Sarah Kennedy om å bli gjenkjent fra barne -tv -programmer: 'Jeg har ikke noe imot om pappaene liker meg'

Familie

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sarah Kennedy - Ben & Holly

Sarah Kennedy stemmer Nanny Plum i Ben & Holly's Little Kingdom



Hvis du, i likhet med oss, har barn under åtte år, er sjansen stor for at du er godt kjent med Nanny Plum, den morsomt sarkastiske, geléstjernen i Ben And Holly's Little Kingdom.



Hun blir uttrykt av Sarah Kennedy, og å intervjue henne over telefonen er en ganske surrealistisk opplevelse - av en eller annen grunn forventet vi ikke at hun skulle høres ut akkurat som hennes tegneserie alter ego!



I tillegg til å fortsette å spille inn nye episoder av TV -favoritten for barn (gudskjelov fordi vi har sett alle de nåværende minst fem ganger), har Sarah gitt uttrykk for den nye, gratis Ben And Holly festapp .

Det er også en ny Elf & Fairy Party DVD , og du kan laste ned gratis ideer til dine egne Ben And Holly -temafester, inkludert Nanny Plums oppskrifter. Bedre begynne å lagre nok Hartley's for en geléflom ...

Ben And Holly's Little Kingdom er et av de sjeldne showene - rettet mot små barn, men hyggelig for foreldre også ...



Det er definitivt et element av voksenhumor om det. Jeg synes det er veldig godt observert om menneskelig natur og relasjoner, og det fungerer på mange plan. Jeg tror barn kjenner igjen nyansene mellom dem og vennene deres, og jeg tror de voksne kjenner igjen dynamikken mellom de voksne. Det er veldig smart. Og en geléflom slutter aldri å være morsom.

Nanny Plum er den offisielle verten for Ben & Holly Twitter -feed. Får du noen & apos; interessante & apos; fan meldinger?



Du mener fra pappaene? Ah ja jeg skjønner dem. 'Er det ille for meg å bli forelsket i Nanny Plum?', Den slags ting. Nei! Det er greit! Jeg har ikke noe imot det, det er ganske flatterende. Men jeg tror at hvis de så ansiktet mitt, kan de bli litt skuffet. Jeg er litt gammel nå! Men jeg har ikke noe imot det, de kan like min sarkastiske tegneseriefigur hvis de vil!

Nanny Plum er ganske kompleks for en TV -karakter for barn, ikke sant?

Helt. Jeg tror voksne seere elsker henne fordi hun er slem, og hun respekterer ikke autoritet i det hele tatt. Hvis noen tar seg selv for alvorlig, synes hun bare de er dumme. Jeg tror voksne kan forholde seg til det, vi kjenner alle sånne mennesker i virkeligheten.

toju militant svart fyr

Vi identifiserer oss definitivt alle med Nanny Plums eksaserte slagord: WHATEVER! Kom det fra forfatterne eller fra deg?

Litt av begge deler synes jeg. Mark og Neville er veldig flinke til å observere mennesker, de vil definitivt ha tatt noen biter fra meg. Jeg får beskjed om at 'oh Nanny Plum er skrevet for deg', noe som er smigrende, selv om jeg faktisk ikke vet om jeg SKAL bli smigret. Hun er til tider ganske barnslig og sur!

Har stemmen din noen gang blitt gjenkjent i det virkelige liv?

Jeg pleide å ta datteren min til ballettklasser, og læreren kom til slutt og sa: 'Jeg håper du ikke synes dette er fornærmende, men du høres så mye ut som Nanny Plum.' Og jeg sa: 'Vel, jeg er barnepike!' Da ville hun ikke tro at det var sant før vennen som var med meg sa: 'Det er hun virkelig'.

Jeg tror det var fordi jeg bodde i Preston hun synes det var vanskelig å tro. Hun sa ‘Hva gjør du HER?’ Kanskje hun antok at Nanny Plum bodde i Hollywood!

Hva synes datteren din om at moren hennes var en barnestjerne?

Jeg tror hun liker det veldig godt nå, hun er syv, så hun forstår det litt bedre. Jeg gjør også stemmen til Miss Rabbit i Peppa Pig, og da hun var litt yngre kom datteren min inn for å lage en babystemme til Peppa. Hun var veldig spent på det, men da vi møtte opp til innspillingsstudio ble hun veldig stille. Jeg skjønner nå at hun trodde hun faktisk skulle til Peppa Pigs tegnefilmverden.

Det er en tråd på Mumsnet -chat om hvorvidt Nanny Plums motstander, The Wise Old Elf, i hemmelighet har lyst til henne. Hva tror du?

Jeg vet ikke! Da jeg møtte fyren som gjør Wise Old Elfs stemme, sa forfatterne 'Du kommer til å ha dette kjærlighets-/hatforholdet, dere liker ikke hverandre, men det er underholdende.' Og det var det. Slik fortsetter det. Jeg vet at Mark og Neville leser Mumsnet og Netmums, så hvis det blir sagt, kan de kanskje gjøre noe med det ...

1155 engel nummer kjærlighet

I tillegg til å være stemmekunstner, underviser du i animasjon ved University of Central Lancashire. Får du noen drillerier fra elevene dine om ditt andre liv?

Egentlig ikke, de er i 20 -årene og besatt av anime. Det er når de har gått og fått barn, nevner de det. Jeg har jobbet der en stund nå, og eks-studenter vil Facebook meg og si 'Jeg må lytte til deg hver eneste dag nå! Det er virkelig rart! '.

Til slutt, har du noen kule minner fra showet?

Jeg har Nanny Plum -dukken, forfatterne sendte meg det til jul. Du trykker på magen og stemmen min kommer ut, som datteren min elsker. Hvis jeg må gå på jobb, tar hun den med seg.

Se Også: