Dancing On Ice's Ryan Sidebottom har brukt livet på å bli fortalt at han 'ikke er god nok'

Strictly Come Dancing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stjernen har avslørt hvordan han kjempet mot kritikk da han vokste som en sportsmann(Bilde: ITV/REX/Shutterstock)



mann by sannsynligvis stille opp

Ryan Sidebottom har fortalt hvordan det å bli sammenlignet med sin sportslige allsidige far betydde at han ofte ble fortalt at han ikke var god nok.



Cricketspilleren har fått tilnavnet Skate-Off King av tidligere lagkamerater etter gjentatte opptredener i de to nederste på Dancing on Ice.



Men han avslørte at han lærte kunsten å være positiv fra faren.

Arnie Sidebottom spilte cricket for Yorkshire og England, og fotball for Manchester United og Huddersfield Town.

Ryan sa: På grunn av at faren min spilte cricket og fotball, er det alltid den nepotismen: 'Å han er bare der' fordi faren hans '. I yngre dager hadde jeg mange mennesker som prøvde å sette meg ned.



Ryan Sidebottom ble sammenlignet med far Arnold & apos; Arnie & apos; Sidebunn fra en tidlig alder (Bilde: REX/Shutterstock)

Jeg hadde en trener for under 15 -årene, han sa at jeg skulle gi opp cricket da jeg aldri hadde vært god nok - og han sa det foran alle de andre barna.



Jeg ble skikkelig lei meg, men pappa sa: ‘Hva vil du gjøre? Vil du jobbe nedover gruven som min far gjorde, eller vil du bevise at han tar feil og bli sterkere og sterkere? '

Ryan og dansepartner Brandee Malto har vist en positiv holdning på isen (Bilde: WireImage)

Ryan, nå 41, valgte det siste. Jeg gjorde det til et positivt, 'Jeg skal bevise at du tar feil'. Det er meg som person, sa han.

Han avslørte også hvordan faren bekymrer seg for prestasjonene sine, og sa: Han er et absolutt nervøs vrak. Han kom til et av showene, men mamma sa at han ikke turte å se.

Ryan med sin nye flamme Maddie Costigan (Bilde: Instagram)

Ryan er parret med den profesjonelle skateren Brandee Malto. Han sa: Vi vet at jeg ikke er den største skateren. Vi koser oss sammen. Jeg vet, innerst inne vil jeg ikke vinne, men det handler om mer enn det.

Det var en holdning han spilte cricket for Yorkshire og Notts, og vant fem fylkesmesterskap, pluss at han spilte 22 tester for England. Hans tidligere lagkamerater har gitt ham rikelig med ribber for sine flamboyante stramme lycra-antrekk på isen.

Ryan har fått tilnavnet Skate-Off King av tidligere lagkamerater (Bilde: ITV)

Ryan, som er sammen med Maddie Costigan, sa: De sa: 'Du kunne ha klart å gå ned i vekt'. Han la til: Oh right, hurra gutta.

Ryan har imidlertid fått den siste latteren da han har mistet nesten en stein i løpet av de syv ukene på showet.

  • Dancing On Ice er på ITV, søndag klokken 18.00.

Les mer

Dancing On Ice 2020
Joe Swash er en overraskelsesvinner Perri's dødsbekjempende tilbakeslag Fans tror Perri ble & ran; & ran; & apos; Skjult hyllest til Caroline Flack

Se Også: