Beste reiseselskaper som er mest anbefalt av briter for 2020 avduket av YouGov

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når du bestiller ferie, er du bortskjemt med valg når det gjelder reisefirmaer; men noen ganger kan overflod av alternativer være litt overveldende.



Heldigvis er dine andre briter tilgjengelig for å hjelpe - ettersom landets beste anbefalte reiseselskaper har blitt avslørt i YouGovs merkevareindeks for 2020 .



Studien så at ferierende spurte om de ville anbefale reisefirmaet de brukte i 2019 til familie og venner, med en samlet prosentandel som ble beregnet for selskapene inkludert.



Topp på listen var Trailfinders med 87,5 prosent av de spurte kundene som sa at de ville anbefale den til sine nærmeste.

Firmaet tilbyr en mengde ferietyper, fra luksus- og velværetilbud til aktive ferier, utflukter utenfor allfarvei og mange eventyr.

Familie med kofferter som går forbi fontenen i turiststedet (Bilde: Getty)



I mellomtiden vil familier etter pakkereiser kanskje vurdere Jet2holidays som tok andreplassen med 82,9 prosent av kundene som sa at de ville anbefale firmaet.

Jet2holidays er en fast favoritt blant briter, spesielt familier takket være sitt brede utvalg av ferier til Spania, Portugal og Hellas, i tillegg til mange budsjettvennlige alternativer og lave innskudd.



Tredjeplassen gikk til TravelRepublic, et feriesammenligningsnettsted som kan være en hendig kilde for å finne avtaler, spesielt hvis du kan være litt fleksibel med dine reisedatoer.

Du kan sjekke ut hele listen over de 10 beste anbefalte reiseselskapene for 2020 nedenfor ...

Les mer

Tips til pakking av ferie
Enkle hacks for pakking Hvordan passe 200 gjenstander i en koffert Førstehjelpssett du trenger Hva du skal pakke til en skiferie

Topp 10 reiseselskaper anbefalt av briter

  1. Stifinnere - 87,5 prosent
  2. Jet2holidays - 82,9 prosent
  3. TravelRepublic - 81,9 prosent
  4. Jomfruferier - 81,7 prosent
  5. British Airways Holidays - 78,8 prosent
  6. Emirates Holidays - 78,7 prosent
  7. Expedia - 77,2 prosent
  8. The Co -operative Travel - 77,2 prosent
  9. Trivago - 76 prosent
  10. Riviera Travel - 75,4 prosent

YouGov BrandIndex screenet 1549 merker for deres anbefalingspoeng, med selskaper som spenner over reiser, matfinansiering, skjønnhet og detaljhandel.

Du kan finne ut mer om forskningen og rangeringene på YouGov -nettsted .

Se Også: