Metallica -trommeslager Lars Ulrich snakker drink, narkotika og rock and roll foran Glastonbury -settet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lars Ulrich

Lars Ulrich(Bilde: Getty)



Metallica -trommeslager Lars Ulrich ligger begravet i det dypeste Sør -London med øvelser for bandets overskrift på Glastonbury i kveld.



Kanskje enda viktigere er at han også vurderer hvilken alkoholholdig drikke han først vil gå ned etter at han går av det hellige pyramidescenen.



Det er ikke overraskende at han ser frem til et glass med sterke ting - kunngjøringen om at heavy metal -veteraner Metallica skulle overskriften Somersets tradisjonelle indiefestival har ikke gått bra.

Jeg hadde hørt noe ... ler Lars, med en heftig dose sarkasme.

Det som overrasker meg er Lars & apos; valg av drikke. Ikke at jeg antar at alle metallere drikker blod av flaggermus, men ...



Et glass champagne, det er sannsynligvis det jeg kommer til å ha, sier Lars. Før konserten vil vi være som et idrettslag på baksiden som trener alt. Vi skal ikke skyte Tequilas. Men etterpå, ja, jeg skal ta en drink. Champagne - kanskje tequila, vodka. Jeg liker klare drikker, jeg bruker egentlig ikke øl.

Ikke engang vestlandssider? Nei, sier Lars.



Metallica brøler ned

Metallica brøler ned

Fra mannen som bandets debutstudioalbum fra 1983 hadde tittelen Kill & Emos All, som snakket om groupies, fans som tryglet ham om å sove med kjærestene sine og en kokainvane, var en fløyte bobler det siste jeg var venter. Som var det som kommer neste.

Jeg kommer til å ha en bakrus på søndag, men vi skal fortsette og slappe av. Jeg vil se The Horrors, The Black Keys - og Dolly Parton. Jeg er en stor fan. Vi bøyer oss alle for alteret til Dolly, sier han.

Lars er ikke umiddelbart det du ville forvente av en hardrock -trommeslager, men så, som han minner meg på, er han nå 50 - eller noe sånt.

Hjemme hjemme, like nord for San Francisco, fokuserer livet hans veldig på hans fantastiske modell forlovede Jessica Miller, 29, og hans barn Miles, 15, Layne, 12 og Bryce, syv-sistnevnte fra hans langvarige forhold til skuespillerinne Connie Nielsen og de to eldre fra hans andre ekteskap, med Skylar Satenstein. Hans første ekteskap var med den britiske kvinnen Debbie Jones på slutten av 80 -tallet.

Jeg bor i bilen min - jeg setter på taxi -lyset for å kjøre barna rundt, innrømmer han. Jeg har tre barn på tre skoler med tre sett med venner. Den klokken 15.00-18.00 med spilldatoer og å ta dem med på aktiviteter-det er gal. Jeg er oppe klokken 6.30, spiser frokost, matbokser, skoleløpet.

Og rock and roll? Jeg kommer til studioet 8.30 og blir der til slutten av skolen. Det er mulig å spille rock and roll klokken 8.30, humrer han.

Det er et ganske sunt liv thrash metaller lever nå. Når jeg spør om han har en skyldig nytelse - bar Dolly selvfølgelig - sier han: Jeg lever og puster hummus.

Lars Ulrich, Kirk Hammett, James Hetfield og Robert Trujillo fra Metallica

Lars Ulrich, Kirk Hammett, James Hetfield og Robert Trujillo fra Metallica (Bilde: GETTY)

535 engel nummer betydning

Han løper på tredemøllen hver morgen i 30 minutter og legger til: Vi pleier å spise mye kylling, kalkun, fisk og salat-jeg har noen arvelige kolesterolproblemer, så jeg spiser ikke kjøtt fra firbeinte dyr.

Alkohol er nå noe som er forbundet med slutten av dagen, når alt arbeidet er gjort. Hvis jeg har noe å drikke hjemme, er det kanskje bare en gang hver uke eller to, og det er alltid etter at barna har sovet - jeg liker ikke å drikke rundt dem.

Han sluttet med kokainvanen for ti år siden - og bisarre, krediterer gode kompis Noel Gallagher for det.

Han husket: I de første dagene ville jeg alltid bli full raskere enn de andre gutta. Jeg innså at hvis det var litt kokain involvert, kunne jeg holde på lenger, i stedet for å havne med forsiden ned i hjørnet ble det tre timer før festen tok slutt. Jeg elsket de sosiale elementene i kokain. Jeg elsket faren ved det.

For omtrent 10 år siden leste jeg et intervju med Noel Gallagher, der han sa: 'Jeg sluttet nettopp med kokain.' Jeg syntes det var veldig kult: det føltes så friskt, så ærlig, så rent - jeg elsker den siden av ham. Jeg har aldri hatt en avhengighetsskapende personlighet, så jeg våknet en dag og sa: 'nok.'

Men Lars ønsker ikke å komme for helligere enn nå. Han har tross alt et image å opprettholde.

Vi har ikke blitt til prester, sier han og ønsket å sette vinylen rett. Vi kan fortsatt rocke og rulle med de beste av dem. Det er bare mer selektivt i disse dager.

Og lørdag kveld, på Glastonbury, kommer til å bli et av disse valgene.

Vi kommer ikke til å gjøre noe godt, ta del i shenanigans, sier han og høres overraskende sauaktig ut for Lars Ulrich.

Selv om han ikke svarer når jeg spør om Noel Gallagher kan være ansvarlig for å vise ham en god tid, ler han: Hvem vet hva som vil skje?

Metallica spiller klubbshow i London

Metallica

Men til syvende og sist høres det ut som om festivalen blir en familieforhold. Jessica - som foretrekker Massive Attack fremfor Metallica - og hans eldste sønn, som også elsker metal (Lars har utestengt One Direction og oppdratt barna sine på Black Sabbath og ACDC) vil følge ham, og Michael Eavis har tilbudt å gi dem en omvisning i gården.

Lars insisterer på at han og bandet ikke er nervøse for å spille på en konsert med så mange tvilere i mengden.

Kom med det, sier han. La oss ha det gøy. Tretti år inn i denne virksomheten er det godt at vi fremdeles kan fremkalle svar av noe slag.

saudi prins man utd

Kanskje det er fordi jeg er dansk, og alle dansker har litt plagsomhet i seg. Jeg står bare midt i det, og alle andre avvikler seg om det.

Jeg forstår arven etter Glastonbury og jeg respekterer det, men jeg går bare tilbake.

Det er ikke bare arten til Metallicas musikk som har forårsaket et tilbakeslag. Det er opprettet en begjæring for å stoppe dem å spille etter at det ble avslørt at frontmann James Hetfield, en ivrig bjørnejeger og medlem av America's National Rifle Association, skal fortelle en serie kalt The Hunt on the History Channel, som fokuserer på drapet på Kodiak brunbjørner i Alaska.

Lars jakter ikke - men han nekter å bøye seg for presset for å fordømme James. Og til tross for at fans innrømmet en gang et grishode mot bandet mens de spilte - hvorfor, han vet ikke - han er ikke bekymret for hva demonstranter kan kaste mot dem.

retro man utd skjorter

Det kjøres i James & apos; familie i generasjoner, det er ting han vokste opp med. Det er en tradisjonell ting som ligger hans hjerte nær, og jeg respekterer det. Jeg gir ham plass til å gjøre tingene sine. Vi gir hverandre plass.

Hvis Lars høres ut som om han nettopp har gått av en psykolog, er det fordi han gjorde det - om enn for et tiår siden.

På den tiden gikk bandet - grunnleggerne Hetfield og Ulrich, mangeårig hovedgitarist Kirk Hammett og bassist Robert Trujillo, som begynte i bandet i 2003 - gjennom en steinete tid (ordspill ikke ment) og hyret en gruppeterapeut for å hjelpe dem med å ordne opp, som samt fikse opp forskjeller med den tidligere hovedgitaristen Dave Mustaine, som ble sparket tidlig på grunn av sine problemer med alkohol og voldelig oppførsel.

Hele virksomheten ble filmet i en & apos; vorter og alt & apos; dokumentar, Noen slags monster.

Kjendiser på Glastonbury Glastonbury Se galleri

Men nå sier Lars at forholdet er bedre enn noensinne.

Vi henger ikke hele tiden, men når vi drar på tur nyter vi middag, normale ting.

Det er en balanse mellom oss. Alle gjør sine ting, og vi kjenner hverandres grenser og hvor langt vi kan presse hverandre.

I stedet for å kjempe går vi med personen som er mest lidenskapelig. Vi går på kompromiss.

Det høres ut som om han snakker om et kjærlighetsforhold - og det må det på en måte være.

Metallica ble dannet i LA i 1981 etter at Hetfield svarte på en annonse 17 år gamle Lars la inn en lokalavis på jakt etter andre metalmusikere å jamme med. Han kom til USA et år tidligere fra hjemlandet Danmark med familien.

I begynnelsen av 1982 spilte Metallica inn sin første originale sang Hit the Lights. Året etter spilte de inn sitt debutalbum, Mustaine ble sparket ut og Hammett ble med.

Nå, over 120 millioner plater solgt over hele verden senere, spiller de endelig den eneste festivalen som alltid har unnviket dem. Det er riktig tidspunkt fordi det er da vi ble spurt, sier Lars raskt og børster spørsmål om hans rapporterte gjentatte forespørsler til Eavis om å la Metallica spille.

Han insisterer på at han ikke har designet et sett spesielt for Glasto -mengden - men han vil røpe at han har valgt klassikere som vil fungere godt på en festival.

Han nyter tydelig alt - både det positive og det negative. Og når Glastonbury er ferdig? Før bandet låser seg unna for å jobbe med det nye albumet, vil det fortsette med den andre store britiske tradisjonen - Wimbledon.

Få vet, men Lars var en gang nesten en tennisstjerne.

Faren Torben Ulrich var proff, det samme var bestefaren, og Lars viste løfte til bestemoren ga ham et trommesett klokken 12 og familien flyttet til USA.

Jeg var den første i familien som f *** alt sammen, sier han. Disiplinen var ikke for meg.

Fansen var enige om at det var bra at han bestemte seg for å lage en racket i stedet. Men vil Glastonbury?

Se Også: