Den saudiske prinsen Bin Salman fornyer overtakelsesinteressen til Man Utd etter U-turn i Newcastle

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den saudiske prinsen Mohammed bin Salman har angivelig utført en U-turn over Newcastle da han i stedet ser på en overtakelse fra Manchester United.



Bin Salman ble knyttet til en overtakelse av Red Devils i fjor via Saudi Arabias offentlige investeringsfond, hans viktigste investeringsverktøy.



Men detaljer om forhandlinger med Premier League -rivalene Newcastle United ble lekket forrige måned med den britiske finansmannen Amanda Staveley som leder et konsortium som er sterkt støttet av Bin Salman.



Sunday NEWSAM avslørte eksklusivt tidligere denne måneden at den saudiske kronprinsen fremdeles ikke hadde gitt opp interessen for United.

Og Shields Gazette hevder nå at han har avkjølt interessen for Newcastle og kan nå rette oppmerksomheten mot de røde djevlene, og betrakter dem som 'en Premier League -juvel i kronen, i stedet for nedrykkskonkurrenter'.

Saudi -Arabias kronprins Mohammed bin Salman er fortsatt opptatt av Man Utd (Bilde: REUTERS)



De så på en overtakelse på 345 millioner pund av Magpies, men sies å ha avkjølt interessen etter at de ble forlatt sint detaljer ble lekket, med involvering av Staveley også et problem for både den foreslåtte kjøperen og selgeren.

Et trekk for å prøve å kjøpe Manchester United fra Glazer -familien kan nå være på radaren deres, selv om klubben er verdsatt til et stort nivå på rundt 3 milliarder pund.



Prins Mohammeds økonomiske reformplaner for Saudi-Arabia har hatt et stort fokus på sport og underholdning, inkludert å ta Anthony Joshua sin omkamp med Andy Ruiz Jr til landet i fjor i en pengespinnende kamp.

Glazer -familien var motvillige til å selge klubben for 18 måneder siden (Bilde: Getty Images)

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Han var forberedt på å betale rundt 3,5 milliarder pund for United for 18 måneder siden, bare for at Glazers skulle insistere på at de ikke var åpne for tilbud.

Men de siste finansielle tallene viste den svimlende påvirkningen som ingen Champions League -fotball har hatt på klubben, med inntekter fra kringkastingen på 39 millioner pund og inntektene på kampdagen med 15%.

Netto gjeld har også steget med 73,6 millioner pund i løpet av regnskapsåret, med prins Mohammed i håp om at de kan få en forandring i sinnet når han vurderer et lukrativt overtakelsestilbud.

Se Også: