Kvinne, 22, som dater en 58 år gammel mann, sier at fremmede tror han er faren hennes

Amerikanske Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alyssa ble født med en sjelden tilstand som kalles paraxial tibial hemimelia, som forårsaker fravær av tibia og deformerte hender(Bilde: MDWfeatures / Alyssa Clel)



En 22 år gammel kvinne har fortalt hvordan fremmede tror den 56 år gamle mannen hun dater er faren hennes.



Alyssa Cleland, 22, fra Texas, USA og partner Rick jobbet begge i et landmålerfirma, men endte opp med å møtes gjennom en online dating -app.



Etter en flott første date der de tilbrakte fire timer låst i engasjerende samtale, bestemte de seg for å begynne å date.

Alyssa, som har en sjelden tilstand som forårsaker fravær av tibia og deformerte hender, blir tiltrukket av Rick fordi hun ikke tror yngre menn kan håndtere henne.

Hun og Rick har bodd sammen siden og planlegger en fremtid sammen.



Til tross for at de var et kjærlig par, sier Alyssa at de har blitt forvekslet med far og datter av Rick's venner og av eiendomsmeglere mens de lette etter et hjem sammen.

Alyssa avbildet med Rick (Bilde: MDWfeatures / Alyssa Cleland)



'Jeg har møtt noen av Ricks -venner, og et par av dem trodde jeg var datteren hans, så det var veldig interessant,' sa hun.

topp 10 reiseselskaper Storbritannia

'Når vi så på steder å bo, ville noen av eiendomsfolket påpeke de to separate soverommene som nettopp fikk meg til å kalle Rick & apos; babe & apos; hele tiden turnerte vi steder.

'Jeg tror ikke du kan dømme mennesker før du har vært i deres sko. Du aner ikke hva de går gjennom eller hvordan deres liv/forhold er. '

Alyssa har hatt negative datingopplevelser med yngre menn på grunn av tilstanden hennes, som kalles paraxial tibial hemimelia.

Og hun har ofte funnet yngre menn vanskelig å bli kjent med og ha en samtale med.

Men tror hun insisterer på at Rick er lett å kommunisere med og føler seg komfortabel med ham

Alyssa sa: 'Jeg har vært sammen med noen få menn på min alder, og det er vanskelig å bli kjent med dem, å fortsette en samtale eller å kommunisere når det er et problem i forholdet, men med Rick var det annerledes.

'Det var bare enkelt med ham, og jeg følte meg veldig komfortabel rundt ham.

'En håndfull ganger har jeg hatt noen negative erfaringer med dating, men jeg har egentlig ikke satt meg selv så mye til å begynne med.'

kylie jenner plastisk kirurgi

Rick og Alyssa planlegger å gifte seg i fremtiden (Bilde: MDWfeatures / Mallory her)

De få mennene jeg datet før Rick visste alle på forhånd om beinet mitt og hadde det bra med det. Enhver fyr som ikke var ok med det, jeg ikke hadde kontakt med fordi hva er poenget?

'Jeg tror det faktum at Rick tror på drømmene mine så mye som jeg og hjelper meg på alle måter han kan gjøre for å få meg dit, har gjort at han støttet meg veldig.'

Paret planlegger å gifte seg i fremtiden.

Alyssa snakket om sin drømromantikk og sa: 'Mens vi kjente hverandre fra kontoret, møtte Rick og jeg virkelig hverandre gjennom et online datingnettsted.

'Rick hadde & apos; favoritt & apos; eller & apos; likte & apos; profilen min og jeg sendte ham en melding og spurte ham hva han tenkte. Vi endte med å gå til lunsj neste uke for å snakke om ting.

'Vi ønsket å sørge for at ingen av oss kom til å snakke om dette; vi mente å bare la det gå og aldri se hverandre utenfor jobben etter det.

'Men etter fire timer med en fantastisk samtale bestemte vi oss for at vi ville date, men ikke så lenge vi jobbet sammen, selv om vi regnet det som vår' første date '.

'Rick og jeg møttes da vi begge jobbet på et landmålerfirma i Texas.

'Rick var finansdirektør, og jeg jobbet som CAD -tekniker.

Alyssa, avbildet under terapien, bor sammen med Rick i Texas i USA (Bilde: MDWfeatures / Alyssa Clel)

jeg er en kjendis diett

'Rick endte med å forlate selskapet ikke lenge etter det, og vi kunne begynne å offentlig date hverandre. Rick er nå finansdirektør i et byggefirma og bygger tilpassede boliger på siden.

«Jeg trodde bare at han var en ekte mann; veldig sterk, kjekk og alltid høflig og snill. Etter hvert som vi ble kjent, vokste tiltrekningen min for ham.

'Han behandlet meg alltid godt, sørget for at jeg hadde alt jeg trengte, var der for meg følelsesmessig og hjalp meg med å jobbe med ting som plaget meg.

'Siden han var så mye eldre og hadde masse innsikt, var kommunikasjonen mellom oss litt lettere.

stemmen til barnepike plomme

Alyssa sa at hun føler seg mye mer komfortabel med Rick og har slitt med å opprettholde forholdet til yngre menn.

Hun sa: 'På skoleballet på ungdomsskolen spurte jeg fyren ut, og mens han sa ja, droppet han meg hele natten; han tok ikke bilder med meg, spiste middag med meg eller danset med meg. '

Alyssa sier at de har blitt forvekslet med far og datter av Rick & rs venner og av eiendomsmeglere mens de lette etter et hjem sammen.

'Jeg har møtt noen av Ricks -venner, og et par av dem trodde jeg var datteren hans, så det var veldig interessant,' sa hun.

'Når vi så på steder å bo, ville noen av eiendomsfolket påpeke de to separate soverommene som nettopp fikk meg til å kalle Rick & apos; babe & apos; hele tiden turnerte vi steder.

'Jeg tror ikke du kan dømme mennesker før du har vært i deres sko. Du aner ikke hva de går gjennom eller hvordan deres liv/forhold er.

Rick ble tiltrukket av Alyssas positive holdning til livet og gleder seg til fremtiden med henne.

Han sa: 'Hun fremsto som veldig sterk, selvsikker, ambisiøs og hun løp sirkler rundt alle på kontoret' med halve benkraften.

Jeg pleier å bli tiltrukket av en sterk, selvsikker kvinne som ikke er redd for å si sitt, stå opp for seg selv og ta ansvar.

'Hun snakket med lidenskap og hensikt om ting fra dag til dag, og jeg syntes det var veldig kult. Hun var moden utover årene, alltid positiv og noen som inspirerte meg av måten hun bar seg på. Hun har et supersøtt smil, og vi har nettopp koblet til.

'Vi har egentlig ikke lagt noen planer for barn. Vi er i ferd med å bygge opp livet vårt sammen, som forhåpentligvis en dag vil føre til ekteskap. '

Se Også: