Jenson Button og Jessica Michibata 'bodde aldri sammen', da paret ble delt etter mindre enn et års ekteskap

Kjendisnyheter

Jenson Button og Jessica har delt seg(Bilde: Clive Mason)Jenson Button og kona Jessica Michibata bodde aldri sammen mens de var gift, ifølge rapporter.


Den tidligere playboyen og den beste japansk-argentinske modellen, 31, hadde vært sammen i fem år før de giftet seg, men snakket ofte om deres travle arbeidsplaner.Jessica tilbrakte mesteparten av tiden sin i Tokyo, hvor hun deler en beskjeden leilighet med sin mor, mens hundrevis av kilometer unna i Monaco tilbrakte Jenson mye tid alene i 'bachelor' -puten.


Ifølge Sun, mens de knyttet knuten for nesten et år siden, reiste de seg aldri sammen.

Paret splittet etter mindre enn et år (Bilde: Getty)Jenson sa i et intervju tidligere i år: Jessie jobber fortsatt mye i Japan. Hun liker jobben sin, hun modellerer, hun hadde et TV -program og har laget en japansk film.

Hun liker å jobbe, noe som er flott, men det betyr åpenbart at vi ikke ser hverandre så ofte.


Han hadde tidligere avslørt problemene han og Jessica hadde tilbrakt tid sammen da han innrømmet: Vi ser ikke hverandre nå mer enn før vi ble gift.

Paret levde separate liv

Den tidligere Formel 1-verdensmesteren og undertøymodellen Jessica giftet seg i desember i fjor etter fem års dating, men presset på jobbene deres, som holder dem i forskjellige deler av verden, har tatt sin toll.

'Jenson og Jessica har bestemt seg for å gå hver til sitt, og det er veldig minnelig. Det er ingen andre involvert, sa den 35 år gamle stjernens representant tirsdag.

kniver ut uk utgivelsesdato

Nå vender oppmerksomheten mot Jensons estimerte formue på 35 millioner pund, ettersom det rapporteres at det ikke var inngått noen ekteskapsavtale.

'Jenson og Jessica hadde ingen økonomisk ordning før ekteskapet,' sa en kilde i nærheten av paret til The Sun.

De datet i fem år før de giftet seg (Bilde: Getty)

Les mer: Et tilbakeblikk på kjærlighetshistorien deres fra begynnelsen

'Det er pågående diskusjoner mellom dem om penger, men det er for tidlig å si hvordan det vil utvikle seg.'

De siste bildene paret delte av hverandre på Instagram -kontoene deres, var for over syv uker siden, og Jessica sluttet helt på Twitter i oktober.

Mens deres siste offentlige opptreden var på American Grand Prix i Texas i slutten av oktober.

Bare i forrige uke klaget Jenson, 35, på en forlengelse av den slitsomme F1 -kalenderen og sa: Det er vanskelig for noen mekaniker eller ingeniør å ha et forhold akkurat nå, så 21 løp kommer til å bli tøffe. Jeg håper det ikke vokser i 2017.

Fantastiske Jessica er nå på ferie med en venn (Bilde: Mark Thompson/Getty Images)

Og han innrømmet at hans hektiske timeplan betydde at han ikke var i stand til å gi Jessica datoer når de kunne møtes.

Han la til: Jeg reiser så mye med racing at jeg ikke kan si: 'Jeg skal ha en helg utenom Formel 1 og komme til Japan for å se deg,' Det skjer bare ikke sånn med sport.

Hun kommer til halve løpene, men når jeg er på et løp, er jeg ikke den samme personen som når jeg ikke er på et løp, innrømmet han.

Og avslørende avslørte han: Jeg må være egoistisk. Jeg må være fokusert. Jeg er en veldig annerledes person, og Jessie vet det, og hun forstår det, det samme gjør de fleste av mine venner og familie. Jeg kan være litt snappy over en løpshelg.

Paret har hatt en & apos; minnelig & apos; dele (Bilde: Getty)

den ekte fruen brun

Les mer: Jenson Button og Jessica ødela da forlovelsesringen hennes på 250 000 pund ble stjålet

Jeg trenger bare at leiligheten min skal være enkel, lett, så jeg kan komme inn, gjøre tingene mine og dra igjen, pakke og pakke om og gå. Det har vært livet mitt i 16 år nå - du blir vant til å reise på sirkus.

McLaren -sjåføren, fra Frome, Somerset og Jessica var på Hawaii sist jul da de giftet seg ved en seremoni i Maui.

Se galleri