Man City og Chelseas sannsynlige lagoppstillinger for Champions League-finalen blant trussel om skader

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester City og Chelsea har viktige spillere som kjemper om å være i form for Champions League -finalen, men begge sider har nesten en ren helsestatus som går mot oppgjøret.



N & apos; Golo Kante og Ilkay Gundogan har vært sykepleier, men deres respektive ledere håper at de får tilbake full kondisjon til lørdag kveld.



Byens midtbanespiller Gundogan åpnet scoringen mot Brighton i deres nest siste Premier League -kamp etter bare to minutter, men så at engasjementet hans endte for tidlig da han måtte byttes ut av Fernandinho tidlig i andre omgang da han plukket en knock.



Tyskeren var i stand til å gå av banen selv, noe som kom som en lettelse for Citys trenerteam da han da var en ubrukt innbytter i seieren mot Everton på søndag.

Ilkay Gundogan pådro seg en skade mot Brighton

Ilkay Gundogan pådro seg en skade mot Brighton (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

Hvordan skal Manchester City og Chelsea stille opp til Champions League-finalen? Kommenter nedenfor .



liverpool vs arsenal tv-kanal

Kante savnet også den siste dagen i sesongen da franskmannen ble utelukket fra nederlaget til Aston Villa der Chelsea sikret en topp-fire-takket være Spurs & apos; seier over Leicester City.

Men Thomas Tuchel avslørte at han kom tilbake til trening onsdag og burde være tilgjengelig for finalen i Porto.



Han sa: 'Med N & apos; Golo har ingenting endret seg. Jeg tenker på å endre taktikken min nå og slutter å spørre om N & apos; Golo.

'Jeg vil bare sette ham på banen på onsdagstreningen og ikke spør lenger. Hvis det er problemer, vil vi bare sette ham på trening og sette ham på banen når kampen starter på lørdag. '

Edouard Mendy savnet også nederlaget på Villa Park, men kom også tilbake til trening sammen med Kante da keeperen ser ut til å komme seg i tide.

Og den tyske sjefen sier at skiltene er lovende, men han må vurdere ham før avspark for å se om han har trukket på problemet.

Han la til: 'Han har gjort en enorm forbedring i håndteringen av smerter, og derfor trenger vi ytterligere oppdateringer onsdag. Vi håper å få ham tilbake da. '

Thomas Tuchel håper N & Gos Kante vil komme seg etter skaden i tide

Thomas Tuchel håper N & Gos Kante vil komme seg etter skaden i tide (Bilde: Getty Images)

Men for det meste har begge sider ingen store skader, og begge ledere vil ha noen vanskelige avgjørelser med valg av lag.

Her er hvordan begge sannsynligvis stiller opp til Champions League-finalen.

Manchester City sannsynligvis XI: Ederson, Cancelo, Stones, Dias, Walker, Fernandinho, Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Bernardo Silva, Foden.

Chelsea sannsynligvis XI : Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Thiago Silva, Christensen, Chilwell, Kante, Jorginho, Pulisic, Mount, Werner.

Se Også: