Halloween 2018 -arrangementer - De skumleste tingene å gjøre i Storbritannia, inkludert familiedager og de beste festene

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er mange skumle ting å gjøre på denne halloween rundt i Storbritannia



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det kan føles som om sommeren nettopp er over, men årets påkledningsanledning er nesten her: Halloween 2018.



hvor gjør j.k. rowling live

Hvis du er litt for gammel for Trick-or-Treat, så i stedet for å sitte hjemme i drakten din alene, er det mange skumle og morsomme arrangementer du kan gå ut på-hvis du er modig nok, av kurs.

Fra lavmælte gresskarutskjæringer, til hjemsøkte hus til imponerende kledde Halloween-fester, det er noe for enhver smak å engasjere seg i i år opp og ned i Storbritannia (og det er en enkel måte å holde barna underholdt denne halve perioden også !).

Modig et skummelt slott

(Bilde: Nigel Wallace-Iles)



Med hundrevis av år med grusom historie, blodige kamper og uhyggelige historier låst inne i noen av Storbritannias eldste og høyeste gamle bygninger, er det ikke noe bedre sted å dra på Halloween enn et hjemsøkt slott.

Med English Heritage kan du utforske noen av Storbritannias mektigste tårn og dypeste, mørkeste tunneler over hele landet, for eksempel i de avkjølende & apos; Licking Stones & apos; fra Carlisle Castle (Cumbria) s fangehull, spøkelsen til den grå damen på Northumberlands Warkworth -slott og det illevarslende utkastet på Conisbrough castle, South Yorkshire, pluss mange mange flere.



Det er ni slott å velge mellom, inkludert steder på Isle of Wight, Suffolk, Kent, Somerset, Herefordshire og Derbyshire.

Bestill det: Billetter fra £ 13 per voksen, besøk English Heritage nettsted å bestille.

Vandretur i Londons skrekkhistorie

Opplev hovedstaden som om du aldri har sett den før: på en to timer lang guidet tur i byen, og høre om all den mest grusomme og skumle historien.

Fra Jack the Ripper til konspirasjonsteorier, du vil også oppdage hemmelige tunneler og henrettelsessteder, så forbered deg på å føle at blodet ditt blir kaldt. Det hele drives av en tidligere profesjonell skuespiller og forfatter av Bloody London, så du vil være i gode hender.

Bestill det: Pris fra £ 10,20 per person fra Viator.

Delta på et mordgåtefest

Ikke ditt vanlige hotellopphold, dra på en uhyggelig helg borte på et av over 20 steder i Storbritannia, så snart du går gjennom døren, finner du skuespillere som blander seg med gjester som utfolder historien stykke for stykke.

Underholdningskvelden fortsetter over en treretters middag - selv om du kan miste appetitten når du får vite de dødelige motivene som er involvert i kveldens kriminalitet.

Bestill det: En billett for to personer - inkludert middag og overnatting - koster £ 175 for øyeblikket på Buyagift (vanligvis £ 199).

Bli infisert av zombier

Vinner av ScareCON 2018 & apos; s & apos; Best Zombie Experience & apos; pris, er dette en av de mest forferdelige Halloween -hendelsene ennå.

britisk gass fjern smartmåler

Du og teamet ditt må prøve å overleve apokalypsen ved å sikre de siste gjenværende trygge stedene da kjøttspisende zombier tester din utholdenhet og frykt. Vil du klare det?

Bestill det: Ta på deg zombiene i Rutland (Leicestershire), Liverpool, Sheffield og Birmingham £ 124,99 for to personer fra Buyagift.

Lær å fly en kosteskaft i Wookey Caves

Kanaliser din indre heks og lær kunsten å fly med kosteskaft med den berømte Witchey Witchey selv, sammen med noen fastboende trollprofessorer for å sette flygeblad i trappene - og gi gratis godbiter til hvert barn.

Etter all spenningen, gå til Witch's Grotto begravet dypt under Mendip Hills for en grotteur og et sirkusshow i halloween.

Bestill det: Voksenbilletter fra £ 16,15, barnebilletter fra £ 12,75 - men du kan få 15% rabatt hvis du bestiller online på wookey.co.uk . Halloween -arrangementer varer fra 20. oktober til 4. november.

Gå helt ut i Manchester sentrum

Den berømte byen har en rekke spennende aktiviteter planlagt for Halloween-festligheter, inkludert en kreativ sminkekonkurranse den 28. og et spøkelsesaktig verdensrekordforsøk den 27..

Hvis du ikke er teamaktivitetstypen, er det også mange skumle ting å se i sentrum - som ikke krever noen involvering i det hele tatt, for eksempel monsterinvasjonen, som ser at spøkelser og ghouls tar over noen av byens mest kjente landemerker, i tillegg til en rekke butikker som lyser i et spøkelsesaktig grønt.

Bestill det: For en gangs skyld er arrangementene gratis, og du trenger ikke å bestille noe - bare møt opp! Du kan se en fullstendig liste over hva som skjer på Besøk Manchester

Les mer

Halloween gresskar ideer og vitser
Beste Halloween -vitser Kule maler Enkle gresskarutskjæringsideer Hvordan skjære det perfekte gresskaret

Gå tilbake i tid på Ghostly Gaslight på Ironbridges

(Bilde: STEWART WRITTLE)

Ta på deg det skumleste kostymet ditt og dra til Ghostly Gaslight Halloween -natten på Blists Hill Victorian Town lørdag 27. oktober.

som er channing tatums kone

Gatene, butikkene og husene vil bli forvandlet til uhyggelige steder spekket med ghouls og monstre, for ikke å snakke om at det vil være fyrverkeri og pyrotekniske effekter for en showstoppende avslutning på natten.

Se opp for zombier, trollmenn og spøkelsesaktige fremtoninger!

Bestill det: Voksenbilletter er £ 13, barnebilletter £ 9,50 - eller £ 40 for en familiebillett. Billetter må kjøpes på forhånd - kjøp dem online her , eller fra noen Ironbridge Gorge Museums -billettpunkter.

Gå på jakt etter spøkelser i Salisbury

Bli med i Salisbury City Guides mens de søker etter skjulte spøkelser i middelalderbyen, mens de deler rystende historier om hjemsøkelser og grusomme hendelser fra fortiden.

Tenk på hekser, trollmenn, spøkelser og død av lokale ikoner som hertugen av Buckingham.

I tillegg får du også ta de pittoreske omgivelsene under turen - en fin måte å gå på sightseeing på!

Bestill det: Voksenbilletter koster £ 6, ledsagede barn er £ 3. Finn ut mer om turene på BesøkWiltshire.co.uk

Les mer

fullmåne august 2017 uk
Halloween 2019
Hva er Halloween? Halloween dekorasjonsideer Beste skrekkfilmer Halloween fakta og trivia

De kuleste Halloween -festene

Beetlejuice brunsj Spooktacular

Vi kan ikke få nok av bunnløs brunsj, og hvorfor la Halloween -feiringen komme i veien for vår favoritthobby?

Kom og se den kultklassiske Bettlejuice -filmen på The Exhibit i Balhams visningsrom, før du fortsetter med mat og ubegrenset Prosecco i 1,5 timer. Det hele starter klokken 14.30. Vi er også glade for at filmen er før alkoholen, ellers vil vi sannsynligvis sovne.

Bestill det: Billetter fra £ 15 - £ 35

Stille båtfest

Clubbing har aldri hatt så utrolig utsikt, ettersom dette over det beste halloweenfesten i USA-stil oppmuntrer til ville og sprø kostymer, enten det er en vampyr eller en sjiraff.

Alle ombord på en av de skumleste turene i London, og du vil nyte noen av de skumleste beatene der ute ombord på den to-etasjers nederlandske mesteren kledd ut som din mest forstenede Halloween-klassiker, mens du flyter forbi noen av Londons mest ikoniske landemerker .

Fest natten på Roof Gardens & apos; Spooktacular

Lyst på å feste natten mens du nyter takterrassen over London? Da kan dette være det perfekte arrangementet for deg.

Fredag ​​27. oktober og lørdag 28. inviterer Roof Gardens Club gjester til å komme og feire årets skumleste kveld med stil.

De 1,5 hektar store hagen på taket vil bli forvandlet til et spøkelses lekeplass med skumle dekorasjoner, levende musikk og grillgriller for velsmakende snacks - og det vil også være nok av dekadente cocktailer.

Bestill det: Billetter starter fra £ 20 og er tilgjengelig fra DesignMyNight.com her .

Skrekk deg selv dum på Over Farm

Denne skremmende festivalen i Gloucester er definitivt ikke for svakhjertede.

Det er fem forferdelige attraksjoner der zombier, spøkelser og skumle klovner lurer i mørket, klare til å hoppe ut av forbipasserende - og det vil garantert få hjertet til å banke. Spesielt deres Haunted Hayride, som egentlig bare er for de modige.

beste ansiktshårfjerningsverktøyet

Trenger du et sted å komme deg? Ta en titt på den undercover arenaen hvor det vil være live -show, varm mat og mange drikkevarer som hjelper deg å komme deg gjennom natten ...

Bestill det: Billetter starter fra £ 17 hvis de kjøpes online. Besøk frightmare.co.uk for mer informasjon.

Halloween på Covent Garden Flowers

(Bilde: Johnny Stephens Photography)

Hvis du drar til hovedstaden 31. november, bør Bunga Bunga Covent Gardens Halloween Variety Show være på radaren din!

Spredt over tre etasjer med forstenende underholdning, vil det være mange illusjoner og spøkelsesaktuelle figurer - du kan ende opp med å lure på hva som er ekte eller ikke ... I tillegg får alle fancy -dress -goers gratis slag med en vri.

Bestill det: Prisene varierer avhengig av feststørrelse. Besøk Blomster nettsted for mer informasjon.

Les mer

Halloween 2019 kostyme ideer
Kostymeideer for babyer Kostymer for barn Beste Halloween -kostymer for menn Beste kostymeideer for par

Kle deg for å imponere på Mansion Halloween Ball

Fest langt ut på natten på The Mansion London hvor det blir en Halloween -feiring som ikke ligner på noen andre!

Forvent spennende underholdning, artister og liveopptredener, samt en imponerende DJ -serie - og fancy dress er selvfølgelig obligatorisk.

Festligheter starter fra 21.00 til 16.00 på lørdag 27. oktober, så det er perfekt for de som leter etter en uforglemmelig kveld.

Bestill det: Billetter starter fra £ 30. Klikk her for mer bookinginformasjon .

Se Også: