Simon Cowells sønn Eric er det beste som noen gang har skjedd med ham, og babyen vil øke Cheryl også

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Simon Cowell viser sin myke side mens han leker med sønnen Eric



Han har vært pappa nå i tre år siden sønnen Eric ble født, og vennene hans krediterer farskap med å gjøre ham mykere, mer avslappet og lykkeligere.



superbowl 2019 dato uk

Og nå er Simon Cowell overbevist om at det å bli mamma også vil forandre livet til den tidligere X Factor -dommeren Cheryl.



Jeg har ikke ringt ennå, men jeg ville være en gudfar hvis jeg blir spurt, sier han med et latter.

Cheryl virker på et bra sted. Etter å ha gått gjennom det selv er det ganske nervepirrende, men dette kommer til å bli hennes lag. Fra folk jeg kjenner som har vært sammen med henne, er hun tilsynelatende ekstatisk, så jeg er glad på hennes vegne.

Cowell har ennå ikke møtt Cheryls sønn som hun fødte i slutten av forrige måned, og insisterer på at til tross for at de er nære venner med henne og babyens One Direction -far Liam Payne, er det mest sannsynlig at de møtes igjen i garderoben.



Hele tiden jeg har kjent Cheryl dro jeg aldri hjem til henne. Vi var venner, men ikke så vennlige. Hvis jeg får en invitasjon, ville jeg gå på besøk. Eller hun kan komme ned til showet med ham, og de kan få venner med Eric.

Jeg tror hun fortsetter å lage poster. Jeg har jobbet tett med henne de siste årene, og det er veldig vanskelig når du har problemer i ditt personlige liv og du må vises på TV hver uke - det er vanskelig. Men det jeg fant gjennom Eric var at det gir deg et så fantastisk perspektiv på ting, og det gjør deg lykkeligere og tingene som bekymret deg og nigglet deg tidligere, det er bare ikke noe problem lenger. Det er det rareste.



Vi har fortsatt et veldig godt forhold, og vi vil sannsynligvis ende opp med å jobbe sammen igjen snart.

Liam Payne og Cheryl (Bilde: GC Images)

Jeg har en eller to ideer i tankene. Det er akkurat når jeg får sjansen til å snakke skikkelig med henne. Jeg mener tydeligvis at denne babyen kommer til å bli prioriteringen i livet hennes nå, men når hun er avgjort, kommer hun til å ønske å jobbe igjen, og jeg liker å jobbe med Cheryl.

Dommer Amanda Holden fra Britain's Got Talent kalte tidligere Mr Nasty som hyggelig tidligere denne uken, og det er rimelig å si at 57 år gamle Cowell er en forandret mann i disse dager.

Det er ingen tvil om at han fremdeles er drevet og vil at TV -programmene hans skal fungere og at musikkstjernene hans skal ha store hits. Men han er sjelden engstelig eller sint som han var tidligere i karrieren, og kolleger sier også at han nå møter og tar opp i tide, noe som hadde vært uhørt før Eric ble født og han slo seg ned med partner Lauren Silverman.

Han er til og med åpen for ideen om det andre barnet, og til tross for at de ikke først hadde full kontakt med Eric, har paret siden blitt ekstremt nære.

Du kommer igjennom det første året, og plutselig innser du at du kan snakke med dem, og de har tatt på deg din oppførsel og alt annet. Det er utrolig. Han er helt utrolig og så morsom. Det er det beste som har hendt meg.

Jeg tror han faktisk har fått sjarmen min. Jeg spurte ham her om dagen hvor mange kjærester han har, og jeg tror han har fem for tiden, så han har det bra.

Vil jeg ha flere babyer? Jeg tar ikke den beslutningen, ettersom du vet at disse tingene skjer.

Men til tross for hans avslappede holdning, er det noen ting Simon fortsatt mener alvorlig.

Liam Payne med sønnen

I en nylig rettssak ble Darren February funnet skyldig i innbrudd i Cowells hus i West London i desember 2015. En uttalelse som ble lest opp i retten på vegne av Cowell forklarte at han var veldig bekymret over hendelsen.

Både Cowells X Factor, så vel som andre show har også nylig måttet takle publikum som invaderte scenen, noe som også kan sette folk i fare.

Blodig, det er en bekymring. 100 prosent, sier Simon. Jeg kan le av at folk kastet egg på meg for noen år siden. Men det skjedde med Honey G, og det skjer igjen som om det er i sakte film. Hvem er disse folkene? Hva gjør de?

Dessverre er det et tegn på tiden. Du må bare være mer og mer forsiktig.

Det er ikke bare meg selv jeg er bekymret for, det er deltakerne og publikummere. I enhver offentlig situasjon må du være forsiktig.

Når han går på beskyttelsen til sin egen familie og innbruddet, legger han til: Ja, du må øke sikkerheten. Jeg mener de tingene som har skjedd hjemme hos meg, enten du ble innbrudd eller om jeg hadde en jente som prøvde å knuse vinduet ditt på badet, du kan ikke finne på det.

Samtidig vil du ikke leve som om du blir en eneboer, så jeg tror det bare er mer fornuftig med det, og noen av tingene du tror ikke kunne skje, kan skje.

Cowell snakker fra sitt andre hjem i Los Angeles, og har vært i USA og jobbet med en ny serie America's Got Talent.

David Walliams, Alesha Dixon, Simon Cowell og Amanda Holden (Bilde: ITV)

I helgen i Storbritannia kommer Britain's Got Talent tilbake til ITV med sine rare og fantastiske auditions og handlinger, hvorav noen ikke ville se malplasserte ut på en brygge eller i et sirkus.

Hunder som driver med yoga, en 8 år gammel stand up-komiker som håner dommerne og koret The Missing People laget av familier som søker etter sine nærmeste, er blant auditionantene denne gangen.

Cowell er overbevist om det nåværende klimaet, med terrorangrep, Brexit og Donald Trump ved makten, er litt lettelse på TV like viktig som noen gang.

Jeg tror at når du lager forestillinger, enten det er i England eller Amerika, er det faktisk et morsomt show å være på fordi du kan stenge tankene dine for alt dette som skjer og det er et fint sted å være, så jeg synes timingen på disse showene, føles det som den perfekte timingen akkurat nå.

Egentlig er det morsomme med det du skjønner når du lager disse showene fordi du har folk som kommer fra hele verden med forskjellige bakgrunner, og du har alle en felles ting de ønsker å lykkes, du vil at de skal lykkes og det er så enkelt, og alle får det bra, og kanskje hele denne verden burde være som Got Talent.

Til tross for at han var i Los Angeles nå og det meste av begynnelsen av 2017, insisterer Cowell på at det ikke er noen risiko for at vi mister ham til Amerika for godt.

Jeg savner England når jeg er i Amerika. Jeg er heldig som kan takke gud for at jeg fortsatt jobber i Amerika. Det er fortsatt en sus. Hver gang jeg går til studioene og de åpner sikkerhetsportene, og jeg får lov til å komme inn, klemmer jeg meg selv og tenker at jeg fortsatt er tillatt. Jeg føler det fortsatt slik. Det er virkelig veldig spesielt. Men når du er nesten ferdig kan jeg ikke vente med å komme tilbake til Storbritannia fordi du savner vennene dine og savner familien din.

Jeg savner fish and chips, paier, bakte bønner på toast, det smaker annerledes i England enn det gjør i Amerika. Lauren sa nettopp til meg ‘regn’, og jeg savner faktisk regnet. Det høres gal ut, men jeg gjør det. Når du er i LA hver dag og det er sol, og når det regner, er det som 'gud jeg elsker det'. Jeg kunne aldri se meg selv her i LA på heltid.

* Britain's Got Talent kommer tilbake til ITV lørdag kveld (15. april) klokken 20.00.

Se Også: