Det er derfor Tory -parlamentsmedlem Sir Christopher Chope blokkerte loven for å gjøre 'upskirting' til en straffbar handling

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sir Christopher Chope har funnet seg selv i sentrum for kontroverser(Bilde: NEWSAM Screen Grab)



En Tory -parlamentsmedlem blokkerte en ny lov for å kriminalisere upskirting & apos; etter å ha brukt en finurlig parlamentarisk regel som tillater parlamentsmedlemmer å blokkere lovgivning ved å snakke lenger.



Sir Christopher Chope utløste i går oppstandelse etter å ha blokkert fremdriften til et lovforslag som ville ha gjort at man skulle ta & apos; skjørtet & apos; fotografere en bestemt straffbar handling.



hva betyr nummer 33

Han ble hjulpet av Shipley -parlamentsmedlem Philip Davies ettersom en rekke andre lovgivninger også ble blokkert.

Det sies at paret misliker tilbudsbakgrunnstilbud om å reformere loven og utfordre dem fordi de ser det som deres moralske korstog.

I følge Sky News , paret, på det liberale retten til det konservative partiet, betrakter mange private medlemmer & apos; regninger som 'politisk korrekt, barnepike -tull som prøver å blande seg inn i menneskers liv og dempe deres personlige frihet'.



Paret har ofte benyttet seg av en arkaisk finurlighet av Commons -regler der parlamentsmedlemmer er forhindret fra å stemme om et lovforslag på en fredag ​​hvis debatten fortsetter etter 14.30.

Det er ingen tidsbegrensning for medlemmer & apos; taler på en fredag, slik at de effektivt kan snakke så lenge de vil.



Shipley -parlamentsmedlem Philip Davies (Bilde: PA)

Maraton -talene deres var under dagens første debatt, om et lovforslag om å stramme reguleringen om bruk av makt i psykiske helseenheter.

Tory grandee Chope, 71, parlamentsmedlem for Christchurch i Dorset, ropte lovforslaget om voyeurisme (lovbrudd) på andre behandlingstrinnet i Commons fredag, noe som førte til latterliggjørelse fra både de konservative kollegene og kampanjerne.

Parlamentsmedlemmer ropte skam da fremdriften i lovforslaget, som har støtte på tvers av partier og støttes av regjeringen, ble forsinket til juli.

Andre regninger som ble blokkert, inkluderer en regning som forbyr busser å bruke dekk som er mer enn 10 år gamle; et lovforslag om å utvide lovene om informasjonsfrihet til entreprenører som jobber med offentlige prosjekter og borettslag; en regning om å avskaffe parkeringsavgifter på sykehus; et lovforslag om forbud mot ubetalte prøveperioder på arbeidsplassen; og et lovforslag for å skjerpe forskriften om bruk av makt i psykiatriske enheter.

Sir Christopher klarte ikke å svare på gjentatte forsøk fra Presseforbundet på å kommentere.

Theresa May har nå flyttet til å berolige sinne over handlingene til et av hennes partis lengst sittende parlamentsmedlemmer.

Regningen ville ha gjort det nødvendig å ta & apos; under skjørtet & apos; fotografere en bestemt straffbar handling (Bilde: iStockphoto)

Statsministeren, som i forrige måned signaliserte hennes støtte til kampanjen for å forby folk å ta bilder av andres klær uten deres samtykke, lovet at regjeringen ville gå tilbake til tiltak for å få lovgivningen mot skjørtet gjennom parlamentet.

Statsministeren uttrykte sin 'skuffelse' over at det private medlemmets regning, som ville ha gjort seg skyldig i en straffbar handling i seg selv, ble forsinket i Commons.

Fru May sa: 'Skjørtet er en krenkelse av personvernet som gjør at ofrene føler seg forringet og bekymret.

'Jeg er skuffet over at lovforslaget ikke gjorde fremskritt i Commons i dag, og jeg vil se disse tiltakene passere gjennom parlamentet - med regjeringens støtte - snart.'

Regjeringen sa tidligere at det hadde 'alle forventninger' at skjørtet vil bli ulovlig, til tross for Sir Christopher's handlinger i å motsette seg en lov som ville forby mani.

Tidligere minister Sir Christopher ble plaget med rop av 'skam!' som han brukte sin ofte brukte taktikk for å motsette private medlemmer i bakbenken & apos; regninger ved ganske enkelt å rope en innsigelse øyeblikk etter at lovforslaget ble kalt.

tidligere engelske kvinnefotballspillere

Theresa May sa: 'Upskirting er en invasjon av personvern som gjør at ofrene føler seg forringet og bekymret' (Bilde: REX/Shutterstock)

Men justisminister, Lucy Frazer, sa at hun var overbevist om at Sir Christopher 's handlinger ikke ville ødelegge lovforslaget på lang sikt, selv om Justisdepartementet stoppet med å sette en tidsramme for når det skulle bli lov.

Hun sa: 'Vi er forpliktet til å sørge for at skjørtet blir straffbart og har alle forventninger om at dette vil skje.'

Lovforslaget om voyeurisme (lovbrudd) hadde sin andre behandling på fredag, som, etter at regjeringen kunngjorde sin støtte etter måneder med juridisk krangel med kampanjer, ville ha sett de verste lovbryterne fengslet i to år for å ha tatt et bilde under noens klær.

Ofre sa at en spesifikk lov som forbyr dille var nødvendig, ettersom gjeldende lovgivning ofte ikke var tilstrekkelig til å straffeforfølge en lovbryter.

Gina Martin, et oppskjørtet offer hvis begjæring om å kriminalisere handlingen vant henne til en legion av kjendis -støttespillere og politisk støtte, sa at beslutningen gjorde henne ekstremt opprørt, men at hun forble positiv.

David Gauke, justissekretær som samarbeidet med Martin om kampanjen hennes, gjentok forferdelsen blant de konservative.
Han sa: 'Regjeringen støttet dagens lovforslag om' up-skirting '. Skuffet over at det ikke er noen fremgang i dag - loven må reformeres. Men det blir det. '

Wera Hobhouse, Lib Dem -parlamentsmedlemmet som presenterte lovforslaget etter å ha lobbyet Sir Christopher på bakbenkene i øyeblikkene før han leverte det knusende slaget, sa at hun var sint, frustrert og skuffet.

London -ordfører Sadiq Khan sa at han var forskrekket og forferdet over handlingen, mens Tory -parlamentsmedlem Bob Neill sa at han har skrevet til statsministeren og bedt om at regjeringstid blir gjort tilgjengelig for at lovforslaget om voyeurisme (lovbrudd) kan få sin andre behandling.

Øyeblikk etter å ha blokkert upskirting Bill, Sir Christopher motsatte seg også Finns lov, regjeringsstøttede planer om å gi politihunder og hester ekstra juridisk beskyttelse mot angrep, og snakket også om forsøk på å reformere enheter for mental helse.

Økten forårsaket slik opprør at den var populær på Twitter i Storbritannia.

Tory grandee Sir Christopher Chope (Bilde: PA)

Lovforslaget, som ville ha gått til endringsfasen før han kom tilbake til Commons og Lords og senere mottok Royal Ascent, må returnere til en annen fredag ​​for private medlemmer, 6. juli, for å få håp å bli lov denne stortingsperioden.

Selv da ville det bare ta en avvikende stemme å stoppe en stopper for fremdriften igjen.

Fru Martin, en 26 år gammel frilansskribent bosatt i London, sa at hun snakket med Sir Christopher etter sesjonen for å spørre ham om avgjørelsen hans.

Hun sa: 'Vi visste at dette var en risiko, men jeg står nå med kraftige, lidenskapelige kvinner og menn bak meg, og jeg er overbevist om at (juniorminister) Lucy Frazer er forpliktet til og vil lukke dette gapet i loven.

'Ryan (Whelan, hennes advokat) og jeg har nettopp snakket med Sir Christopher, og han har avtalt å møte oss to for å diskutere lovforslaget.
'Jeg er positiv og håpefull om at han blir supporter.'

Richard Burgon -parlamentsmedlem, som støttet lovforslaget, skrev på Twitter: 'Avsky for å se at Tory -parlamentarikeren Christopher Chope blokkerte upskirting -lovforslaget i parlamentet i dag.

'Labour har støttet denne kampanjen fra starten, det er på tide at regjeringen tar lovgivning og ikke stoler på private medlemmer & apos; Regninger, som deres egne parlamentsmedlemmer har undergravd. '

Ap har støttet denne kampanjen fra starten av. Det er på tide at regjeringen tar lovgivning og ikke stoler på private medlemmer & apos; Regninger, som deres egne parlamentsmedlemmer har undergravd.

De første tallene om forekomsten av skjørt, publisert av Presseforbundet tidligere i år, viste klager helt ned til 10 år, med hendelser på en rekke offentlige steder som restauranter og festivaler.

For tiden er ofre i England og Wales tvunget til å søke straffeforfølgelse gjennom andre juridiske veier, for eksempel forargelig offentlig anstendighet eller trakassering, noe som får oppfordringen til en spesifikk lov som ligner den som allerede er gjeldende i Skottland.

Den nye loven vil bringe straffen for skjørtet i tråd med andre eksisterende voyeurism -lovbrudd, og vil se lovbrytere maksimalt to års fengsel.

kjendis masterchef 2015 vinner

Se Også: