Michael Jacksons hemmelige skallethet etter fryktelige forbrenninger under stunt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Jackson levde i hemmelighet med skallethet - og hadde dekket det over i årevis med parykker og smarte frisørtips, det dukket opp.



Og det har blitt spekulert i at årsaken til skalletheten hans var de fryktelige forbrenningene i andre og tredje grad han fikk under filmingen for en Pepsi cola-annonse.



stephen vest fred vest

Etter hans sjokkdød fant en dødsmedarbeider Jackson hodet på Jackson var sparsomt og koblet til en parykk, som han hadde brukt i årevis for å dekke over skallet.



Michael Jackson hadde parykker resten av livet, etter å ha fått fryktelige brannskader i 1984 (Bilde: AFP/Getty Images)

Jackson satt igjen med en skallet flekk etter at håret hans tok fyr under en Pepsi -annonsefilm (Bilde: Pepsi / Splash News)

I løpet av årene som et vidunderbarn i Jackson 5 rocket Michael en full afro med stolthet.



Men da han kom for å filme for Pepsi -kampanjen i 1984, endte Jackson - som hadde blitt betalt 5 millioner pund for å samarbeide med merket - med å bli strukket ut av studioet og ført til et sykehus for å behandle hans kvalmende brannskader.

Under innspillingen hadde Jackson gjort fem bilder av det samme bildet: dukket opp på toppen av en kort trapp og danset ned dem mens fyrverkeri ble sluppet rundt ham.



Men et teknisk problem under det sjette opptaket så at pyroteknikken eksploderte - med gnister som landet i Jacksons tungt gelerte hår og antente det.

I noen sekunder fortsatte Michael å danse ned trappene - før han plutselig løp i frykt utenfor scenen etterfulgt av scenemenn som desperat prøvde å slukke sine flammende låser.

En eksplosjon av fyrverkeriet på Pepsi -produksjonssettet tente Jacksons hår (Bilde: Pepsi / Splash News)

Paramedikere ble tilkalt og Jackson ble festet til en båre og brakt til Brotman Memorial Hospital for å behandle alvorlige brannskader i ansiktet, hodebunnen og kroppen, mens de som ble igjen på settet ble bedt om å forlate studioet.

Komiker Kathy Griffin, som tilfeldigvis jobbet som en ekstra person den dagen, fortalte senere Hollywood Reporter hva som hadde skjedd.

'Det siste en produksjon ville gjøre etter en ulykke som denne, ville være å kunngjøre for hundrevis, om ikke tusenvis, av statister som:' Det har vært en fryktelig ulykke. Alle drar hjem! & Apos; ' hun skrev.

«Jeg husker bare at vi alle ble plutselig unnskyldt for dagen. Da jeg hadde drevet foreldrene mine & apos; Toyota Corolla tilbake til leiligheten vår i Santa Monica, det var alle nyheter.

michael schumacher ute av koma

Skrekkslagne scenemenn skyndte seg for å slukke flammene (Bilde: Pepsi / Splash News)

Jackson skrev i sitt Moon Dance -memoar noen år senere, og sa at annonsens direktør Bob Giraldi ikke hadde vært glad for at stjernen var så langt ned trappene da eksplosjonen gikk.

Jacksons venn og sikkerhetsvakt Mike Brando sa på en pressekonferanse: 'Eksplosjonen var mye større [enn tidligere tar]. Eksplosjonen ble satt i gang tidligere enn noen gang før. [Jackson] fortalte meg i går at han ble regissert av Bob Giraldi i den siste oppgaven om å bli ved siden av fyrverkeriet til etter eksplosjonen. '

Pepsi betalte Jackson et oppgjør på 1,5 millioner dollar, som Thriller -sangeren donerte til et medisinsk senter i California. Pengene ble brukt til å sette opp en brannskadeklinikk oppkalt etter Jackson.

Jackson ble kjørt til sykehus med alvorlige brannskader i hodebunnen, ansiktet og kroppen (Bilde: Pepsi / Splash News)

Det har blitt spekulert i at plagene Jackson befant seg i etter at hendelsen satte i gang den reseptbelagte smertestillende avhengigheten som til slutt drepte ham, i tillegg til hans konstante plastikkoperasjoner.

Ifølge Telegraf , ga makeupartisten Karen Faye vitnesbyrd i sin urettmessige dødssak om at Jackson pådro seg ødeleggende migrene i kjølvannet av ulykken, som han krevde sterke smertestillende medisiner for.

'Jeg har aldri sett noe slikt i mitt liv,' sa hun. 'Dette var noen jeg kjente, og han brant.'

Jackson led av migrene og smerter i mange år etter hendelsen, og ble tvunget til å bruke parykker resten av livet (Bilde: WireImage)

den tryllende sanne historien

Siden den skjebnesvangre dagen ble Jackson tvunget til å bruke parykker da håret aldri vokste tilbake over arrvevet.

For resten av livet hadde han på seg falske hårstykker og ble kjent for sine skulderlange, svarte, rette lokker - langt fra hans Afro -image i hans tidligere berømmelsesår.

Les mer

Michael Jacksons forlater Neverland -dokumentar
Hvordan se Hvem er Wade Robson? Første trailer Sykt & apos; barnebryllup & apos;

Se Også: