Virgin Mobile lanserer uhyrlig ny SIM-bare avtale med 120 GB data for 20 pund

Virgin Media Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du har frist til slutten av januar hvis du vil(Bilde: PA)



Mens resten av januar stort sett er en endeløs syklus med mørke kvelder og tv-ser på tv, er det ett pluss poeng: den store mengden salg som lanseres.



Og det ser ut til at mobiltelefoner ikke er noe unntak, med Virgin Mobile som nettopp har annonsert en enorm SIM-bare salg med noen utrolig billige priser.



Det utstående tilbudet må være deres 120 GB avtale for bare £ 20, som virker nesten for godt til å være sant, men faktisk er 100% legitimt.

På jakt etter en ny SIM -tariff? (Bilde: Ulrich Baumgarten)

Vanligvis setter du tilbake £ 23 for 40 GB data, og Virgin Mobile har tredoblet datatilskuddet som en del av salgsarrangementet, som vil vare fram til 31. januar.



Vi er ikke helt sikre på hva du vil gjøre med så mye data, med mindre du planlegger å avbryte Wi-Fi, slutte å drømme og streame HD-filmer 24 timer i døgnet, men vi antar at det er bedre å ha det også mye enn ikke nok av tingene.

Hvis du ikke klarer å bruke alt, har du også muligheten til å overføre ubrukte data, så ingen av de enorme 4G-kvotene går til spill.



Vi har ikke sett noe så bra siden Black Friday

Baksiden av tariffen er at du vil være forpliktet til hele tolv måneder på den, selv om det ikke er så mye å spørre med tanke på at det er den beste SIM-avtalen vi har oppdaget i januar.

Hvis du virkelig ikke vil ha så mye data, er det også et annet ganske anstendig tilbud som får deg 6 GB data for £ 9 per måned.

Med tanke på det mest berømte SIM-bare nettverket tilbyr iD Mobile deg bare 8 GB for £ 12,50 , Avtalen til Virgin Mobile trumfer deres.

gjennomsnittlig antall seksuelle partnere uk
Et SIM -kort på telefonen

Virgin Mobile har også noen andre fordeler (Bilde: Getty)

Har du aldri brukt nettverket før? Virgin Mobile hevder å ha 'raskere 4G i gjennomsnitt enn O2, Vodafone og Three', selv om vi ikke kan stå for det.

I tillegg til handelen din, inkluderer det å logge på Virgin Media-nettverket også ubegrenset tilgang til Virgin Mobils nettverk med 3,5 millioner offentlige Wi-Fi-hotspots rundt om i Storbritannia, som til og med utvides over London Underground-nettverket.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: