Nei, Coca-Cola lanserer ikke smaker av avokado, surdeig og kull

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

De tre nye smakene inkluderer avokado, surdeig og trekull(Bilde: Opphavsrett ukjent)



NEWSAM Online kjørte følgende aprilsnarr & apos; Dagspøk - fant du det?



Coca-Cola lanserer tre smaker av sitt Zero Sugar-merke med avokado, surdeig og kull.



når har ba salg

Det er mer enn et tiår siden brusgiganten brakte frem den første sukkerfrie versjonen av sitt mest populære merke for å gjenspeile den økende trenden mot et sunnere liv.

Selskapet sier at 43 prosent av salget består av merkene Zero Sugar, Diet og Coca-Cola Life.

freddie mercury paul leietaker

Det har vært variasjoner, inkludert kirsebær, vanilje og sitron.



Og nå er Coca-Cola ute etter å fange smakløkene til den såkalte 'Instagram-generasjonen'.

Selskapet sa at forskning viste at deres nye smaker er blant de mest foretrukne av den 'brunsjelskende, superfood-snacking millenialen'.



Coca-Cola sa i en uttalelse: 'Ikke bare lover de å være den perfekte velsmakende, sukkerfrie forfriskningen, men de vil også doble opp som det ideelle tilbehøret for ethvert brunsjtidfoto på sosiale medier-garantert å se' liker å 'rulle inn'.

Cola

Coca-Cola Zero Sugar ble først lansert i 2005 (Bilde: Getty)

Slik beskrives de nye smakene:

når starter britain's got talent 2016

• Coca-Cola Zero Sugar Avocado-Glem smadret eller blandet, denne nye smaken tilfører de subtile, kremete undertonene til fantastisk avokado med den flotte Coca-Cola Zero Sugar-smaken. Både deilig og næringsrik, denne nydelig grønne pick-me-up vil garantert få sosiale medier til å vokse.

• Coca-Cola Zero Sugar Charcoal-Rens, oppdater og revitaliser med en Zero Sugar-tilførsel. Lastet med aktivt kull, som skaper en myk og rik smak, passer dette miraklet i en boks perfekt sammen med ditt favoritt Instagram-filter.

• Coca-Cola Zero Sugar Surdeig-Laget med omhu, suveren syrlig og sprengfylt med gjærede smaker. Fullpakket med smuldrende godhet-slik at du kan starte dagen på riktig måte med en munnvannende god smak av denne villgær-infiserte Zero Sugar-godbiten.

ytelsesutbetalinger over julen 2019

Alec Mellor markedssjef i Coca-Cola Storbritannia sa: 'Vi har lyttet til tusenårene, og det er derfor vi har bestemt oss for å introdusere disse spennende nye smakene til Coca-Cola Zero Sugar-serien.

'Vi har søkt Instagram for de mest etterspurte mattrendene for å forbedre sinn, kropp og sjel, og vi forventer at avokadohæren vil rense dem fra hyllene på kort tid.'

Se Også: