzmin på grunn av en armskade.

Liverpudlian, som var på vei tilbake fra et knusende nederlag til Anthony Joshua -motstanderen i kveld, Alexander Povetkin, startet på en sammensatt måte og målte jabben hans.

Men i tredje runde, etter en rekke målte støt støttet av kroker fra russeren, kastet Price forsiktighet mot vinden for å utløse en minikrig.

Wembley -publikummet ble deretter behandlet i to kaotiske runder med Price godt i kampen etter å ha landet en serie bomber på den holdbare russeren.
Kuzmin, som stoppet den britiske olympiske sølvmedaljevinneren Joe Joyce i amatørene, så ut til å komme til Price etter mer enn en omgang handel.

Og til publikums forferdelse kunne Price ikke gi mer etter fjerde runde og trakk seg, med henvisning til et riktig bicep -problem.

harvey så solid mannskap

Davids Price ble tvunget til å trekke seg skadet (Bilde: REUTERS)

Se Også: