James May forklarer hvorfor han sjelden snakker med Grand Tour-medstjernene Clarkson og Hammond utenfor settet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Grand Tour -stjernene James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond har tydeligvis en kjemi på skjermen, men det ser ut til at de har lite å gjøre med hverandre.



Og hvis trioen kommer sammen, går de på hverandres nerver.



billie piper - bryllup

Det er ifølge May, som avslørte at programlederne ikke henger på settet, slipper inn i hverandres hjem eller til og med bytter tekst.



Han sa: Noen tror at vi bor i et stort hus sammen med bilene våre som står parkert utenfor. Men det er tull. Vi henger egentlig ikke med hverandre.

Vi snakker ikke eller sender tekst hver uke fordi vi ikke trenger det.

Mai, Clarkson og Hammond (Bilde: PA)



'Jeg savner dem ikke. Vi sliter selvfølgelig med hverandre. Men vi er ikke like ille som Fleetwood Mac. Det er ikke en forutsetning for å vise at vi er venner utenfor skjermen.

'Dette er vanlig med rockeband og rollebesetningen i langvarige dramaer. Jeg tror alle menneskene i Friends hater hverandre ... Godbitene også.



Men til tross for det insisterte May på at hvis en av de tre tidligere Top Gear -stjernene ble syk eller døde, ville de ikke få en erstatter.

halloween-arrangementer 2018 uk

James May (Bilde: PA)

Han la til: Hvis Jeremy døde, ville vi sannsynligvis ikke fortsette. Vi ville bare gi det opp.

Men hvis jeg døde, ville de ikke gi noe skitt og ville fortsette.

Hans venn Clarkson ble spurt av Radio Times om han hadde hørt om den nye Top Gear -programlederen Paddy McGuinness og svarte: Nei. IRA -fyren [avdøde Sinn Fein -politiker Martin]? Ingen anelse.

  • Den nye Grand Tour -serien starter 18. januar på Amazon Prime Video.

Se Også: