Victoria Woods hjerteskjærende siste seks måneder - sykehus, latter og hennes siste ønske

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Victoria Wood døde av kreft 20. april 2016, bare 62 år gammel, kom det som et fullstendig sjokk gitt få hadde til og med visst at hun var syk.



Og det var akkurat slik den berømte komikeren hadde ønsket det. Heftig privat, den Lancashire-fødte komikeren hadde vært uvel i rundt seks måneder, men holdt tilstanden hennes hemmelig for alle unntatt de nærmeste.



Ifølge venner kunne leger først ikke finne ut hva som var galt med stjernen, hvis autoriserte biografi, Let & Do's Do It, ble utgitt 15. oktober.



michael jacksons biologiske sønn

«Legene visste ikke hva problemet var. Den var veldig liten, og de kunne ikke finne den, sier en kilde til The Sun.

'Etter diagnosen var nedgangen veldig, veldig rask.

Victoria Wood døde av kreft bare 62 år gammel i 2016

Victoria Wood døde av kreft bare 62 år gammel i 2016 (Bilde: PA)



Selv om kreftformen Victoria hadde aldri blitt avslørt, avslørte hennes gode venninne og samarbeidspartner Julie Walters at den var ubrukelig.

Julie, 70, som ble diagnostisert med tarmkreft i 2018, men nå er fri for sykdommen, sa at hennes egen erfaring fikk henne til å innse at 'hvor redd [Victoria] må ha vært.'



Fordi jeg i det minste kunne operere. Hun kunne ikke, fortsatte hun i et intervju med Good Morning Britain.

'Men den andre tingen jeg trodde var, & apos; Gud, siste gangen jeg så henne var på sykehuset sittende ved sengen ... Og jeg hadde [kreft] samtidig. & Apos;'

Victoria og Julie Walters møttes først som studenter ved Manchester Polytechnic

Victoria og Julie Walters møttes først som studenter ved Manchester Polytechnic (Bilde: Getty Images)

Victorias siste offentlige opptreden var i juni 2015 - og hun var merkbart fraværende fra en visning av prosjektet Fungus the Bogeyman i november.

Og en annen pasient ved Finchley Memorial Hospital i Nord -London husket å ha møtt Victoria i kantina uker før hennes død.

Tragisk nok, da hadde sykdommen allerede tatt en så stor pris på Victoria at pasienten Sue Spinks ikke kjente igjen den høyt elskede stjernen som fremdeles sprakk gags og fikk andre til å le.

Victoria var alene på den tiden, og begynte bare å chatte med meg, sa Sue fra Nord -London, som var på sykehuset for blodprøver.

Vi ventet begge på et kaféområde før vi gikk inn for å se en lege, og hun spurte mye om meg.

nasjonale lotteri tall lørdag
Victoria Wood, avbildet i mars 2015, gjorde sin siste offentlige opptreden i juni

Victoria Wood, avbildet i mars 2015, gjorde sin siste offentlige opptreden i juni (Bilde: BBC/Love Productions/Lucille Flood)

Men det var ikke før hun reiste seg og dro at jeg selv skjønte hvem hun var. Hun så så annerledes ut.

Hun hadde gått ned mye i vekt. Hun var veldig tynn og håret så mye mørkere ut.

Det var trist å se, men det hadde åpenbart ikke påvirket hennes sans for humor fordi hun fremdeles spøkte med vitser.

Det var veldig dårlig vær på den tiden, og hun spøkte med hvem som ga stormene alle de dumme navnene.

Hun var en så nydelig dame, og det er veldig trist at hun er død.

Selv om Victoria var blitt innlagt på sykehus de siste ukene av sykdommen, insisterte hun på å dra hjem til huset sitt i Highgate for å dø.

En venn sa: Hun hadde vært på sykehus for noen uker siden, men hadde gjort det klart at hun ville komme hjem - og det var akkurat det hun gjorde.

'Hun sørget for at hun tilbrakte den tiden i hjemmet hun elsket sammen med menneskene hun elsket.'

Sent på tirsdag, bare timer før hun døde, lo og spøkte hun fortsatt med sine to barn, Grace, 32, og Henry, 28, og andre nære familiemedlemmer som trodde å ha inkludert eksmannen Geoffrey Durham, som hun giftet seg med i 1980 før de ble separert i 2002.

Victoria tok opp barna Henry og Grace vekk fra rampelyset

Victoria tok opp barna Henry og Grace vekk fra rampelyset (Bilde: PA)

En venn sa: Hun ble sittende oppe i sengen og snakket og tullet klokken 23.00 med familien rundt seg, men neste morgen døde hun.

De la til The Sun: Det har sjokkert familien, men hun taklet det på sin egen måte.

'Hun visste alltid hva hun ville og likte å ha kontroll. Hun håndterte kreften på samme måte.

Storebroren Chris Foote Wood avslørte at etter å ha beskyttet barna sine fra rampelyset, var det i samsvar med Victorias ønsker om at sykdommen hennes ble holdt hemmelig.

'Victoria var en veldig privat person og var fast bestemt på at hennes private liv ble holdt atskilt, spesielt når det gjaldt hennes to barn,' sa han til Good Morning Britain.

Victoria avbildet med eksmannen Geoffrey og deres to barn

Victoria avbildet med eksmannen Geoffrey og deres to barn (Bilde: Rex)

'Da det gjaldt hennes siste sykdom, var hun fast bestemt på at det ikke ville lekke ut, og hennes ønsker ble oppfylt, de færreste visste at hun hadde en dødelig sykdom.'

sauer på et jorde

Og hennes siste forespørsel, ifølge venner, var for en liten, intim begravelse med bare en håndfull mennesker inkludert hennes barn og tidligere partner.

Victoria gjorde det klart hva hun ville, og disse ønskene vil bli gjennomført, sa en av hennes nærmeste venner den gangen.

Hun har alltid gjort det klart at hun ikke ønsker publisitet eller fanfare.

Familien hennes vet hva hun ville - og selv om det er en stor strøm av sorg fra komedie- og showvirksomhet, ville de ikke gjøre dette til noe som kan ha gjort henne ukomfortabel.

Se Også: