Et tilbakeblikk på ekteskapet til Billie Piper og Chris Evans mens hun 'vender seg til ham' etter at Laurence Fox ble delt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bille Piper og Chris Evans

Bille Piper og Chris Evans



Etter sjokknyhetene ekteskapet hennes med Laurence Fox er over etter åtte år, er det Billie Piper sin første ektemann - Chris Evans - som skuespilleren angivelig har henvendt seg til for å trøste.



Mens paret bekreftet 'ingen tredjeparter', var involvert i slutten av forholdet, Chris & apos; fortsatt vennskap med sin ekskone - insidere har hevdet - ble et stridspunkt med Laurence.



En kilde sa: Hun lente seg på Chris da ekteskapet begynte å gå galt. Han er hennes sjelevenn.

Laurence ble alltid irritert over å stikke av til eksmannen hver gang de kranglet-og kona til Chris er heller ikke så imponert.

Men han er veldig beskyttende for henne, og når det er et problem, vil Billie alltid vende seg til Chris.



Billie Piper og Laurence Fox deltar på 60th London Evening Standard Theatre Awards på London Palladium

Billie Piper og Laurence Fox har bekreftet bruddet (Bilde: WireImage)

Øyeblikkelig kjemi

Paret møttes første gang i 2000 da Billie var 17 år, hun hadde allerede vært i rampelyset i tre år og var fortsatt sammen med 5ives Richie Neville.



Billie skrev i sin selvbiografi fra 2006 - Forkortet fra voksende smerter - og innrømmet at det hadde vært kjærlighet ved første blikk.

Billie og Chris på TFI fredag ​​i 2000

Billie og Chris på TFI fredag ​​i 2000

Innrømmet at hun alltid hadde 'elsket ham', og Billie hevdet at de hadde en 'naturlig affinitet' da hun dukket opp på TFI Friday Show sommeren 2000, til tross for nervene hennes at han skulle håne henne for å være popstjerne.

Den daværende tenåringen så ham ikke igjen før i desember samme år da hun ble med ham på Virgin breakfast -showet, der han spøkte med at de skulle 'gifte seg og selge bildene til Hello.'

Da han spurte henne til julefesten sin, kunne hun ikke gå, men de byttet nummer og han spurte henne ut.

Første date

For sin første date tok den 34 år gamle mediemogulen tenåringen på en barcrawl, før han havnet på nattklubben Stringfellow i London.

Aldersgapet deres på 16 år var tilsynelatende et problem for programlederen, og Chris fortalte Billie at han 'ønsket' at hun var 'minst 26' under den heftige natten.

Chris & apos; romantisk gest

Det stoppet imidlertid ikke deres blomstrende romantikk, og dagen etter kom Chris til Billies hus med en Ferarri på 100 000 pund dekket av røde roser - til tross for at hun ikke kunne kjøre - og ba henne om å gifte seg med ham.

CHRIS EVANS OG BILLIE PIPER

Paret ble forelsket pladask

Skrev i 2006 om det øyeblikket Billie innrømmet at hun hadde blitt feid helt av føttene.

Han sa til henne: 'Jeg vet at du ikke bryr deg om noe av dette, og det gjør jeg heller ikke, men jeg måtte stoppe deg på sporet. Hvis du ikke vil ha det, selg det og gi det til veldedighet. Jeg synes du er fantastisk. Vil du gifte deg med meg?'

Chris Evans og Billie Piper

Chris kjøpte Billie en Ferrari på 100 000 pund etter sin første date

Hun avslørte: 'Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle gjøre. Hva er etiketten når den presenteres med en racerbil? Kom inn, antar jeg. Jeg gjorde nettopp det. Jeg ville at Chris skulle se meg i den. Jeg ville vise ham at jeg likte det. Og det jeg virkelig ønsket var å kysse ham. Jeg vinket ham og vi tok en rask pukk. Jeg sa: 'Takk.'

Richie -romantikk

Den britiske popstjernen Billie Piper og kjæresten Richie Neville fra popgruppen

Billie avsluttet sin to år lange romantikk med Richie Neville for den 34 år gamle programlederen (Bilde: Getty Images)

Billie hadde vært sammen med 5ive Richie Neville on-off i to år da hun møtte Chris. Etter parets andre date ringte hun ham og avsluttet romantikken før hun dro av sted med radio -DJ på juledag til Maderia.

Uadskillelig

Etter ferien hevdet Billie at 'popprinsessen' var forsvunnet, og hun dro aldri tilbake til leiligheten eller foreldrenes hjem. Hun gikk ut på musikkarrieren, skiltet seg fra manageren og falt ut med foreldrene over forholdet da de hevdet å 'vurdere' å selge en historie om den nye romantikken.

Billie Piper og Chris Evans avbildet i London rundt 2000.

Paret flyttet sammen umiddelbart (Bilde: James Curley/NEWSAMpix)

Dr Who -stjernen hevdet at starten på forholdet deres var en virvelvind av moro, og etter at hun tidligere hadde slitt med anoreksi, følte hun seg endelig lykkelig med Chris og begynte å nyte livet.

Ekteskap i Las Vegas

Billie Piper under hennes bryllup med Chris Evans i Las Vegas

Under bryllupet deres i Las Vegas (Bilde: NEWSAMpix)

Bare fem måneder etter deres første date, giftet Billie og Chris seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas i mai 2001. Bruden hadde flip -flops og en sarong, mens Chris var i skjorte og solbriller.

Etter å ha knyttet paret, brukte paret de neste 18 månedene på å reise verden rundt, før de slo seg ned på Chris & apos; Surrey hjem.

Sprekker vises

To år senere skjønt, og den gode tiden var på vei ut. Sangeren hadde gjenoppfunnet seg selv som skuespillerinne og hadde fått rollen som Dr Who's assistent Rose i den omdampede sci-fi-serien.

David Tennant og Billie Piper i Dr Who (bilde: BBC)

Billie spilte Rose i Dr Who

Paret skal ha 'skrikende rader' over Billies blomstrende skuespillerkarriere.

En desenchant Chris var angivelig ubehagelig med berømmelse og liv i søkelyset og splittelsen om hans 'mangel på støtte', sies å være en stor faktor i deres brudd.

Paret avsluttet endelig ekteskapet i 2004, da sangeren ble skuespiller og begynte å date studenten Amadu Sowe.

Vennesonen

Chris Evans og Billie Piper (Bilde: Getty Images)

Til tross for splittelsen forble de nære

Til tross for splittelsen insisterte Billie i 2005 på at Chris alltid ville være hennes beste venn.

Hun sa til Sunday People: 'Chris reddet meg fra mye og hjalp meg så mye med livet mitt.

'Han er så inspirerende og lys og strålende.'

melkebrettmannkort

Da Billie kom sammen med skuespilleren Laurence i 2006, tok det ikke lang tid før Chris møtte den nye mannen i livet hennes.

I følge MailOnline besøkte DJen sin tidligere kone og kjæresten hennes på hytta i West Sussex i juni 2007, før trioen likte en kveld ute.

Les mer:

Minnelig skilsmisse

Billie giftet seg med Laurence Fox i 2007

Billie giftet seg med Laurence Fox i 2007

Kvelden ut fant sted bare 48 timer før parets skilsmisse ble avgjort i Londons høyesterett.

Det tidligere paret ringte til og med hverandre den dagen det ble bekreftet for å sikre at det andre ikke var 'for opprørt'.

Les mer:

Nærmere enn noen gang

Til tross for bruddet holdt de seg tett, snakket i telefon hver dag ifølge MailOnline og møttes minst en gang i uken.

Chris prøver å trøste Billie

Chris prøver å trøste Billie (Bilde: XPOSURE)

I 2007 var det Chris hun snudde da hun var bekymret for den kommende scenedebuten. Paret ble avbildet utenfor en kaffebar, med en fortvilet Billie som holdt hodet i hendene mens Chris forsøkte å trøste henne.

Chris og kona Natasha Shishmanian var gjester i Billies bryllup

Chris og kona Natasha Shishmanian var gjester i Billies bryllup

Senere samme år var Chris og hans nye kone Natasha Shishmanian gjester ved bryllupet til nyttår på Billie og Laurence. De forble venner i mange år, og i 2013 ble Billie invitert til Chris & apos; 50 -årsjubileums frokostprogram for Radio Two og hadde med seg ektemannen.

Les mer:

Les mer:

Chris -faktoren?

Til tross for nærheten mellom BBC-programlederen og hans ekskone, så det ut til at han fortsatte med den nye mannen hennes.

I fjor sommer ble paret oppdaget å henge sammen uten skuespilleren i London.

Laurence Fox sett med Chris Evans

Laurence var sammen med Chris i London i 2015 (Bilde: Goff)

Da Billie og Chris skilte seg i 2006, sa hun: Jeg er glad jeg giftet meg med Chris og glad for at vi nå er sjelevenner uten å være kjærester.

'Det er det jeg vil ha fra Chris, det ultimate vennskapet.

Billie var der blant publikum da TV -verten gjenopplivet programmet TFI fredag ​​i fjor høst. Bare tiden vil vise om hun og Laurence forblir så nære.

Se Også: