Millioner av Dailymotion-kontodetaljer 'stjålet' ettersom videonettstedet blir utsatt for et ødeleggende hack

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Videodelingssiden Dailymotion har blitt rammet av en forstyrrende cyberangrep som har etterlatt over 80 millioner kontoer kompromittert.



Hacket skjedde tilbake i oktober, og nettstedet anbefaler brukere å endre passordene sine. Imidlertid, i en blogginnlegg som kunngjør angrepet , står det at ingen personopplysninger har blitt kompromittert.



jessie j channing tatum

'Det har kommet til vår oppmerksomhet at en potensiell sikkerhetsrisiko, som kommer utenfor Dailymotion, kan ha omfattet passordene for et visst antall kontoer,' kunngjorde nettstedet.



«Hacket ser ut til å være begrenset, og ingen personopplysninger har vært inkludert. Kontosikkerheten din er ekstremt viktig for oss, og for å være på den sikre siden anbefaler vi på det sterkeste alle våre partnere og brukere å tilbakestille passordene sine.'

Hacker

(Bilde: Getty)

Dailymotion, som er basert i Paris, er for tiden det 113. mest populære nettstedet i verden. Den ble lansert i 2005 og blir sett på som en av hovedrivalene til YouTube.



113 engel nummer betydning

Dette angrepet er det siste i en rekke hacks som har blitt vanlig i 2016.

'Hvor mange flere store brukernavn- og passordtyverier må til før industrien setter seg opp og erkjenner at dette er en fundamentalt usikker sikkerhetsmetode?' sa Richard Parrism, administrerende direktør i cybersikkerhetsselskapet Intercede.



(Bilde: Getty)

'Dessverre for forbrukerne som er berørt av Dailymotion-hacket, er det ikke bare deres Dailymotion-kontoer som er i fare,' sa han til NEWSAM i en e-postmelding.

sex på første date

«Uten tvil vil det være en rekke kunder som har resirkulert passordene sine på en rekke nettsteder – og hvem kan klandre dem? Når du har 30 nettidentiteter, er det urealistisk å forvente at forbrukere skal lage, og huske, 30 forskjellige – men kompliserte – passord. Det er vanskelig nok å huske 30 enkle passord.

«Ansvaret ligger i stedet på bedrifter for å avvise passordautentisering og ta i bruk sikre alternativer. De er tilgjengelige, de er enkle å implementere og de tilbyr mye høyere sikkerhetsnivåer.'

meningsmåling laster

Hvor ofte endrer du passord?

0+ STEMMER SÅ LANGT

Hver månedHver sjette månedHvert årJeg endrer aldri passordene minedatatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: