Laila Rouass avviste nesten den ville Ronnie O'Sullivan ettersom han ikke var 'stefedemateriale'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hun kom til berømmelse i Footballers ’Wives, dramaet på noughties hvis historielinjer var så latterlige at det ble en kulthit.



Laila Rouass spilte glamorøse biseksuelle Amber Gates, hvis baby ble byttet ved fødselen av en jordmor som hadde blitt bestukket av rivalen hennes, fant ut at ektemannen Conrad hadde lurt på henne etter å ha funnet bokstaven T klø på rumpa hans og forfalsket hennes eget kidnapping til kom tilbake med ham.



Men skuespilleren mener at showet hun spilte i i to år, i stedet for å være morsomt fjernt, faktisk var forut for sin tid.



Laila, som ble med i showet i 2004, sier: Noen sa at det var skandaløst, men når du nå leser hva fotballspillere har drevet med, skjønner du at vi var tamme. Katten min slåss? Se på Rebecca Vardy og Coleen Rooney!

jenson button kjæreste splittet

Serien var kjent for sine rasende sexscener, men Laila hadde insistert på en nakenhetsklausul i kontrakten hennes.

Laila Rouass

Laila husket tiden sin på kultprogrammet (Bilde: Roland Leon/)



Hun sier: Jeg hadde ikke tenkt å vise meg ned, men jeg hadde fortsatt mange pinlige scener. En gang tok jeg frem denne massive dildoen og sa til mannen min: 'Du har vært en skikkelig slem gutt ...'

Suksess i serien, fulgt av å komme på fjerdeplass på Strictly Come Dancing sammen med Anton Du Beke i 2009, førte til at Laila landet sin største del ennå, som den frekke registratoren Sahira Shah i Holby City.



Igjen ble hun raskt fansenes favoritt, men bare et år senere, i 2012, forsvant Laila fra skjermene våre.

Hun hadde slitt med å sjonglere med kravene til å opptre i det dramatiske sykehusdramaet med å være alenemor for sin fire år gamle datter Inez.

Fotballspillere & apos; Hustruer

Fotballspillere & apos; Hustruer var en kultklassiker på Noughties (Bilde: ITV)

Laila, 49, kom tilbake til BBC-dramaet tidligere denne måneden og krediterer hennes comeback delvis til en mann som hun først tvilte på ville være step-dad-materiale-snookerlegenden Ronnie O’Sullivan.

Hun møtte den seks ganger verdensmesteren i 2012 etter å ha sett huset hans i Essex på en eiendomsmeglers visning.

Laila innrømmer å ha samlet to familier har ikke vært lett.

Mens Ronnie, 45, er stefar til datteren Inez, nå 13, har han tre egne barn, Taylor-Ann, 24, Lily, 14 og Ronnie, 13.

Laila sier: Det er løgn hvis folk forteller deg at blandede familier er enkle. Han har slitt med det, jeg har slitt med det og Inez har slitt med det. Det krever hardt arbeid, og du må være ærlig med deg selv og hverandre.

Laila Rouass i Holby City

Laila fikk en rolle i Holby City (Bilde: BBC)

Det er det vi har måttet gjøre de siste ni årene. Vi har måttet jobbe med ting, og nå er det mye jevnere.

Til å begynne med tenkte jeg: ‘Denne fyren er ikke stefar-materiale.’ Han er en fantastisk pappa for barna sine, men han slet med sitt eget forhold til familien. Jeg syntes han hadde for mye på tallerkenen, men nå har han og Inez fått det beste forholdet.

Og hun sier Ronnie ikke er noe som ligner hans helvete-rykende rykte.

Han kommer hjem, tar en kopp te, setter på TV -en, ser på nyhetene og sovner på sofaen. Det er like glamorøst som livet vårt er!

Hennes sjokkretur som Sahira har begeistret fans av BBC -dramaet Holby.

carly rae jepsen lekket bilder
Laila Rouass og Ronnie O & apos; Sullivan

Laila og Ronnie leder en blandet familie (Bilde: Getty)

Holbys rollebesetning mangfold var en stor faktor i hennes retur. Hun forklarer: En ting jeg elsker er at Sahiras etnisitet aldri blir nevnt, selv om jeg ikke er sikker på hva det er.

Laila ble født av en indisk mor og en marokkansk far, og møtte daglig rasemisbruk som barn som vokste i Stepney i Londons East End.

Jeg ble p *** kastet på meg hver eneste dag, avslører hun.

For bare et par måneder siden skar en fyr meg opp i bilen sin og ropte: 'F *** off, du f ***** g P ***.'

Det er forferdelig. Hvis du forteller folk at de ikke tror det skjer så ofte.

I 2017 ble Laila, sammen med datteren Inez, fanget i terrorangrepet i Barcelona der 13 mennesker ble drept og minst 130 skadet.

Den forstenede skuespilleren, som var på en restaurant, gjemte datteren i en fryser og skrev deretter en lapp der hun sa hvor hun var, i tilfelle Laila selv da ble drept.

Coleen Rooney

Kone i virkeligheten fotballspiller Coleen Rooney (Bilde: Getty)

Det var skremmende, husker Laila.

Plutselig hørte jeg skudd og folk som skrek og ropte.

Laila følte fortsatt effekten av angrepet et år etterpå. Hvis jeg gikk inn på en restaurant måtte jeg sitte ved en avkjørsel, og jeg ville bekymre meg for høye lyder eller noe utenom det vanlige, sier hun.

Jeg husker at jeg tok Inez på kino.

Det var en barnefilm og det var en fyr bak oss. Jeg tenkte: ‘Hvorfor skulle en 18-åring se på en tegneserie alene?’ Jeg sa til Inez: ‘Vi drar’.

Utrolig nok var det andre gang Laila ble fanget opp i et terrorangrep. I 1993, da hun var 21, var hun i Camden i det nordvestlige London da IRA satte i gang en bombe og skadet 18 mennesker.

Rebekah Vardy

Rebekah Vardy (Bilde: Getty)

caroline flack andrew brady

Hun sier: Jeg forlot lillesøsteren og tanten min på McDonald's og gikk for å shoppe, og plutselig var det pandemonium. Hun fant ly for mengden som stampet bort fra eksplosjonen i en alkove i en banks vegg, og forklarte: Jeg dyttet søsteren min inn der og sto med ryggen til alle, ellers hadde vi blitt tråkket.

Siden hun er en som har kjempet hardt for å finne sin egen følelse av fred, har hun også nettopp opprettet sin egen trivselsplattform -
@wholeandthensomeuk - etter å ha studert et velvære- og lykkekurs ved America's Yale University, basert i Connecticut.

Hun sier: Jeg satte den opp fordi jeg følte at jeg jaget min egen hale. Det handler om å bygge din lykke fra et vitenskapelig perspektiv.

Jeg har holdt foredrag om filosofer, og jeg vil til slutt starte seminarer og workshops. Jeg vil gjerne gi folk verktøyene til å finne lykke, fred og selvmedfølelse selv.

*Holby City sendes på tirsdager kl. 19:50 på BBC One.

Se Også: