Dina Asher-Smith insisterer på å skilles fra kjæresten Zharnel Hughes vil ikke avspore Commonwealth Games medaljebud

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Asher-Smith byr på Commonwealth Games-herlighet(Bilde: Getty Images AsiaPac)



Dina Asher-Smith insisterer på at hennes splittelse fra sprinterkjæresten Zharnel Hughes ikke vil avspore medaljeutfordringen i Commonwealth Games.



Storbritannias europamester er blant favorittene på 200 meter gull når lekene starter her neste uke.



22 -åringen tok fjerde plass i fjor sommerens verdensmesterskap - og vant et stafett sølv - til tross for at hun brakk foten bare seks måneder før.

Etter å ha gjenvunnet full kondisjon og savnet forrige måneds World Indoors i Birmingham for å fokusere på Gold Coast -ære, sier hun at hun er på et lykkelig sted - til tross for at hun slo opp med Hughes, en treningspartner for Usain Bolt til verdensrekordholderens pensjonisttilværelse.

Asher-Smith i aksjon forrige måned i Brisbane (Bilde: Getty Images AsiaPac)



Vi har det bra, vi er fortsatt venner, sa hun. Jeg vil ikke gå inn på detaljene fordi det er personlig liv, men vi er kule, helt fine.

Jeg er ikke en kjendis, så jeg trodde ikke det var så veldig mye å stå i avisene. Det er morsomt at folk bryr seg om jeg har en kjæreste. Jeg kan ikke vente med å fortelle ham det.



Asher -Smith er en del av et team på 600 idrettsutøvere og ansatte - den største noensinne som har representert England i et utenlands sportsarrangement.

I Glasgow for fire år siden toppet Poms medaljebordet for første gang siden 1986, så ikke overraskende er vertsnasjonen ute etter hevn.

OL -mesterne Adam Peaty (svømming), Max Whitlock (gymnastikk), Alistair Brownlee (triathlon) og Philip Hindes (sykling) leder an i et lag som vil konkurrere i 18 idretter, inkludert 38 para -medaljearrangementer.

Hughes og Smith har skilt seg (Bilde: Getty Images AsiaPac)

Men Team England-president Denise Lewis plukket ut Asher-Smith for spesiell omtale og sa: Vi får muligheten til å ha en sunn Dina på toppen av spillet i de individuelle sprintene.

Kent -flyeren debuterer i Commonwealth Games og er ikke bare barmhjertig fri for skader, men også endelig fri for studier.

Forhåpentligvis blir det ikke det beste av meg fordi jeg fortsatt har to OL -sykluser å gå, sa hun. Men forhåpentligvis blir det et veldig stort år for meg.

Foten min er ikke lenger ødelagt, så jeg løper ikke for å komme i form denne gangen. Jeg er ikke avslappet om konkurranse fordi jeg må ta med et A -spill eller et pluss. Men jeg føler meg veldig avslappet og glad.

Jeg har aldri vært i denne delen av verden, og det er ikke så mange feil som jeg hadde forventet - så det er et veldig godt tegn!

Se Også: