Hvor vanntett er Galaxy S7? Vi satte Samsungs nye smarttelefon på prøve

Samsung Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsungs Galaxy S7 og S7 smarttelefoner ble solgt i dag, med et nytt design, forbedrede spesifikasjoner og en etterlengtet funksjon - vannbestandighet.



Enheten har en klassifisering kjent som IP68, noe som betyr at den kan senkes i vann til en dybde på omtrent 1,5 m i 30 minutter.



Så den vil overleve en dukkert i vasken eller ned i toalettet, og den vil ikke gå i stykker hvis du heller en drink over den, men du vil sannsynligvis ikke ta den med å svømme.



I motsetning til Galaxy S5, som ble lansert i 2014, er det ingen stygge gummihett over ladeportene. Samsung har gjort vannmotstand integrert i telefonens design, og alle portene er forseglet internt.

honning g 100 varmere

Les mer: Samsung Galaxy S7 anmeldelse

Denne funksjonen kan være en redning for de mer klønete blant oss - som kan ha tilbrakt mer enn en ettermiddag med telefonen i en skål med ris, og prøvde å tørke den ut etter et uheldig uhell på badet.



Vi forstår imidlertid at du kan være motvillig til å risikere å dunke din egen gadget på £ 569 i en bøtte med vann - så vi har gjort det for deg.

I videoen ovenfor utfører vi fire svært vitenskapelige tester for å se hvor vanntett Galaxy S7 egentlig er.



england tsjekkia tv

Les mer: Samsung Galaxy S7 -priser avslørt - alle tariffer forklart når ny smarttelefon kommer på hyllene i Storbritannia

Se Også: